Počeo da gledam Farscape. Loša gluma, loša i nepovezana radnja, likovi vanzemaljaca kao iz crtanih filmova. Odgledao 2 epizode i obrisao sa diska. Ocena 5/10.
Kažu da treba izdržati prvih nekoliko epizoda, posle je bolja.
Od koje epizode postaje dobra? Prvih par epizoda podseća na lošu B produkciju. Ode 200 GB HD snimka.
Ja sam pod teskim pritiskom dobrog druga pregrmeo prve 4 epizode i tad je tek postalo JEDVA gledljivo. Na pola druge sezone sam bio u fazonu "Dzon Krajton svemirski car!" a na kraju serije sam posle svake epizode citao po pola sata o toj epizodi, clancima, review-ima, uticaju Farscape-a na ostatak moderne televizije itd.
Serija ima takav pocetak, koji je iskreno - uzasan. Ali serija kao kompletno delo je remek delo. Psihoticni odnos Krajtona i Harvey-ja (ostatak Scorpius-ove svesti u Krajtonovom umu) je fenomenalna stvar, a sama serija je bukvalno bez preterivanja inspirisala preko 15 uspesnih SF filmova
Leftovers je sjajna SF/drama. Remek delo.
Ja imam problem sa Lindeloff-om, u smislu ne pada mi napamet da se udubim u neku mistiku i mitologiju njegove serije da bi se na kraju desio Lost finale "it was all a dream, fuck you publiko"
Posle svog tog hvalisanja po forumu kako si pametan, nadao sam se da si barem Lost razumeo...
Lost finale "it was all a dream, fuck you publiko"
Ako je stvarno tacno da je sve bio san, mogao si da ubacis spojler I recimo da ne pises sta se desilo na kraju? Meni koji gledam bi znacilo.
Ako je stvarno tacno da je sve bio san, mogao si da ubacis spojler I recimo da ne pises sta se desilo na kraju? Meni koji gledam bi znacilo.
Pa upravo zbog tako navodno loseg kraja serije vecina nikad nije ni krenula da je gleda. Kao ja npr.
🙂 🙂 🙂 Lost razumeti... jos da kazes da si i Prometeja skapirao...Posle svog tog hvalisanja po forumu kako si pametan, nadao sam se da si barem Lost razumeo...
🙂 🙂 🙂 Lost razumeti... jos da kazes da si i Prometeja skapirao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari