Šta je novo?

Tesla tablet 7.85

Ne da si se loše izrazio, već je totalno nerazumljivo bilo šta pitaš. :) Nije moguće ubaciti Windows na ovaj tablet (zapravo, ni na jedan moderni Android tablet).

A tako znaci, a ja nesto mislio da zbog modela cpu ( intel atom ) mozda moze da se nesto ubaci sem androida . Hvala na dodatnom pojasnjenju.

Teoretski je moguce ali bi zahtevalo podrsku proizvodjaca i pristup oba bootloadera itd - sto je i ovako moguce, ali niko nece to da radi jer je ipak posao, jos gratis, jos to sto nije veliko trziste za ovaj model...

...a i sto bi neko is'o s konja na magarca ;)

Inace obrnuti smer se radio, pre nekih 4-5 godina i ja sam svoj winmobile HTC touch cruise prebacio na android.

Mozda sam se pogresno izrazio , izvinjavam se svima , mislio sam da je neko ubacio na tablet windows umesto androida 4.2.

Mozda? Itekako si se pogresno izrazio. NTFS nije operativni sistem vec fajl sistem i mogu mu pristupati i drugi operativni sistemi pored Windowsa. To je kao da si za neki Windows Phone pitao da li je moguce preci sa 8.0 na ext4 (fajl sistem koji podrzavaju Linux OS (gde spada i Android)), misleći na prelazak na Android.

A na tvoje pitanje odgovor je ne. I pored toga sto koristi Intel CPU nije moguce "ubaciti windows umesto androida" na ovaj tablet.

Ljudi, meni je prednja strana tableta na flekice, tj. crna plastika je pjegava, kao one fleke kad se ispod folije pojavi vazduh. Nije previdljivo, ali se po danu jasno vidi da je plastika pjegava :D nece da se ocisti sanse nema

podrzava jos par modela,ali nisam mogao da ih nigde nadjem

mozda podrzava 6-7 modela,a ovaj je bilo najlakse naci

znaci zte mf190 je sigurna karta kada su 3g modemi u pitanju....nije bitno da li je telenor ili vip ili klasican mf190,samo je bitan model

Hvala za info. Prenecu kumu, posto on hoce da kupi neki polovan sa KP, ali nije/nismo znali koji model? Uzece neki koji je otkljucan za sva tri provajdera.

Jel taj modem radi iskljucivo za internet ili moze i za pozive/sms da se koristi?

Modem je isključivo za pristup internetu, barem na tabletu.

na tabletu je samo za pristup internetu

na kompjuteru moze i za sms da sluzi

inace nije problem i ako nije otkljucan,moze da ih otkljuca svako bukvalno

a i nema svrhe ici u bilo koju drugu mrezu osim u telenor kad je pripejd internet u pitanju

ne reklamiram nikog,nego sam bas gledao danima i uzeo za sebe telenor karticu

samo kod njih imas dopune koje traju 30,45 i 90 dana sto znaci da recimo ako uplatis dopunu od 90 dana i potrosis mb iz nje,mozes da nastavis surf po brzini od 64kbps sto je sasvim ok na tabletu,probao sam

isto to vazi i za ove krace dopune

Poslednja izmena:
nema potrebe za nepristojnim izrazavanjem
rekao sam to zato sto se negde folija tesko uoci,a i ne skida se najlakse

Da li je neko iz ove teme u mogucnosti da proba modem zte mtf190 na Acer iconia A1-830 tabletu?

kad ides na settings pa more pa support 3g network jel ti pise nesto?
ako ti pise da podrzava mf190 onda je to sigurno,tako sam ja nasao i za ovaj tablet modem

nego kad vec pisem,da napisem koje sve modeme podrzava tesla

ZTE MF637U
ZTE MF190
ZTE MF110

HUAWEI EC189
HUAWEI EC1261
HUAWEI EC122
HUAWEI EC167

Screenshot_2014-07-24-18-22-15.png

Screenshot_2014-07-24-18-26-22.png

Evo ja imam ovo na Aceru, nemam nista drugo kad idem na setings i more i znam da vam sad kvarim temu, al tamo u onoj nasoj nema nikoga ko ovo zna a ja bih volela da otkrijem sta radi :)

Podrzava :)))) nakacila sam flash....a uzela sam i neki vip flas i kako ga povezem tako izbaci system ui has stopped working...pretpostavljam da taj modem ne moze....al ne znam kako da otkrijem koji moze :))

ovaj mf190 moze sigurno
svi zivi uredjaji ga podrzavaju
ima ga po oglasima za 500 din

ja sam probao neki drugi usb modem od komsije,ali ne podrzava ga

Probotzor ....pokusacu da nadjem i kupim taj modem :)))) nadam se da ce raditi :))...hvala ti ...

ne radi receno je vec
ne zato sto je slab nego ga gta san andreas ne podrzava
vice city radi a i mnogo zahtevnije igrice kao sto se vidi ovde

Vrh Dno