drdekzar
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.02.2011
- Poena
- 395
Evo jos jedna, sa fish eye objektivom za telefon 🙂
WP_20140802_13_31_09_Pro - Copy by zarevdejan, on Flickr
WP_20140802_13_31_09_Pro - Copy by zarevdejan, on Flickr
WP_20140802_13_31_09_Pro - Copy by zarevdejan, on FlickrMeni prosto nije jasno. Ej dve i po godine su prosle. DVE I PO godine. Prosto neverovatno da samo nazadujemo, ajde da nema napretka, ali samo nazadujemo.
nisam hteo da postavljam s5 vs 808 jer sam zbog slične stvari banovan, ali postaviću ti sad, da vidiš, kad si već našao za shodno da postavljaš linkove.
Naravno da ce uz rucna podesavanja 808 da ih pojede jer S5/Z2 i nemaju vecinu podesavanja ali za turisticke p&s ovo je ipak neki napredak a ne nazadovanje
ne pričam o s5, z2, trt mrt. pričam uopšteno o kamerama u mobilnim telefonima. pre dve i po godine je nokia napravila nešto, kakvo god da je. dve i po godine je prošlo, a niko nije napravio bolje, čak ni sama nokia. ej dve i po godine bez ikakvog pomaka, ali ikakvog.
Manastir Vracevsnica by Diskretni Heroj, on Flickr
Reka Vracevsnica by Diskretni Heroj, on Flickr
zajecarsko by Diskretni Heroj, on FlickrBas velika razlika u korist 808.
Lozac ne znam cemu ovaj tvoj tekst.....
А шта би ти да направе за две године напредак какав тачно? Да фон буде dslr? Хоће то али јуче. Када телефони достигну ниво бољег p&s за једно 5 година ондак ћемо да видимо шта и како. Овако, нема потребе за неком журбом што си навр'о? 🙂ne pričam o s5, z2, trt mrt. pričam uopšteno o kamerama u mobilnim telefonima. pre dve i po godine je nokia napravila nešto, kakvo god da je. dve i po godine je prošlo, a niko nije napravio bolje, čak ni sama nokia. ej dve i po godine bez ikakvog pomaka, ali ikakvog.
nisam hteo da postavljam s5 vs 808 jer sam zbog slične stvari banovan, ali postaviću ti sad, da vidiš, kad si već našao za shodno da postavljaš linkove.
Evo S5:
![]()
Evo 808:
![]()
Evo i cropova: gore S5, dole 808
![]()
![]()
![]()
Manual mode,ISO 1600 ,naapredujem
p. s. sviđa mi se poslednji natpis na zidu zgrade 🙂
2014-08-03 15.52.11-1 by zarevdejan, on Flickr
2014-08-03 12.12.19-1 by zarevdejan, on Flickr
2014-08-03 11.45.15-1 by zarevdejan, on FlickrFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari