ima li nagoveštaja da će se ponovo pojaviti u prodaji? ostadoh juče bez tableta, večeras sam gledo Acer A1-830, i ne nađoh mu manu za moje potrebe. nego vredi li čekati novog "Teslu", jer kolko vidim, nema ga više!?
Zamenice mi ga iduce nedelje kada im stigne nova kolicina...
Iskreno se nadam da se kod novog to nece desavati,jer mi se tablet veoma dopada,i idealnu velicinu ekrana bar za mene ima...
pa smetalo bi mi. pitanje je koliko mu je loš taj GPS?, lično iskustvo? probano sa više verzija iGO-a npr?
Je l' ti stigao novi primerak? Meni u ponedeljak kurir pokupio tablet, ništa još ne javljaju iz comtrade-a.
Je l' ti stigao novi primerak? Meni u ponedeljak kurir pokupio tablet, ništa još ne javljaju iz comtrade-a.
Za karticu ne znam ali GPS je očajan. Posedujem dve Tesle i obe gube GPS signal prilikom vožnje,i to toliko često da je gotovo neupotrebljiv kao navigacija. Sto se samog fixa tiče tu nije loš, obično mu treba 20-30 sekundi da uhvati fix na otvorenom, al džabe kad negde kreneš on ga izgubi.Jel moze da se namontira nekako SMS kartica preko nekog usb adaptera? Takodje kakav je gps, posto mi treba za caleta jer on stalno putuje pa mu je to bitno.
Za karticu ne znam ali GPS je očajan. Posedujem dve Tesle i obe gube GPS signal prilikom vožnje,i to toliko često da je gotovo neupotrebljiv kao navigacija. Sto se samog fixa tiče tu nije loš, obično mu treba 20-30 sekundi da uhvati fix na otvorenom, al džabe kad negde kreneš on ga izgubi.
Zavisi gde si drzao tablet u autu, vremena, oblaka, itd.. meni ni navigacija ne radi po losem vremenu, telefon takodje ako nije blizu krova auta...
Meni treba sutra da stigne zamena. Pretpostavljam da imaju određeni broj novih u šteku za ovakve situacije, nevezano za novu turu. Videću sutra kakav je pa javljam.
Malo je nejasno sta pitas. Da li pitas mozda da li je neko uspeo da koristi microsd formatiran na ntfs umesto fat32?Ima li neko da je presao sa 4.2 na sistem NTFS .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari