Šta je novo?

Koji TV kupiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imas kod prodavaca iz subotice model ue40f6400.Mislim da se on krece oko 450 eura.Potrazi kod vladimira iz subotice.Mozda ce ti dati jos neku bolju preporuku u cenovnom rangu do 500 eura.

Ti F6400 se nešto često kvare, dva drugara imaju taj TV, jedan od 42 drugi od 46 inča i obojici im crkla matična ploča, prvom posle nedelju dana, drugom posle pola godine. Drugar kad je bio da pokupi TV još jedan F6400 je bio u servisu, predpostavljam isti problem. Da li je neka falična serija ili nešto drugo ne znam.
Ja imam običan UE42F5000 više od pola godine i da kucnem u drvo radi super, inače uzeo sam ga baš "preko mađara".

Da li model LG 42LN5400 ima pravih 100Hz?
Vidim da je izašao naslednik za ovu godinu 42LB5500, kakav je u odnosu na 42LN5400 i ako možda imate da preporučite neki drugi 42" u tom cenovnom rangu (preko KP-a oko 350e).

Hvala u napred.

Hvala na odgovoru, a kakav je 42LB5500 u odnosu na 42LN5400?

Naleteo sam i na Panasonic TX-42A400E, da li on ima pravih 100Hz i kakav je u odnosu na gore navedena dva LG modela?

Hvala, bio sam se već odlučio za njega ali se dvoumim zato što ima nogice umesto standardnog stalka, malo mi ružno izgleda,
a 42LN5400 je stariji model i već ga slabije ima preko oglasa, ista priča i za Samsung 42F5000 koji sam prvenstveno hteo da kupim.

24" tv? Bolje da si uzeo monitor neki koji na sebi ima tv tuner.

Jesu se pojavili u ponudi 4K televizori za normalne novce (ispod 1000e), zanima me dijagonala oko 40", da zamenim sadašnji TV/monitor?
Pošto bih ga koristio 90% vremena kao monitor, jako je bitan panel (boje, uglove gledanja), Smart mi uopšte ne treba, 3D ako ima za te pare možda bih i probao.

Ili je možda još uvek rano da tražim takav TV za monitor?

Jesu se pojavili u ponudi 4K televizori za normalne novce (ispod 1000e), zanima me dijagonala oko 40", da zamenim sadašnji TV/monitor?
Pošto bih ga koristio 90% vremena kao monitor, jako je bitan panel (boje, uglove gledanja), Smart mi uopšte ne treba, 3D ako ima za te pare možda bih i probao.

Ili je možda još uvek rano da tražim takav TV za monitor?

Pojavio se Samsung 40hu6900. Kazu na testovima se lose pokazao sto se tice videa i televizije, za staticnu sliku je OK.

Poslednja izmena:
Sta je najbolje do 40, max 45k?
Radije bih uzeo 39-42" dumb, nego 32" smart, ako se slazete.
Najbitnije, naravno slika, namjena filmovi i igre (ovo prvo mozda malo bitnije, ali i drugo je bitno).
Dobro bi bilo da ima wifi, da moze da se pusta s telefona, ali ne i presudno.

*** tu ti slab izbor za te pare inace ovako imas premium 42 model.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno