FM ide u istoriju uskoro. I ne, nije zbog što neće biti više ugrađivan u telefone, nego sam standard ide u penziju za nekoliko godina.
Pa navedi bar neke.
Lepa opcija, mogu da se slozim. Deal breaker nikako, 99 posto ljudi nije ni čulo za tu opciju.
Ti si zaduzen za lupanje, preslo ti u naviku. Da ti, ed i jos trojica vasih pajtasa. Smejurija osim dvoje ljudi kojima sam ja sredjivao symbian telefone niko nije ni usao u nesto drugo osim pozive, poruke, muziku i galeriju. Vecina ljudi je drzala maps i ngage u pocetnom gridu iako te aplikacije nisu ni radile kod nas, e oni su sigurno koristili fm transmiter.Sta lupas, ja na n8 i mnogi koji su furali nokie sa fm transmiterom su gotivili tu opciju, sada na zalost je poput mms-a skoro nikome ne koristi.
Ti si zaduzen za lupanje, preslo ti u naviku. Da ti, ed i jos trojica vasih pajtasa. Smejurija osim dvoje ljudi kojima sam ja sredjivao symbian telefone niko nije ni usao u nesto drugo osim pozive, poruke, muziku i galeriju. Vecina ljudi je drzala maps i ngage u pocetnom gridu iako te aplikacije nisu ni radile kod nas, e oni su sigurno koristili fm transmiter.
Pa drugo nisu ni mogli, da instaliraju aplikacije nisu mogli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari