Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Matador - ok je, postaje zanimljivo 🙂

Hand of God je pristojan, doduše po jednoj epizodi procena. Kome nedostaje Clay iz SoA, evo ga u ulozi sudije sa diluzijom da mu se obraća Bog.

Moze li neka preporuka za seriju nalik na The Newsroom? Sa akcentom na dobrim dijalozima i poslovnim odnosima radije nego potrebe za nekom radnjom u seriji?

Ovako... ozbiljno razmisljam da krenem sa gledanjem Hannibal(a) posle velikog broja pozitivnih komentara na foruma o njoj. Problem je sto imam izuzetno slabu srcku kada su u pitanju horori. Kada sam imao 3-4 godine secam se da mi je i Scooby Doo ( jk ) jedno vreme bio strasan 😀.

Na skali od 1-10, gde je 1 = mladunce pande jede bambus, a 10= havarija, katastrofa, totalno klanje, bezumlje i unistenje - koliko je strasna serija?

Poslednja izmena:
Nije Hannibal strašan. Možda ima par "seckalica" tipa nešto iskoči i slično. Jedino ako ti smeta gore u hororima toga ima u seriji podosta.

Nije mi problem ( toliki ) gore. Problem su mi te ''seckalice''... cak i kada znam da su "iza coska" opet se strecnem.

Videcu da dam seriji sansu pa sta bude. 🙂

Poslednja izmena:
Prvaplus pocela da emituje seriju Lost a ja je nikada nisam gledao. Uhvatio sam prvu epizodu I mogu da kazem da mi se svidja. Pogledao sam 3 epizode koliko su ih pustili do sada I nastavicu sa gledanjem.
Ocekujem odlicnu seriju u nastavku.

Nije mi problem ( toliki ) gore. Problem su mi te ''seckalice''... cak i kada znam da su "iza coska" opet se strecnem.

Videcu da dam seriji sansu pa sta bude. 🙂

Nema seckalica, ima morbidnih i krvavih scena. Naviknes se posle 4-5 epizoda. Makar je meni trebalo samo toliko, obzirom da u poslednjih 10 godina nisam odgledao vise od 2-3 standardna horror filma.

Prvaplus pocela da emituje seriju Lost a ja je nikada nisam gledao. Uhvatio sam prvu epizodu I mogu da kazem da mi se svidja. Pogledao sam 3 epizode koliko su ih pustili do sada I nastavicu sa gledanjem.
Ocekujem odlicnu seriju u nastavku.

Pa da, tako svi kazu, odlicna serija. I onda pred kraj naprave tesku glupost od serije.
I ja se pitam da li vredi zapocinjati s gledanjem zbog toga.

Poslednja izmena:
Nije Hanibal nesto preterano strasan, mada ima bolesnih scena poprilicno :d . Meni je jedino bio problem u seriji dok sam gledao da sam se osecao dosta napeto (sto ne mora svakom da bude problem 🙂 ) , tj. serija nema mnogo onih "relax" trenutaka da tako kazem (kao sto ima recimo Dexter), nego si non-stop u neizvesnosti sta ce da se desi.

Pa da, tako svi kazu, odlicna serija. I onda pred kraj naprave tesku glupost od serije.
I ja se pitam da li vredi zapocinjati s gledanjem zbog toga.

Vredi da se odgleda, bez obzira na druge komentare 🙂
Specificna je serija, a i trenutno nema puno serija koje se emituju a da su bolje od Lost-a.

Poslednja izmena:
Lost je školski primer silazne putanje kvaliteta jedne serije. Samo moje mišljenje.

I moje.
Nego, jel gledao neko Welcome to Sweden? I zašto nema nigde 10. epizode da se skine, a prevedena je?

Ovako... ozbiljno razmisljam da krenem sa gledanjem Hannibal(a) posle velikog broja pozitivnih komentara na foruma o njoj. Problem je sto imam izuzetno slabu srcku kada su u pitanju horori. Kada sam imao 3-4 godine secam se da mi je i Scooby Doo ( jk ) jedno vreme bio strasan 😀.

Na skali od 1-10, gde je 1 = mladunce pande jede bambus, a 10= havarija, katastrofa, totalno klanje, bezumlje i unistenje - koliko je strasna serija?

Koliko se secam ne iskace nista, jedino sto spada u strasno je cela ta prica o kanibalizmu i neke scene ubijanja.

Sto se losta tice mislim da bi serija bila odlicna da su nastavili sa realnom pricom prezivljavanja jer upravo najbolje sezone su upravo one gde nema ludila kao kasnije.

po meni 3a sezona ili 4a, nisam sig a po nekima samo poslednja epizoda

Nego, jel gledao neko Welcome to Sweden? I zašto nema nigde 10. epizode da se skine, a prevedena je?

Ja sam poceo, ali ne gotivim taj Amy Poehler humor ni 1%, a jos je ovo toliko .... spooooroooo! Ako ti se svidjao Parks and Recreations, ili neki nastupi Amy Poehler, to je neki slican humor, ali mnogo sporiji 😀 Plus me smori sto ima (barem u prvoj epizodi) dosta na svedskom, sto znaci da moram da citam prevod... a to me jos vise odbija od bilo cega 😉

Moze li neka preporuka za seriju nalik na The Newsroom? Sa akcentom na dobrim dijalozima i poslovnim odnosima radije nego potrebe za nekom radnjom u seriji?
Boston Legal, koji je malo više nadrogiran. Sigurno znam još neku, samo ne mogu da se setim.

Po meni Lost od 4. Sezone je uzasan, jedva sam izdrzao da ne odustanem do kraja... Ali prve 3 su super...

Jel gledao neko The Knick?

Odgledao Forever pilot epizodu i deluje obecavajuce.Dscu joj sansu svakako.7/10

Ja sam poceo, ali ne gotivim taj Amy Poehler humor ni 1%, a jos je ovo toliko .... spooooroooo! Ako ti se svidjao Parks and Recreations, ili neki nastupi Amy Poehler, to je neki slican humor, ali mnogo sporiji 😀 Plus me smori sto ima (barem u prvoj epizodi) dosta na svedskom, sto znaci da moram da citam prevod... a to me jos vise odbija od bilo cega 😉
Danke🙂

Konacno odgledao The Wire.

Verovatno najrealnija serija ikada. Veoma dobro prikazan sistem, kriminal, policija, politika jednog grada. Sve uz mnostvo odlicnih likova (Bubbles, Daniels, McNulty, Omar,...).
Jedini nedostatak sto serija nije mnogo zanimljiva, da ne kazem dosadna. Nijednom nisam jedva cekao sledecu epizodu, valjda zato sto ne postoji nikakav element thrillera koji bi me privukao kao npr. u True Detective ili Luther, mada su to skroz drugacije serije pa ne vredi ni da se uporedjuje.
Ovo svakako treba da se odgleda, preporuka. 8.5/10

The Knick odlična medicinska serija, hirurgija konkretno. Nema ulepšavanja, dešava se na početku 20. veka.

Poslednja izmena:
Ma ja samo cekam da puste serije u 4KUHD... onda mogu da skaliram bez gubitka kvaliteta na 960x540🙂

Počeo da gledam Farscape. Loša gluma, loša i nepovezana radnja, likovi vanzemaljaca kao iz crtanih filmova. Odgledao 2 epizode i obrisao sa diska. Ocena 5/10.

Farscape nije baš za svakoga, malo je specifična. Meni se svidela, nije baš za 8.4 kao na IMDB-u, ali je jaka 7.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno