ays
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.08.2009
- Poena
- 200
Meni se 2G bas svidjao jer je bio skoro ceo od aluminijuma, posle njega 3g i 3gs nisu dali taj utisak kvaliteta kada si ih drzao u ruci, tek sa iP4 vratili su se na dobar putKenzo,isti slučaj i isto mišljene imamo,s tim što mi se 2g model uopšte nije sviđao i imao sam sve sem tog.
вала баш!
Гонзо, знаш шта би био генијални фазон? Да представе ајфон који изгледа другачије од овога што је ”цурило” у јавност...
hahaha, to bi bilo baš coolвала баш!
Гонзо, знаш шта би био генијални фазон? Да представе ајфон који изгледа другачије од овога што је ”цурило” у јавност...
moguće... svaka čast ovim tvorcima klonova, dostigli su nivo gde više ne možeš da ih razlikuješ od originala...
mislio sam na verno prenešen utisak u korištenju iOS-aKog originala?
Pa jel ovo moguce?
Onaj okvir kamere sto strci je definicija ogavnosti.
Cudi me da je apple to tako resio, plus toga izgleda kao spljosten htc one.
Biće to još jedan sjajan telefon koji će razočarati većinu koja će ga, kao i uvek, kupiti.
Biće to još jedan sjajan telefon koji će razočarati većinu koja će ga, kao i uvek, kupiti.
Mada mogu to opravdati oni i ovako - stavili smo safir preko kamere, pa ju je nemoguce izgrebati, a onda smo pomislili zasto je ne bi izdigli tako da kuciste nema dodira sa podlogom na kojoj lezi, pa se samim tim kuciste nece izgrebati :dMožda je morala ta debljina zbog OIS. A jeste ružno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari