Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Spremaju se kvalitetne ikonice :)

test-5.png

Ali zašto odmah lepo ne kažeš šta želiš da postigneš? Instaliraj SuperSU sa Play Store, pokreni ga, prihvati da on zameni Kinguser, restartuj telefon, pokreni SuperSU, odaberi Unroot.

Hehe, neka si mi rekao. :D Probah taj tvoj metod i jok, a-a, c. Doduse, Root Checker kaze da telefon nije root-ovan, ali telefon mu se suprotstavlja svim silama. :)

Nešto besplatno da uradim backup poruka i restore posle?

Hvala za Aeon icon pack. Do sada mi nije bilo jasno zasto se ljudi loze na icon packove jer su mi svi izgledali isto, ali ovaj je promenio moje misljenje :D

Verovatno je pisano o ovome ... Da li postoji neka apk koja pusta Youtube sadrzaj ali da radi u pozadini, tj dok se slusa nesto, da moze da se surfuje i slicno? Stock YT ne moze da radi ni sa ugasenim ekranom, odmah se gasi, dok VideoTube radi sa ugasenim ekranom, ali ne moze se nista drugo osim toga. I neki mp3 dowloader YT sadrzaja.

Setih se sad koji emulator preporucujete za segu gde ima onaj fudbal i super mario sto smo igrali kad smo bili klinci?

Dobro izgleda, ima i bag da ne moze da se obrise konverzacija.

Može, bar kod mene je tako.
Promena je da se prvim klikom kanti "otvara poklopac" a sledećim potvrđuje brisanje.
Da, za pojedinacnu poruku. Za celu konverzaciju isto vazi, uspeo sam, ali nije intuitivno kao za poruke.
Osim toga, nema vise opcije za brisanje locked poruka - sada trazi da se svaka otkljuca.

Sad ulazim da napišem da je novi apdejt za textru stvarno bruka lep kad ono svi već primetili. Svaka im čast ja sam oduševljen.

+1 ^

Nova Textra je super, svaka cast njenim developerima.. Za mnoge apps plasim se nakon update-a da ne zaj*bu nesto, dok ovi samo idu na bolje!

Da, da. Svaki apdejt su sve bolji i bolji.

Nazad
Vrh Dno