Šta je novo?

LG G2

za nekog je mozda djubre ali ja jedva cekam da uzmem ovaj tel.... :D :)

Od poslednjeg xdabebb updatea, camera kida. Prema tome i ova biljka je rešena, a ako sam dobro razumeo, Novi updateovi tek stižu od njega.

^ Kakav si problem imao?

Najvise me izludjivala kamera,prebacim na video slika mutna par sekundi,uvece katastrofa,fokusira po 5 sekundi,sam mi izlazio iz najobicnijih aplikacija,b92,blic.i sto kaze fkloznica.navikao na iphone

Od poslednjeg xdabebb updatea, camera kida. Prema tome i ova biljka je rešena, a ako sam dobro razumeo, Novi updateovi tek stižu od njega.

Zalosno je da nekoliko meseci lecimo bolest lose kamere.Stigli smo do 700 strana a novi updateovi tek stizu.To je dobro za besposlene i ucenike na raspustu da se igraju sa telefonom do mile volje.Mislim da telefon treba nama da sluzi a ne mi njemu.

Da li neko koristi Mi2raw Camera?
Navodno radi na LG G2 i pravi raw DNG file. Ne znam samo da li treba da bude rootovano, ili se instaliran nomalno kao apk, ali zvuci veoma dobro. Time bi se resile mnoge ove boljke oko kamere.

Da li svi imate problem sa ****nim pozivom, tokom poziva skoro svi mi se zale da me ne cuju i da seckam mnogo sve se ovo desava dok drzim telefon na uhu, kad ukljucim zvucnik sve normalno radi... ? ? ?

Ne smeš da odmičeš mnogo telefon od usta. Probaj da ga držiš priljubljenog uz obraz.

Čim malo odmakneš mic od usta, drugi mic (noise canceling) krene da registruje tvoj glas kao buku i utišava, seče...

Da li neko koristi Mi2raw Camera?
Navodno radi na LG G2 i pravi raw DNG file. Ne znam samo da li treba da bude rootovano, ili se instaliran nomalno kao apk, ali zvuci veoma dobro. Time bi se resile mnoge ove boljke oko kamere.

Super stvar, samo G2 i Xiaomi telefoni mogu da je koriste. Ne treba root, instaliraš samo Mi2raw, pa je kasnije otvoriš ili preko photoshopa na računaru, ili pretvoriš u samom telefonu u jpg npr ovom aplikacijom.

Ispalio sam par slika maločas, u zatvorenom ima mnogo više šuma nego kad se slika XCam LG aplikacijom, sirov fajl obično zauzima oko 25mb, a jpg oko 15mb kad se prekonvertuje

Da li moze taj noise canceling da se nekako iskljuci, pocelo je opasno da me nervira to sto me mnogo slabo cuju...?

Probaj da gornji mic prekriješ pa vidi šta ćeš da dobiti.
U principu i nije toliki problem ako ne landaraš telefonom oko glave dok pričaš.

negovan ima problem sa slabim dometom kao i svi mi.....i ja kad pricam preko BT sluske mnogo me bolje cuju, tj. cim odmaknem telefon od uveta.Valjda mu smeta moja glavudza
pa nema dobar prijem :)

Ja sam taj problem doživeo tek kad ga baš, baš, odmaknem. U normalnom položaju je zvuk bez problema

Danas sam na xda naleteo na post gde se momku dok je kdz-ovao, nestala struja, dakle ostao i bez factory i custom recovery. Jel ovo ozbiljna stvar ili i za to ima rešenje? Pošto, kako sam čitao, vidim da su mu ostali skoro izjavljivali saučešće za G2.

Ja probah sinoc ovaj xbabba 5.0 i nista mi se ne svidja...u nocnim uslovima sum velicine zrna graska:smoke: prvo sam instalirao binaries pa apk ali ne valja...vratio na predjasnje i sve ok...

Danas sam na xda naleteo na post gde se momku dok je kdz-ovao, nestala struja, dakle ostao i bez factory i custom recovery. Jel ovo ozbiljna stvar ili i za to ima rešenje? Pošto, kako sam čitao, vidim da su mu ostali skoro izjavljivali saučešće za G2.
Ima rjesenje, da. Samo se treba pratiti upute.

Je l' koristi neko Total Commander da bi se nakačio na telefon preko kompa? Konkretno Total Android plugin.

Ako koristi, koji mod treba da izaberem na telefonu da bi se povezao? MTP, PTP, Tethering, samo punjenje?

Koja je najbolja verzija dorimaksovog kernela pre ovih problema sa sod-om i cime vec? 5.9?

Skini zadnju - 6.7, mada mi ne deluje da je trajanje baterije bolje nego kod ovog što koristi Vojkan ;)

Je l' koristi neko Total Commander da bi se nakačio na telefon preko kompa? Konkretno Total Android plugin.

Ako koristi, koji mod treba da izaberem na telefonu da bi se povezao? MTP, PTP, Tethering, samo punjenje?

Ја користим

https://play.google.com/store/apps/details?id=it.zab.bertolamidev.witransfer_pro

Јако је лак за коришћење, а осим телефона и рачунара, може да се користи и за трансфер фајлова између два телефона, или телефона и таблета и сл. Има велику брзину трансфера, а подржава и трансфер фолдера. Не мора да се куца никаква адреса типа 192.168.x.x:8000 у претраживачу, а на рачунару треба да се инсталира кратак програм. Испробао сам више сличних програма за сад ми овај највише одовара па га препоручујем.

Poslednja izmena:
Bender to znaci da ce uskoro novi g3 port?

Nazad
Vrh Dno