Šta je novo?

Gods Will Be Watching

Ocena juzera na metakritiku 52 i svi Top Reviewi na Steamu su not recommended . Mora da kida.

Igrao sam prvobitni Gods Will Be Watching i baš sam imao nade da bi igra mogla da bude odlična. Na žalost, sve je u principu kao i prva igra, samo sa više scenarija.

gMgCiQi.png

90% not recommended reviewa na Stimu.:D Igra godine :D

Metacritic ima dosta trolova, ali cisto sumnjam da je to ovde slucaj.

Probao sam ja, odlična je. Mnogo je teško i stavlja u teške moralne dileme kakve se inače ne nalaze u regularnim avanturama. Preporuka.

Napisao lik u rivjuu na steamu da ti izbori ne znače ništa. Kao, deo ekipe odlučio da ga napusti u prvo čapteru i na početku drugog se samo stvorio tu, kao da ništa nije bilo.

Nemoj tako, CoolKid kaže da korisnici nisu merodavni, ipak je to zemlja trolova.

U principu , ako mi se prica svidi, kupim igru i probam. Nista mi ne znace ti skorovi.
I Justin Biber ima 2 miliona fanova, da li to znaci da je super lik ?

U principu , ako mi se prica svidi, kupim igru i probam. Nista mi ne znace ti skorovi.
I Justin Biber ima 2 miliona fanova, da li to znaci da je super lik ?

Ima toliko fanova i isto toliko onih koji ga ne vole, da ne kažem hejtera. A i ne pratim njegovu karijeru, tako da ne znam kakav je lik, meni ne smeta. Poenta je da će igra jako teško biti dobra ako je negativno tj slabo oceni 90% ljudi, koliko god tu trolova bilo.

Napisao lik u rivjuu na steamu da ti izbori ne znače ništa. Kao, deo ekipe odlučio da ga napusti u prvo čapteru i na početku drugog se samo stvorio tu, kao da ništa nije bilo.
Izbori znače mnogo unutar samog poglavlja... kada se uživiš.
Ko odigra igru do kraja čeka ga objašnjenje za to zašto se likovi koju umru ili napuste tim vrate u sledećem poglavlju kao da se ništa nije desilo... i to je deo priče.

Igrajte igru... stvarno je dobra.

Izbori znače mnogo unutar samog poglavlja... kada se uživiš.
Ko odigra igru do kraja čeka ga objašnjenje za to zašto se likovi koju umru ili napuste tim vrate u sledećem poglavlju kao da se ništa nije desilo... i to je deo priče.

Vraćaju se zato što diveloperi nisu mogli da smisle kako njihovo izostavljanje da prenesu u naredni scenario, a da igra i dalje funkcioniše. Priča je čisto pokriće, ali ok, bar su nekako zaokružili radnju.

Nazad
Vrh Dno