Šta je novo?

iPhone 6 / 6 Plus

вала баш!

Гонзо, знаш шта би био генијални фазон? Да представе ајфон који изгледа другачије од овога што је ”цурило” у јавност...

Kenzo,isti slučaj i isto mišljene imamo,s tim što mi se 2g model uopšte nije sviđao i imao sam sve sem tog.
Meni se 2G bas svidjao jer je bio skoro ceo od aluminijuma, posle njega 3g i 3gs nisu dali taj utisak kvaliteta kada si ih drzao u ruci, tek sa iP4 vratili su se na dobar put :)

вала баш!

Гонзо, знаш шта би био генијални фазон? Да представе ајфон који изгледа другачије од овога што је ”цурило” у јавност...

To i ja mislim, da bi to bas bilo genijalno.
nemoguce da je bas toliko detalja procurelo, i da se skoro sve zna, do sada apple nikad nije tako nesto dopustao

Ako nije klon, mozete videti veci razmak izmedju ikonica, kao i duzi (a iste visine) search bar - sto znaci da ce efektivna rezolucija biti veca tj nece jednostavno povecati ui elemente.

вала баш!

hahaha, to bi bilo baš cool :D
Na žalost, stvari koje se masovno proizvode u Kini procure. Mac Pro npr se nije pojavljivao pre zvanične objave, delova iWatcha do sada uopšte nije bilo...
Ja sam se već pomirio da će da izgleda tako nekako kao ovaj klon ;)

Aha. Ja mislio pricas o hardveru iPhone 6.

^Korisnik je uklonio ovaj video :D Dobra dusa :D

Кад те Икеа исмева...

[youtube]MOXQo7nURs0[/youtube]

Ево га још један, мало дужи и детаљнији видео:

[youtube]eQopSbASO40[/youtube]

Pa jel ovo moguce?

Pa jasno ali iznet gotov telefon?

Sto je to toliko lose ? Gledas premijeru iphona pre same oficijalne premijere :)

Onaj okvir kamere sto strci je definicija ogavnosti.
Cudi me da je apple to tako resio, plus toga izgleda kao spljosten htc one.

Biće to još jedan sjajan telefon koji će razočarati većinu koja će ga, kao i uvek, kupiti.

Možda je morala ta debljina zbog OIS. A jeste ružno.
Mada mogu to opravdati oni i ovako - stavili smo safir preko kamere, pa ju je nemoguce izgrebati, a onda smo pomislili zasto je ne bi izdigli tako da kuciste nema dodira sa podlogom na kojoj lezi, pa se samim tim kuciste nece izgrebati :d

Poslednja izmena:
Ovde zaista impresivno izgleda.

iphone-6-238.jpg

Na ovoj slici skoro da nema prostora između ekrana i ivica sa strane, i dosta je tanak, ne verujem baš da će biti ovakav.

Nazad
Vrh Dno