@marxista
Da li sam ja pisao kineski, a ko si ti da kazes sta je kopija a sta nije i sta ja prodajem ili mism da treba prodavat i kako (neznas me)???
Ja ne prodajem kopije i ne kupujem iste ako to ne zelim, ali ne zivim na nebu i znam da je ebay PUN kopija, mozda ne ko Limundo ali ne ni daleko, isto vazi i za vecinu sajtova, ukljucujuci i Amazon, zato mi i nije jasno sta vi ocekujete, da vam neko proda original 300% ispod cene i to jos mint stanje i to jos u srbiji, oces ali malo sutra!

Vec sam rekao kako su mom zetu u grckoj uvalili iphone sam je kriv nije ni kukao zna da je kriv...... jednostavno naucis lekciju kao i vecina vas sto tu lekciju vec treba da zna, sve ima svoju cenu i ti ili ko drugi ako ocekujes nerealno tako ces i proci "nerealno"
Primer kako nas covek pun kompleksa misli, prodajem masku kinesku naravno za 300din, noname sve lepo pise, relativno kvalitetna, i eto klasican srpski inspektor radisa, stize poruka kojeg je branda maska i da li je original??????? HAHHAHA, sta dalje reci, original sta vec ne postoji jer ja maska noname, ima sliku ali ne radisa zeli original! 9original cega ni on sma nezna ali vazno da je original "necega")
Druga poruka kineske blutooth sluske noname, sve lepo pise i slika i stize poruka jel das za 300din??? odgovor moj NEDAM, sledi napad, kao da ta tvoja kineska kopija vredi vise od 300din!!!!... hahahah samo neznam kopija cega , ali vazno da nije original chiu chong, verovatno mi u srbiji kopiramo kineze jer drugo neznam kakve originale ovde ljudi sanjaju
A imas i suprotne primere, dodje covek akze ocu onu kamericu za 1 crvenu sto si prodao mom komsiji.... i krene sad prica komsija i on prezadovoljni????, kazem ja nisu svi srecni cak mi prete i negativnim zbog krs slike jer nije to go pto hiro....
Kaze ona sta, ma ima drugi komsija go pro hiro sliku uporedili po vedrom danu isti uslovi njegova 130e neki stariji model slika jedva primetno bolja skoro da nema razlike! eto ja ostao bez reci jer sam mu rekao koliko para takva slika... pa sad se ti raspravljaj sa nekim o kvalitetu icega