Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Mada opet ima i situacija gdje jednostavno proizvodac ne zeli namjerno raditi update jer zeli da se kupuju novi uredaji. A takvi su svi, pocevsi od Samsunga,HTC-a itd. Sony je najgori...svakih 6 mjeseci novi flagship e to je epic fail

Mozda to niko nece kupiti posle ovog sa 8s.
Pogotovo što su korisnici izigrani direktnim obećanjem da će dobiti WP8.1. Isti sad tvrde da će dobiti 8.1, ali ne i GDR1... Pa koji je smisao...?
Isto radi i samsung... Što se podrške tiče, nokia je meni najbolje rešenje, ako ništa drugo zbog NSRT. Kad vidim kako kies za android radi, ako se to može nazvati radom... Nema nikakvog rešenja po isteku garancije... Nešto što provereno radi kao NSRT.

Zato čovek po pokretanju OTA-e treba da se "moli" Bogu da sve prođe kako treba... Bez veze...

Možda i oni stavljaju aditive, kao u majonez, pa ne mora biti u frižideru... Ne kvare se... Svašta!

Poslednja izmena:
Ne znam kako ce se oprati kod vlasnika 8s, jer 520 i 620 (a mozda i 720, nisam siguran) imaju isti hardver. Zbog razlike u memoriji?

Preterivanje. Telefon je izasao pre one izjave da ce svi imati 36 meseci podrsku, koliko se secam prica je bila da od tad vazi. Znaci GDR1 bi mu bio peti update, malo je 4 stvarno?

A da si ti uzeo 8s, umesto 520, 620 bilo bi ti sasvim normalno i kad bi ti neko rekao sta malo ti je 4 update-a, a znas da isti telefoni druge marke dobijaju?

Bas tako. Nije preterivanje. I plus sto nije bog zna kakav update, no dobro.

Ne bih se previse potresao, update ni za jedan sistem nikad ne donese neku mind blowing must have epic funkciju bez koje ne mozes da zivis. Previse se ljudi opterecuju update-ima.. 4 je vise nego dovoljno, za vreme GDR1 to je gazenje u trecu godinu posedovanja telefona, kad vecina ljudi i menja.. tako da, ne vidim dje presha.

Aha :d

Strpite se. Izmene video snimka se obradjuju. Vratite se na ovu stranicu malo kasnije.

skype dobio update.

Prilozi

• wp_ss_20140807_0001.png
    wp_ss_20140807_0001.png
    87.9 KB · Pregleda: 121
Jos odavno rekose u toku jula i avgusta, druga stvar sto smo mi nestrpljivi :)

Svi koji imaju dp neće videti neku razliku kada dobiju cyan. U mom slučaji baterija manje traje.

Nema razlike ,ima brat l925 ,razlika je samo da baterija manje traje

Hmmm...ako vi tako kazete hehe. Ako je bude tako na L1020 ima da im Twitter spammam 24/7 stalno

Samo zato što je windows, prethodni windows koji sam imao je bila Omnia 7, i isto sam ga bio uzeo zbog dizajna i displeja, ali me je isto kao i ovaj smorio posle par dana korišćenja.

Dzabe kvalitet kada sistem nije jos uvek za zahtevne korisnike samo za entuzijaste!

Vrh Dno