Šta je novo?

Nokia 1020

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sa vremena na vreme da salje svoje ideje i zelje raznim mobile proizvodjacima 🙂

I da mozes da koristis u laboratoriji telefon, da proracunava genetski kod?

Kontam da mu je to a must.

Zanima me zato sto sam ja imao n79 koji ima fm transmiter, i ja licno osim sto sam se igrao par puta sa time nisam nasao ni jednu jedinu njegovu svrhu. Zato me zanima u kojim prilikama ga koristi.

The possibilities are endless 😀

Ma za mobilne je vrh, pogotovo u autobusu..

Mnoge dobre stvari su prestale da se koriste zato sto je tako "masa" odlucila...
Nekada portret a sada selfish Selfi kako god, cuj to je nesto novo...nebuloza
Smejao sam se kada je Glam Me postala Lumia Selfi 😀

Cuj ljakse radija, a odakle si ti iz Ameriku 😀

@hidro

Sam si kriv kada kažeš da je FM transmiter nešto jako bitno, možda je nekada bila dobra stvar za auto, ali danas pred BT-a i kvalitete zvuka taj FM zvuči kao tranzistor..

pa to i jeste zar ne- tranzistor? ne mož biti space shuttle kad je tranzistor?

Pa bas to, fm transmiter nema upotrebu osim tako neke potpuno nebitne situacije. Posto ako si se dogovorio da peces svinju onda si sigurno poneo neku mjuzu. Mislim jedino ako peces svinju sa nekim seljacima, ali svako bira drustvo.

Naravno da mi zivot ne zavisi od FM Transmittera, ali mi isti cini laksim. Ne razumem sta si mislio pod tim da ako peces svinju poneo si muziku? Na cemu da je ponesem i na cemu da je pustim ako je jedino sto imam FM Receiver?

OK shvatili smo, da imaš samo fm i to je za tebe to što se tiče tekovina tehnike.

Nista pametno nisi napisao sad.

Ni ti nisi nista pametno napisao. Treba ti priljucak za vodu i utikac za sporet pored misa, tastature i fm transmiter. Bez cega neces uzeti telefon a najbolji primer toliko bitnog fm transmitera je slusanje muzike dok peces mesinu na selu, mislim boomshakalaka prs. Osim ako ne radis u pecenjari kontam da ces preziveti dva puta godisnje bez svega toga.

Jednom mesecno bar 🙂 Mlatimo praznu slamu, meni je to lepa opcija za imati, tebi nije, ko da je bitno....

Lepa opcija, mogu da se slozim. Deal breaker nikako, 99 posto ljudi nije ni čulo za tu opciju.

Stvaeno, koristi mi cesce nego sto bih voleo. FM prijemnik ima gotovo svaka kuca, i kad god pozelim da pustim nesto uvek mogu. Stoga postaje nesto na sta racunam i ne bih voleo da to nemam u narednom telefonu...

Ma tako je sve kod njega,
zbog LED diode (koju nema) popljuje vrhunski Nokia flagshep, pa ko normalan može njegovo mišljenje uzeti za ozbiljno..

Firma koja dozvoli da se obruka zbog jedne LED diode ne zasluzuje da se o njoj uopste pise, prica i vodi polemika, treba je jednostavno ignorisati dok ne nestane.

Lepa opcija, mogu da se slozim. Deal breaker nikako, 99 posto ljudi nije ni čulo za tu opciju.

Sta lupas, ja na n8 i mnogi koji su furali nokie sa fm transmiterom su gotivili tu opciju, sada na zalost je poput mms-a skoro nikome ne koristi.

Pitam se i ko koristi 3G video poziv, totalno propali standard.

Nokia je oduvek furala svoj dizajn ploce i komponente ukrstala da sto vise korisnik dobije, danas druge kompanije to ne rade i gledaju referentni dizajn da iskoriste sa minimum modifikacija, slucaj su neki modeli Androida bez fm radia.

Kako na softveru tako i na hardveru zakidaju...

Imamo i NFC sada u gotovo svakom telefonu a ko to u Srbiji koristi i koliko? 1% njih?

Sto se mene tice taj nfc je manje korisniji od fm transmitera.

@hidrogen.net vreme led diode je proslost, i sam znas da Glance je mnogo i elegantnije i korisnije resenje.
Na BlackBerry-u kad mi stigne poruka ili bude update, svetli crveno, gledam i nafadjam sta je bilo, a kada promenim boju led-a za poruke, pozive... onda se opet mislim sta je u pitanju...

Poslednja izmena:
Sta lupas, ja na n8 i mnogi koji su furali nokie sa fm transmiterom su gotivili tu opciju, sada na zalost je poput mms-a skoro nikome ne koristi.
Ti si zaduzen za lupanje, preslo ti u naviku. Da ti, ed i jos trojica vasih pajtasa. Smejurija osim dvoje ljudi kojima sam ja sredjivao symbian telefone niko nije ni usao u nesto drugo osim pozive, poruke, muziku i galeriju. Vecina ljudi je drzala maps i ngage u pocetnom gridu iako te aplikacije nisu ni radile kod nas, e oni su sigurno koristili fm transmiter.

Poslednja izmena:
Ti si zaduzen za lupanje, preslo ti u naviku. Da ti, ed i jos trojica vasih pajtasa. Smejurija osim dvoje ljudi kojima sam ja sredjivao symbian telefone niko nije ni usao u nesto drugo osim pozive, poruke, muziku i galeriju. Vecina ljudi je drzala maps i ngage u pocetnom gridu iako te aplikacije nisu ni radile kod nas, e oni su sigurno koristili fm transmiter.

Izgleda su bili poput tebe, sanjali su Androoid sistem.

Ja po sebi znam da nisam uzimao telefon (Nokiu) sto je lep model nego sto je i veoma korisna.

A ti priznao sebi ili ne Nokia je uvek bila korak ispred drugih.. Steta sto nisu patentirali dosta inovacija, danas se drugi poput Samsunga, Htc-a, Lg nebi tako lako sluzili i pravili kvazi inovacije..

Poslednja izmena:
Pa drugo nisu ni mogli, da instaliraju aplikacije nisu mogli.

Pa drugo nisu ni mogli, da instaliraju aplikacije nisu mogli.

Nisu mogli da na Symbianu instaliraju aplikacije? Kako ti lupas... Eeeeee ajde necu da vise pisem iovako je off neka bude da nisu mogli.
Njakompletniji paket aplikacija od zabave do office-a se isporucivao sa telefonom, cesto i nije bilo potrrebe da se nesto dodatno instalira.
Da ne govorim o kvalitetnoj opremi uz telefon sto ide...

Postojala je zackoljica zvana sertifikat. Ne mozes ti meni prodavati mu.. za bubrege, pa imao sam ja gomilu symbian telefona, i to uvek najskuplje modele.

Poslednja izmena:
Glance jeste dobar, ali kad nemaš glance dobar je i LED, problem nastaje kad nemaš ni jedno ni drugo (kao na 930), meni to smeta jer na N808 imam i jedno i drugo. Ja sam za sertifikate zaboravio i da postoje, imam custom ROM, to je skroz doterano, ne pravi mi problem nikad.

Nazad
Vrh Dno