Šta je novo?

Battlefield 4

E ***, kad imaš nesreću da ti u tim upadnu grieferi...

Dva lika, klinca neka, su celu partiju postavljali C4 na ovaj put i pravili kratere konstantno.

OHtHsfu.png

Mislim da su bar 30 minuta konstantno išli i minirali. Na kraju nisam mogao da izvezem tenk iz glavne baze, nije imao kuda da prođe, a da se ne zaglavi.

Ako su bili naduvani, mora da im je ovo bila najbolja partija u životu :p :)

Poslednja izmena:
Meni su najgori likovi koji upadnu u tenk na početku partije i samo sede u bazi. Ili kao jedan lik koji je samo vozio tenk napred-nazad po bazi. Jedan tenk manje u timu se baš primeti.

Kako se server stavlja na crnu listu?

Mislim da ces morati postaviti better battlelog.

Meni su najgori likovi koji upadnu u tenk na početku partije i samo sede u bazi. Ili kao jedan lik koji je samo vozio tenk napred-nazad po bazi. Jedan tenk manje u timu se baš primeti.
To je cesto "unutrasnji" momak iz suparnickog tima. Govori gde je pesadija, sta polece i krece iz baze, gde je AA...;)

Poslednja izmena:
Tako je, better battlelog pa tamo imaš server radar.

Ili ako nećeš bblog iz bilo kog razloga a koristiš hrom imaš ovu ekstenziju:

https://chrome.google.com/webstore/...lackli/eobkbhboppfebolebbcbbigmbfmflmcf?hl=en

Nisam znao ni za jednu ni za drugu ekstenziju. Instalirao sam obe, za sada nisam isprobavao bblog ali ovaj za iz linka za blokadu servera mi se svidja. Mada bi voleo da je markiran server u smislu precrtan, bled ili kako god.
Odlicno, hvala!
Jel ima jos nesto interesatno? Mada ne znam ni sta bi mi trebalo.

Dobra ideja ali kasni jedno.. dvije godine:

77798306f9454d411d3cbc2d138477eb.jpg

^Zar nisu to uklonili nekim patchem jos odavno :) varovatno je video neki stari YT snimak

Da da.. zato i kazem, "dobra" mu ideja ali kasni dvije godine. Tamo neke 2012 su to ukinuli.

To bi trebalo da vrate kao neki dlc...pre bih kupio tu opciju nego ceo premium :D

Dragon, Jalalabad, Warlord.

Poslednja izmena:
Ne znam sta je gore. Ove nove mape koje mi se ne svidjaju ili sto recikliraju reciklirane i uredno ih naplacuju.

gorgilije Remake za sta ? U final stand nece ovo ulaziti u računic, hardline nije BF za ovih mapa a BF5 nije spomenut. Ko je izvor ?

Poslednja izmena:
Pusti hejtere nego ako se sjecas, xfactor ili neki drugi youtuber je isto uradio. Naravno zvanicno pitao na klipu, koje su zelje da se prebace BF3 mape obzirom da je bio najavljen BF3 DLC za BF4. Pa su neki mislili da je zvanicno.

Opet kazem, ne znam sta je gore, recikliranje ili nesto sto nije igrivo.

Ja sam za karkand, aftermath mape, pipeline i railroad, BC2 mape itd.. ali djaba ako ce ih oni sa nekim novim dodatko ublatiti kao sto je to AC130 na CB i slicno.

Poslednja izmena:
Noshahar Canal bi bio idealan za TDM. Glasao i za Kaisar Railroad i Scrapmetal. Ne znam do cega je,ali graficki je Scrapmetal u BF3 odradjen odlicno,grafika mi izgleda bolje nego i u BF4.

[youtube]FBSbiUCvGE0[/youtube]

To je BF3, na slici je MAV.

Kada je tek izasao BF3, mogao si se na njega popeti kao sto je lik stao na slici i onda uzmes daljinski i poletis sn njim (jedino vertikalno). Koristili su ga da se penju po krovovima.

Mada i sada nalaze nacina da glitchaju u BF4, stave C4 ispod timskog quada i onda ga digne u zrak i nabaci na zgradu.

Poslednja izmena:
I bio je mnogo OP,jer nisi znao s kog zida/zgrade mozes da popijes metak.

Nazad
Vrh Dno