Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

"Ne kontam kako vam ne smeta sto je skoro sav LTC u Kini"
A i jes' mala zemlja, sa jos sitnijom ekonomijom...

Idemo ispod 7$ do kraja dana...

Btc-e

Ja ne gledam nigde,cekam sajbera ili zmaja da mi jave da je presao 30!!!

Low od 40.5 CNY se blizi...A onda vise nema donje psiholoske granice. Uzasno losa investicija u 2014. godini. 8-mesecni pad ne pokazuje znake posustajanja. Kao sto je rekao Zeljko, cela ova godina bice u znaku LTC-a

Par dobrih poteza i prolaziš.
Prešao sam u VIA, 10mil. IPO coin-a otišlo po 6.1K, vrlo mala inflacija. Krajem jula, Peter Todd postao deo tima...Uglavnom, cenim "LTC" 2014.
Istraži o čemu se radi, nije kasno za ulaz.

Poslednja izmena:
Sad ce zeljko da dodje i da kaze da nije nista strasno, neke budale shortuju :Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje

Ima li neko da prodaje LTC? Da ne pravim depozit na btc-e... neko ko zeli pp, skrill payment method.

Litecoin Difficulty: 24,425
Estimated Next Difficulty: 26,259 (+7.51%)
Adjust time: After 597 Blocks, About 22.8 hours
Hashrate: 792,791 MH/s

Par dobrih poteza i prolaziš.
Prešao sam u VIA, 10mil. IPO coin-a otišlo po 6.1K, vrlo mala inflacija. Krajem jula, Peter Todd postao deo tima...Uglavnom, cenim "LTC" 2014.
Istraži o čemu se radi, nije kasno za ulaz.

Izvini, ne razumem.

Ceniš da je VIA kao coin LTC 2014. i da se isplati u njega uložiti?

Sve je to ista bagra... :D

"LTC 2014" u smislu potencijalnog rasta.

Samo hrabro ovi duperi nek IDU i shit coin-e ne nasedajte na poruke, ako su vec u shoru nek tu ostanu :)

Mislim kakav crni VIA coin, kao i max kaiser sa Max-om pa sad vi vidite gde je isti stigao :p

e moji shorteri :d

Samo hrabro ovi duperi nek IDU i shit coin-e ne nasedajte na poruke, ako su vec u shoru nek tu ostanu :)

Mislim kakav crni VIA coin, kao i max kaiser sa Max-om pa sad vi vidite gde je isti stigao :p

e moji shorteri :d

Au brate kako si naporan sa tim sortovanjem. Ko god da je to radio, ispao je pametniji i od tebe i od svih nas koji smo u panic holdu...A realno, preostale BTC-e sigurno necu uloziti u ltc, jer ih ionako imam mnogo vise nego sto bih u ovom momentu zeleo.

Poslednja izmena:
Sad ce ovaj da povuce zid na btc-e i ode cena na 6.5 :D

Da, znam, kod kineza ce da pada, pa ce on da povuce zid, a lokalci na btc-e ce da pocnu prodavati, to sam mislio

Litecoin Difficulty: 24,425
Estimated Next Difficulty: 26,914 (+10.19%)
Adjust time: After 96 Blocks, About 3.5 hours
Hashrate: 825,519 MH/s
Uhhh jutros je diff izlazio i na 29.000
Jos malo pa 30k :)

Samo kad se setim onih prica pre par meseci "Kad diff skoci na 20k drzite gace, raketa". :)

Nije bas tako bilo al ajde, svako cita kako mu odgovara :d
Samo nek raste, sto vise to bolje. I ovako je usporio diff, mislili smo da ce da nabije 35K do sada. Bice rakete, samo polako ;)

Kako nije bilo kada si ti pisao da cekate da diff poraste za 5x sto se i desilo.

Vrh Dno