Šta je novo?

asus 280x pitanje

ficicaaa

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
16.12.2008
Poena
380
Poz, zanima me zashto mi u hwmonitor ispisuje 7970 umesto r9 200 series kao i svuda ostalo (gpuz,device m,HWiNFO64)?

dada.jpg
Ili da obrnem pitajne, jel moze da u device p. pokaze r9 200 series a da je 7970 ?
Mislim, jel to izvodivo?
Kupio sam samo karticu, sve ostalo je nepoznato, ali radi sve.
Samo u ovom idijotu to prikazuje..

Poslednja izmena:
280X je u stvari blago pojacani 7970. Isti je cip u pitanju, pa mozda zato ne razlikuje.

A GPU-Z je najtacniji program, tako da nemas brige.

sad sam skinuo i gputweak i izbacio mi 280x i uradio sam bios update grafe sa oficijalnog sajta za 280x (tako da je 7970 verujem da bios ne bi prihvatio) a i base clock je na 1070Mhz
Da ga ebesh...

Zato sto je 280X u stvari 7970, nista se ne brini ti, uzivaj 😛

r9 280x na stickeru,ali je serijski izbrisan.ne vide se brojevi

Pa lepo, nije 7970, GPU-Z ti cita da je 280x, nisi siguran koju kartu imas... a gle cuda brze bolje flesujes BIOS od 280x karte? Po svemu sudeci imas 280x, shodno GPU-Z, taktovima i tako to...

Poslednja izmena:
Da, GPU-Z je specijalizovan, ne gresi. 😀

Koja je tacno oznaka kartice? Proguglaj tacan model...

dadaaz.jpg
I kad vec pricamo, ako mi je u sobi 26c idle mi je 38c (svuda 😛 a nije klokovana sve stock) jel to ok ?

Vratio odakle i uzeo, dobio pare nazad.Moze lock, hvala svima.

Sta joj se desilo? Ili si vratio zbog toga sto pise u hwmonitoru?

Poslednja izmena:
Ahahahahahahahaha, fenomenalno:d

Jel on ozbiljan ili ne? Jel stvarno vratio kartu zbog pogresnog softverskog ocitavanja?

napisao sam u 280x temi, prvi vent se cuje, bar za moje uvo, podmazivanje nije pomoglo.

Tamo si napisao da je to od ortaka kartica pa se nismo skontali. :d

Sledeci put kad kupujes kartu obavezno trazi SS iz GPU-Z-a, cisto da budes siguran!!! :d

Nazad
Vrh Dno