Šta je novo?

Battlefield 4

Da razmisljao sam da kupim ceo set ali ne znam koliko bi me to ucinilo boljim igracem ,drustvo je teze naci .. :/

Boljim ne. Jer ne bi umeo da koristis. Samo bi ti olaksalo otkljucavanje.

Nop, nije tesko uopste. Ostavis Skype user name ili Battlelog nick i povezemo se.

Boljim ne. Jer ne bi umeo da koristis. Samo bi ti olaksalo otkljucavanje.

Nop, nije tesko uopste. Ostavis Skype user name ili Battlelog nick i povezemo se.

Defcoon5 mi je nik pa me dodajte,mozemo i igrati i BF3 :)

I da nisam bas mislio boljim i gracem nego da mi olaksa kada nekoga naciljam da ga oborim sa 2 metka a ne sa 20 a mene neko kada nacilja pogodi me sa 2 i gotovo..

Poslednja izmena:
I da nisam bas mislio boljim i gracem nego da mi olaksa kada nekoga naciljam da ga oborim sa 2 metka a ne sa 20 a mene neko kada nacilja pogodi me sa 2 i gotovo..

Ništa od tih shortcutova ti ne omogućava to, to ćeš dobiti samo iskustvom. Ako imalo ceniš sebe ne kupuj te gluposti, udji u igru, igraj i otključaćeš sve što ti treba relativno brzo.
A neko je već rekao, tutoriale imaš na YT, Levelcap je ok a ima i drugih ljudi, ima pametnih stvari za naučiti.

To o čemu pričaš nije nezavršenost nego nedovoljna optimizovanost, zato i postoje pečevi.
FPS žanr nikad nije bio življi nego danas - CSGO, BF, COD, RO2, Insurgency, Titanfall, čak se i svi stari naslovi uredno i dalje igraju. Očigledno je da si sklon teškom preterivanju.
Kada puste CTE u mase kretanje će biti još bolje nego što je sad.
A izvini molim te kako se kaže za nešto što treba još da se radi? Nezavršeno.

Sklon sam tome da gledam kako jeste.

U tih 46h recuna se i tih 20 koje si batalio, igra to dodaje. Pa pazi, ja sam naucio da igram BF posle nekih 50-60H,tako da jos si zelen :) mali savet za ucenje - igraj TDM, bez snajpera, sacmara i kampovanja, i naucices.

Zasto bez sacmara, nekad davno u bf2 sam imao preko 20k kilova sa istom :) mada u bf4 mi nema staza ni za nju ni za snajper. Imam Premium, pa malo brze napredujem, al sve u igri sto se da otkljucat sam otkljucao sa svim vrstama vojnika :) jednostavno igram s onim sfo mi u datom trenutku odgovara. Mada inzinjer mi je u krvi :)

A izvini molim te kako se kaže za nešto što treba još da se radi? Nezavršeno.
Kako se kaže zavisi od toga šta treba da se radi, inače bi se za svaku pečovanu igru moglo reći da je izašla "nezavršena".
Nema potrebe da se igramo rečima.

Da li postoji neki turtoriali za BF4 gde se uci kako pravilno da se igra BF4,kako da se sklapaju oruzija i trikovi?
Ako pod "pravilno" podrazumevaš "uspešno", onda postoji nekoliko osnovnih pravila:
- prouči dobro mape, nauči sa koje strane je najbolje prići neprijatelju, kada i gde se treba spawnovati, kako se najlakše osvajaju ciljevi na mapi, koje su strateške tačke;
- pronađi oružja koja najviše odgovaraju tvom načinu igre, vremenom ćeš postajati sve svestraniji;
- nemoj da trčiš kao muva bez glave, nego prati dešavanja na mini mapi i oko sebe;
- budi spreman da koristiš sva oružja i oruđa koja imaš u inventaru;
- uđi u dobar squad, ako već nemaš proverenu ekipu pored sebe;
- budi uporan, samo vežbanjem možeš da napreduješ.

Zasto bez sacmara, nekad davno u bf2 sam imao preko 20k kilova sa istom :) mada u bf4 mi nema staza ni za nju ni za snajper.

Locker bi trebala da bude dobra za shotgun samo da nema grenade spama. A za snajperisanje Nansha Strike i Lumpini Garden, tamo sve vrvi od Vasilij Zajceva.

Locker bi trebala da bude dobra za shotgun samo da nema grenade spama.

Koliko sam primetio,mislim da nema vise granade spama,ne igram Locker,ali da bi uzeo jednu rucnu bombu iz ammo box-a,treba ti oko 20-tak sekundi (odokativno).Mislim da isto vazi i za M320 LVG.

Koliko sam primetio,mislim da nema vise granade spama,ne igram Locker,ali da bi uzeo jednu rucnu bombu iz ammo box-a,treba ti oko 20-tak sekundi (odokativno).Mislim da isto vazi i za M320 LVG.

To su promene koje vaze samo na cte serverima, na ovim obicnim je i dalje stanje isto kao ranije.

Probao sam na test range, treba mi 7 sekundi da dobijem novu rgo impact granatu. Ostalo nisam probao dok u običnoj partiji nisam merio vreme, videću sutra.

Poslednja izmena:
7?Pa dobro mozda i jeste 7,cinilo mi se da je vise,ono kad si u frci,meTci zvrje na sve strane-vreme brze leti.:D

Evo zasto, ako zbog niceg drugog, treba i dalje pratiti ovu igru.

Njegov kanal pratim samo radi bonus klipova. Najavio je da ce biti svaki dan samo ne znam koliko dugo. Ko nije gledao starije klipove, preporuka.

Jedino sto tu istina ima dosta klipova koji su iscenirani losom konekcijom. Ostalo je naravno suvišno diskutovati. Jasna slika stanja igre. A onaj bug kada ubijes nekoga pa se okrenes pa opet vratis pogled gdje je bio ubijeni protivnik, tijelo leti da li prema tebi ili negdje u vazduh. Niko nikada nije etiketirao taj bug a postoji from day one. Neka se oni zabavljaju sa hardline i krokodilima a BF4 betu ko šiša.

Ne znam tacno ko koga tu. Bilo je govora da DICE radi MP dio kao sto su radili na MOH ili slicno. Nije bitno. EA finansira i EA nam prodaje. Imas gore taj video stanja igre i imas ujedno ajkule i sada jel, i krokodile. Bezobrazno ma ko radio.

Sve je odlicno osim: no kill cam. I ovako svaki metar šatorsko naselje.

Jedino ne znam da li je sve nabrojano podesivo kroz server ili postoji tacno odredjeni game mod po XY imenom.

***, tako sam se ismejao lepo sad na ovaj klip :D....sjajno....ali ubaceni komentari, muzika....vrh. Micheal Jackson i Oda radosti tu pred kraj su slag na torti :D

Nazad
Vrh Dno