Nemoj da gasiš telefon i nećeš imati problema. Svaki telefon ima taj problem, jer tada ne vuče struju. Uostalom zašto ga uopšte gasiš? Avionski režim ti je isto kao i da si ga ugasio.@ dejan1001, @ danilov: hvala vam na predlozima
@ Danilo Pantelić: brdo ljudi ima problem sa datumom i vremenom na LG G2, puni forumi toga...
Bas zato Srbija i jeste tu gde jeste. Pretpostavljam kada te nesto jako boli da ne ides kod lekara, vec znas da na osnovu Pere, Mike i Djoke koji su imali slicno iskustvo mozes da uradis isto sto su oni. Isto tako kada ti se pokvari auto iako nemas pojma sta je motor, a sta lamela, opet je Pera, Mika, Djoka imao slicno iskustvo pa bi mogao to da primenis. Dzabe sve skole lekarima, majstorima i praksa...Jeste i ja kazem dzaba pisati... Napisao ja iz licnog iskustva i iskustva mnogih, ali ne vredi...
Bas tako, a ti se ne razumes ni u hardware istog, ni u software(ne mislim na koriscenje istog, vec u sam nacin na koji je OS napisan, ni u pisanje aplikacija). To sto koristis android ne znaci da znas kako android funkcionise i sta se odvija u software-skom delu...Telefon je telefon i stvoren je od istih delova i čipova, čovek baš nema istu gradju isti dnk i molekule i još trista različitih čuda.
Tako da poredjenje ti nije na mestu.
Ovo nije samo moje iskustvo, ovo je iskustvo bar onog dela foruma koji bar malo znaju kako funkcioniše Android.
Proveri da nije slučajno free, ako nije onda sajt http://unlockcode247.comJel G2 iz Telenora simfree i ako nije, ako je neko otkljucavao, nek mi sibne info na pm ako nije problem sta i kako?
@ dejan1001, @ danilov: hvala vam na predlozima
Hvala, a je l' se desavalo da neko dobije simfree? Mozda je pisao na forumu, posto ne pratim bas temu.Proveri da nije slučajno free, ako nije onda sajt http://unlockcode247.com
A servis kao kod nas cekace 44-i dan da mu vrate fon :-D
Da li ima zipovana 20f verzija softvera za flasovanje? Nasao sam 20c ali nisam 20f a ne bih da idem preko lg flashtool-a.
A kako uspevas?Ovako nikad nije bilo od kad mobitel imam od 5og mjeseca
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari