Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kažu da treba izdržati prvih nekoliko epizoda, posle je bolja.

Počeo da gledam Farscape. Loša gluma, loša i nepovezana radnja, likovi vanzemaljaca kao iz crtanih filmova. Odgledao 2 epizode i obrisao sa diska. Ocena 5/10.

Napravio si najvecu gresku brisanjem serije. Za mene jedna od boljih SF serija, sigurno u deset najboljih.

Kažu da treba izdržati prvih nekoliko epizoda, posle je bolja.

Baš tako, kad se malo navikneš na taj univerzum vuče te da gledaš dalje. I ja sam imao utisak posle prvih par epizoda da je sve nekako prenaivno.

Od koje epizode postaje dobra? Prvih par epizoda podseća na lošu B produkciju. Ode 200 GB HD snimka.

Od koje epizode postaje dobra? Prvih par epizoda podseća na lošu B produkciju. Ode 200 GB HD snimka.

Ja sam pod teskim pritiskom dobrog druga pregrmeo prve 4 epizode i tad je tek postalo JEDVA gledljivo. Na pola druge sezone sam bio u fazonu "Dzon Krajton svemirski car!" a na kraju serije sam posle svake epizode citao po pola sata o toj epizodi, clancima, review-ima, uticaju Farscape-a na ostatak moderne televizije itd.

Serija ima takav pocetak, koji je iskreno - uzasan. Ali serija kao kompletno delo je remek delo. Psihoticni odnos Krajtona i Harvey-ja (ostatak Scorpius-ove svesti u Krajtonovom umu) je fenomenalna stvar, a sama serija je bukvalno bez preterivanja inspirisala preko 15 uspesnih SF filmova

Poslednja izmena:
Krenula peta i poslednja sezona Boardwalk Empire
Po meni jedna od boljih koje sam gledao.
Sutra kreće sedma i poslednja sezona Sons of Anarchy
Prvih par sezona su bile ekstra, posle su ga malo smorili. Nadam se da će privesti seriju kraju kako valja i dolikuje. 😀

Осим subscene, addic7ed... где још гледате за преводе за серије?

addic7ed uvek ima sve engleske prevode, svih release-ova, svi edit-i prisutni. Bas retko da postoji serija koja nema eng prevod na addic7ed. Sto se srpskih tice, http://www.prijevodi-online.org/ je vec par godina neprekosnoven

Знам за addic7ed и исти најчешће и користим али за The Strain, нисам нити једном прво нашао тамо превод већ на другим сајтовима. Наравно говорим за енглески превод.

Titl za "Soj" kasni jedan dan na Addic7ed

Опет се прво појавио на Subscene за The Strain. Епизода је била одлична и још мало информација о прошлости између главних протагониста се добија. 😉

Ja sam pod teskim pritiskom dobrog druga pregrmeo prve 4 epizode i tad je tek postalo JEDVA gledljivo. Na pola druge sezone sam bio u fazonu "Dzon Krajton svemirski car!" a na kraju serije sam posle svake epizode citao po pola sata o toj epizodi, clancima, review-ima, uticaju Farscape-a na ostatak moderne televizije itd.

Serija ima takav pocetak, koji je iskreno - uzasan. Ali serija kao kompletno delo je remek delo. Psihoticni odnos Krajtona i Harvey-ja (ostatak Scorpius-ove svesti u Krajtonovom umu) je fenomenalna stvar, a sama serija je bukvalno bez preterivanja inspirisala preko 15 uspesnih SF filmova

Hvala na infu, počeću onda ponovo. 🙂

Obavezno za pogledati od novih : Leftovers i Rectify. Sad, Rectify je spora,mračna, depresivna drama, definitivno nije baš za svakog. Leftovers je sjajna SF/drama. Remek delo.

Pogledao sam bas trejler na youtube za Leftovers i nije me nesto odusevio. Tesko da cu se odluciti da gledam, ionako sam kratak sa vremenom 🙂 Jos uvek sam na pocetku 2 sezone Boardwalk Empire i ne mogu da se nateram da nastavim da gledam.

