ThinCode
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 20.08.2014
- Poena
- 51
PozZ imam problem sa temperaturom ubacio sam sliku kao attachment(open hardware monitor), sledece programe sam koristio za proveru temperature (Hwmonitor, everest, pcwizard, Open hardware monitor...) i svaki program pokazuje isto. Zanimaju me ove temperature (temperature #1, temperature #2 i temperature #3) koje su to komponente?
Pod opterecenjem temperature #2 ide do 85 C a na 78-80 pocinje da pisti kratkim tonom nekoliko puta ponekad se komp i ugasi (mislim da je napajanje izbacuje VREO vazduh), trebam da prodam ovo kuciste hocu da sve bude ispravno i da kupac nema problema.
Maticna gigabyte m52l-s3p
graficka nvidia ge force 9500gt 1gb ram
ram transcend 2x2 gb ddr
procesor amd phenom 9550 quad core
hard disk seagate 1 tb sata 2
Do sad nisam imao problema sa temperaturom ovo se desava zadnjih 10-ak dana pasta na procesoru zamenjena skoro i postavljen kuler na chipset (malo se odvojio od maticne slika 2).
Pod opterecenjem temperature #2 ide do 85 C a na 78-80 pocinje da pisti kratkim tonom nekoliko puta ponekad se komp i ugasi (mislim da je napajanje izbacuje VREO vazduh), trebam da prodam ovo kuciste hocu da sve bude ispravno i da kupac nema problema.
Maticna gigabyte m52l-s3p
graficka nvidia ge force 9500gt 1gb ram
ram transcend 2x2 gb ddr
procesor amd phenom 9550 quad core
hard disk seagate 1 tb sata 2
Do sad nisam imao problema sa temperaturom ovo se desava zadnjih 10-ak dana pasta na procesoru zamenjena skoro i postavljen kuler na chipset (malo se odvojio od maticne slika 2).
Prilozi
Poslednja izmena: