Šta je novo?

LG G2

Ljudi i dalje ubijaju aplikacije i koriste task killere, majko moja :D

Ja koristim greenify i to bas za neku apk koju znam da mi nece trebati dan dva

@ dejan1001, @ danilov: hvala vam na predlozima

@ Danilo Pantelić: brdo ljudi ima problem sa datumom i vremenom na LG G2, puni forumi toga...

@ dejan1001, @ danilov: hvala vam na predlozima

@ Danilo Pantelić: brdo ljudi ima problem sa datumom i vremenom na LG G2, puni forumi toga...
Nemoj da gasiš telefon i nećeš imati problema. Svaki telefon ima taj problem, jer tada ne vuče struju. Uostalom zašto ga uopšte gasiš? Avionski režim ti je isto kao i da si ga ugasio.

Poslednja izmena:
Jeste i ja kazem dzaba pisati... Napisao ja iz licnog iskustva i iskustva mnogih, ali ne vredi...
Bas zato Srbija i jeste tu gde jeste. Pretpostavljam kada te nesto jako boli da ne ides kod lekara, vec znas da na osnovu Pere, Mike i Djoke koji su imali slicno iskustvo mozes da uradis isto sto su oni. Isto tako kada ti se pokvari auto iako nemas pojma sta je motor, a sta lamela, opet je Pera, Mika, Djoka imao slicno iskustvo pa bi mogao to da primenis. Dzabe sve skole lekarima, majstorima i praksa...
Over and out, nema poente da gubim vreme.

Telefon je telefon i stvoren je od istih delova i čipova, čovek baš nema istu gradju isti dnk i molekule i još trista različitih čuda.

Tako da poredjenje ti nije na mestu.

Ovo nije samo moje iskustvo, ovo je iskustvo bar onog dela foruma koji bar malo znaju kako funkcioniše Android.

Jel G2 iz Telenora simfree i ako nije, ako je neko otkljucavao, nek mi sibne info na pm ako nije problem sta i kako?

Telefon je telefon i stvoren je od istih delova i čipova, čovek baš nema istu gradju isti dnk i molekule i još trista različitih čuda.

Tako da poredjenje ti nije na mestu.

Ovo nije samo moje iskustvo, ovo je iskustvo bar onog dela foruma koji bar malo znaju kako funkcioniše Android.
Bas tako, a ti se ne razumes ni u hardware istog, ni u software(ne mislim na koriscenje istog, vec u sam nacin na koji je OS napisan, ni u pisanje aplikacija). To sto koristis android ne znaci da znas kako android funkcionise i sta se odvija u software-skom delu...

Moguće, sa našim operaterima nikad nisi siguran ...
Nije ništa sigurno dok ne ubaciš karticu i proveriš :)

Samo kartica je micro SIM pa ćeš morati da sečeš ili da odeš i uzmeš novu ...
Ima na netu šablona za sečenje, mada bih ti ja savetovao da odeš i platiš 200 dinara.

Poslednja izmena:
Nema da brines, moja kartica se sastoji iz tri spojiva dela: nano, micro i obicna, pa je sklapam po potrebi. :D

Nista onda, moram to da proverim licno i ako nije simfree verovatno moram da prihvatim telefon i otkljucam ga pomocu koda koji cu kupiti za $2 sa onog sajta koji si mi dao. Jel uzimao neko od njih, funkcionise li to kako treba?

Poslednja izmena:
Pozdrav narode od novog člana i ponosnog vlasnika g2!☺
Da I ja ponovim ono što je već rečeno o istom - nema potrebe! Dugo sam čitao ovu temu i dosta naučio o telefonu i Androidu uopšte. Samo bih se pridružio inicijativi da se stavi i unroot možda u prvi post jer ova tema je zaista opširna.
Vidim da ste ovde uglavnom naklonjeni Cloudyjevim romovima - ja sam na g3 Optimusu i prilično zadovoljan istim! Sa Dorijevim kernelom i malo zatezanja sa greenify šljaka kao leptir i jako razmazi čoveka po pitanju baterije i svakodnevnog korištenja. ☺

Ljudi, [@bender_007 :)] jel se zna malo detaljnije gde je zapelo sa v1.3 G3 roma ?
Čitam nešto da treba Cloudyfa-i da prvo dođe telefon sa servisa :)

Ima li neko malo detalnije informacije ?

A servis kao kod nas cekace 44-i dan da mu vrate fon :-D

Da li ima zipovana 20f verzija softvera za flasovanje? Nasao sam 20c ali nisam 20f a ne bih da idem preko lg flashtool-a.

a868b52c9c2fbfe6c53dedd9edcc4bf1.jpg

10e04ea0d165c7a6e97a17c7910f791b.jpg

1215d65f65a2626d9730810ca8851373.jpg

Ovo je na stock 20F aplikacije neke disableane i bruce kernel undervoltan za -50 mv

Instalirao sam Mi2raw Cameru i kompresujem sa Adobe photoshop express.Slike su jako loše,mutno i previše boje?

Ubačena nova tema :) samo za st fanove. Lcars. Go launcher ex.

bc21ca8ed9b1eff41d8c4cdd29e1c0b1.jpg

0426c9d5435028cbdc545d84fbc1e930.jpg

Poslednja izmena:
Stock 20F sa iskljucenim aplikacijama nekim, bruceov kernel undervoltan -50 mv. Ne koristim greenify.

G3 1.3 comming soon :-D

Cisto da kazem da kad sam uzeo telefon odusevio sam se kako je radio i koliko drzi baterija, ali ima jedan veliki minus kod mene sto je poceo da zeza ekran a nikakvo ostecenje, pad ili nesto slicno mu se nije desilo.Dosta losa stvar moze se svakom desiti, cak sam gledao na netu dosta ljudi se zale na probleme sa ekranom, onaj brightness flickering, kao i obican flickering(drmanje ekrana).Telefon ima jedan veliki + za bateriju i brzinu ali takve stvari sto se desavaju su stvarno nedopustljive i nikad se ne zna kad telefon moze poceti da zeza. Toliko od mene o G2 :)

Zato je zlatno pravilo telefone novije generacije uzimati iskljucivo sa garanciom ;)

Nazad
Vrh Dno