Šta je novo?

48H6200 vs 47LB650v

CiraEcchi

Slavan
Učlanjen(a)
14.07.2007
Poena
319
Oba tv su 630e, 47LB650v je 500Hz i idu dva para naocara a 48H6200 je 1" veci, 200Hz i bez naocara inace kostaju 25e(2kom).
Po spec 47LB650v (48H6200 spec) je bolji pa me interesuje ima li neko razlog zasto ne bih uzeo 47LB650v u odnosu na 48H62000.
Cene su sa kupujemprodajem i uz oba tv idu 2god garancije.

I ja se razmisljam izmedju ova dva modela ,brat kupuje za vikend,pa me pitao za misljenje.Oba imaju prelep dizajn,I kao sto rece I cene su iste.Imas dobru recenziju lg TV a na sajtu HD televizije.Ja cu jos malo kopati,ali bilo bi lepo da nam da neko misljenje ,neko ko je vlasnik nekog of ova dva models.

Koliko je funkcionalan smart na danasnjim televizorima,ja kad Sam uzimao Samsung d6000 pre par godina,mogao si ici samo na one ikonice koje su bile na njemu,nije bila moguca pretraga celog beta.

Ja Dana's prelomio I narucio lg,za 600 evra,presudio je dizajn i aluminijumsko kuciste,kao I 500 herza ,naspram samsungovih 200,mada neznam kolko to znaci u normalnom radu,javljam utiske

Odlican tv,mada ja i nisam veliki pristalica 3d slike ,uvek sam isao na vecu dijagonalu.Tv sam uzeo za brata ,preko prodavca iz Subotice.Placen je 600 evra.Prvo sto se vidi kada se otvori paket je fantasticna izrada televizora,ceo je od aluminijuma ,i stvarno prelepo izgleda.Uglavnom se gleda hd sport i poneki film ,ali kao sto rekoh 3d mi nije bas pri srcu.Smart je lepo uradjen ,mozete normalno pretrazivati net ,i sve drustvene mreze su tu,Moram dodati da se dodatni daljinski magic motion ,mora dokupiti ,kosta oko 35-40 evra,ali brat je sve to lepo spojio sa logitech k400 tastaturom ,i sve sljaka ok,I kada sada pogledamo da li smo dobro odabrali izmedju ova dva modela ,nema dileme ,da jesmo,ali i samsung je odlican tv,i ko uzme njega nece pogresiti.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno