Šta je novo?

Dead Island 2

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Stize na prolece 2015...G@W ce se oduseviti. :d

[YOUTUBE]hdejFn-mQ6I[/YOUTUBE]

Deep Silver has revealed the first gameplay trailer for Dead Island 2.

Dead Island 2 features California as its backdrop, with landmarks such as the Golden Gate Bridge and Hollywood Hills. The trailer, which you can see above, shows off pre-alpha in-game footage of the next-gen only title, and we reckon it's safe to say it's looking absolutely gorgeous. Assuming you like blood, of course.

We'll be going hands-on with Dead Island 2 at Gamescom this week, so be sure to check back if you want to see what we thought of it. In the meantime, check out IGN's in-depth E3 preview as the new characters fought their way through a Golden State suburb using everything at their disposal, including the new fury power attacks.

http://www.ign.com/articles/2014/08...ook-at-dead-island-2-gameplay-in-this-trailer
http://www.gamersyde.com/news_gc_de....html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#

Naravno da sam odusevljen, kad je igra konacno izasla iz ormana i priznala da je gej :)

Prvi Dead Island je pokusavao sa fenomenalnim trejlerom da proda neku ozbiljnu zombie pricu, u sta sam se uverio da nema veze sa zivotom posle 5 minuta provedenih u igri kada me je zombic iz bazena bledo gledao i pokusavao da me dohvati pokretima paralizovanog lenjivca.

Sad bar znamo da je igra *******cija, Postal sa akcentom na zombi apokalipsu. Bas lepo od njih sto su ubacili nove nacine kako iseckati zombu na 100 delova. Od propalog pokusaja da budu Tarantino su presli na Uwe Bolla, sto u sustini i jesu. Pozdravljam :)

Poslednja izmena:
meni se kec uopste nije svidjao, mada i nisam neki ljubitelj ovog konkretnog zanra... i Dead Rising jedva varim...
ali mi je recimo Postal, odlican...

Pa i Gamersyde ima video player na koji samo treba da se klikne da bi se pustio video, a kvalitet je daleko bolji nego jutjub.

Meni je kec bio sasvim okej u Coopu. dok sam Riptide brzo batalio. Dobiješ puške odmah na početku, što je bezveze.

Sigurno cu nabaviti, mada kec me na pola smorio.
nekako mi je sve postalo repetitivno vrlo brzo, a i sama atmosfera je trebala biti vise horor (po mom misljenju)

Mozda sada vise tipujem da Dying Light, videcemo kako ce se stvari razvijati.

meni smeta sto je sve jako svetlo.upekla zvezda a ti ides i ubijas zombije:trust: atmosfera jaka 0.podseca me na serious sam stim sto je on u svom zanru dobra igra :)

^ bukvalno, ovo je kao san andreas fps sa zombijima :d I prvi deo je bio krs, neubedljiv..

Ja sam izgleda jedini ovde kome je prvi deo bio zanimljiv :) A cak se ni ne lozim nesto preterano na sve te zombi apokalipse.

I meni je prvi deo bio odlican. :)

Takodje.

Ma sve je stvar ukusa, meni se svidja prvi deo i ovih dana igram Riptide nastavak. Ono, nista spektakularno u sustini, razbibriga. Drugi deo mi deluje skroz ok...

neće ovo verovatno ništa valjati bez Techlanda... Čeka se Dying Light, to će biti pravi naslednik Dead islanda u svemu osim imena.:)

Meni ovo izgleda odlično

Konačno izlazi u aprilu 2023, a trebala 2015 :)

Nazad
Vrh Dno