Poslednja izmena:
Ja imam problem sa Lindeloff-om, u smislu ne pada mi napamet da se udubim u neku mistiku i mitologiju njegove serije da bi se na kraju desio Lost finale "it was all a dream, fuck you publiko"

Ja imam problem sa Lindeloff-om, u smislu ne pada mi napamet da se udubim u neku mistiku i mitologiju njegove serije da bi se na kraju desio Lost finale "it was all a dream, fuck you publiko"

Posle svog tog hvalisanja po forumu kako si pametan, nadao sam se da si barem Lost razumeo...

Posle svog tog hvalisanja po forumu kako si pametan, nadao sam se da si barem Lost razumeo...

Svi vi koji tvrdite da ste "razumeli lost" i ne osecate se prevareno od strane producenata, ste naivni.

bolje da ne pocinjem sa time koliko finale nema smisla, a nema. I koliko je rupa ostalo, toliko supalj nije ni sundjer.

Ako je stvarno tacno da je sve bio san, mogao si da ubacis spojler I recimo da ne pises sta se desilo na kraju? Meni koji gledam bi znacilo.

Izvini, mislio sam da su do sd svi odgledali lost jer je serija dok je trajala bila izuzetno popularna i fakticki svako sa kompjuterom je gledao. zaboravio sam da postoji mogucnost da neko nije.

ja sam video samo pilot, ali me uopste ne zanima tako da pisite sta hocete 😛

Pa upravo zbog tako navodno loseg kraja serije vecina nikad nije ni krenula da je gleda. Kao ja npr.

Ako je stvarno tacno da je sve bio san, mogao si da ubacis spojler I recimo da ne pises sta se desilo na kraju? Meni koji gledam bi znacilo.

Nije bio san.
Koga zanima objasnjenje SPOJLER!

Pa upravo zbog tako navodno loseg kraja serije vecina nikad nije ni krenula da je gleda. Kao ja npr.

Nisi u vecini :d

I gledaj je, bez obzira sta drugi pricaju, jer pruza odlicnu zabavu ako nista drugo 🙂

Poslednja izmena:
IMO, Lost je sjajna serija i pored toga što kvalitet vremenom opada. Ko god pljuje ovu seriju, voleo bi da čujem koja mu je to druga serija sličnog žanra bolja.

A što se tiče Lindelofa, posle očajnih priča u Prometeju i posebno Star Trek rebootu apsolutno verujem da je on zaslužan za to opadanje kvaliteta.

The Knick - odusevljen sam serijom. Iako uopste ne volim nesto price o tom dobu (19/20 vek, vreme pre toga mi je cool 🙂), ovo mi je lego.
Steta jedino sto su garant 90% publike izgubili u prvih 5 minuta zbog scene sa operacijom od koje sam umalo povratio 😀
BTW, Owen bi trebao da obrije brkove, ne da me podseca na Hitlera 😀

Ta scena operacije je i kupila mnoge gledaoce. Serija je stvarno prijatno iznenađenje, najbolja serija aktivna po meni. Režija je vrhunska. Sviđa mi se i muzika izuzetno.

Ne verujem da mnogo ljudi moze da svari tu scenu, dok su ostale vec prizemljene za ekran. Slazem se za muziku, uklapa se i prosiruje dozviljaj.

🙂 🙂 🙂 Lost razumeti... jos da kazes da si i Prometeja skapirao...

Da, kao i Now You See Me. Zamisli, na ovoj planeti ima ljudi kojima je IQ veci od 80, a i imaju attention span duzi od 7 i po sekundi. Sta je sledece...

Ne znam sta je to toliko komplikovano u Prometeju, pa da ne razumes? To sto je film glup je druga stvar, glup je zbog par rupa, ali da je komplikovan za shvatanje - nije. Ono sto tebi predstavlja problem, samo ne znas da se izrazis, je to sto si ocekivao da ti reziser kaze kako i zasto je covecanstvo nastalo, i prvo je prikazano, a drugo ostavljeno za drugi film. Ako ti jos nesto nije jasno pitaj.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno