Imam ja. Nije napon otključan, flash je potreban, bar mislim. TRIXX nikad nisam probao da vidim da li može preko njega da se menja. Po meni odlična karta. Dobro hlađenje, na XMR 330 h/s sa 1050/1250 i na 1,075 V. ASIC je valjda 74-76%...
EDIT: Je li vama poloniex dostupan? Nema učitavanja za mene, srušiše ga kanda...
Resio sam problem kasnjenja depozita ka poloniexu i bteru.. ladno mi je wallet bio outdated.. skinuo novu verziju i sve sljaka![]()
Mreza/diff je bas dobro ispratila rast cijene, skoro 50% je skocila
- Improved mining speed by 2-3% for all cards.
- Reduced number of outdated shares dramatically.
- Improved "-a" option, now you can specify mining mode for every card separately.
- Fixed bug with Stratum support for Minergate pool.
izgleda da ne radi proxy fora sa 6.0 klejmurom...sherovi ne idu na dev fee adresu koja se ukuca u proxy....probano sa 0.04 verzijom proksija
znachi, napravio sam novu adresu samo za dev fee josh onda, i radilo je, sad ponoo je stavih i baca neku bedu, skoro nishta, mozda samo od cpu majnera, a gpu majner nekako prehebe proxy.
bori se papak za svoj procenat, to mu je najbitnije u celoj prichi
Sa 14.6 RC i to na Win8 (ne Win8.1) radi sve. Ali ja instaliram drajvere ručno, ne trebaju mi one catalyst gluposti. Prethodno sam upotrebio DDU. Inače, postavih rekord na 7850. 1040/1200, 14.6 RC, claymore 4.0 za 14.6 = 350 H/s.![]()
Sa 14.6 RC i to na Win8 (ne Win8.1) radi sve. Ali ja instaliram drajvere ručno, ne trebaju mi one catalyst gluposti. Prethodno sam upotrebio DDU. Inače, postavih rekord na 7850. 1040/1200, 14.6 RC, claymore 4.0 za 14.6 = 350 H/s.![]()
Koja je grafa, sa koliko memorije? Ja moju Msi 7850 1gb ne mogu preko 190kh. Ima li neko pomenuti model i koliko mu baca?
koji model 7850?
Daj podesavanja ako te ne mrzi.
Nema tu podešavanja, to je ova kartica sa F12 BIOS-om, na stock-u već overklokovana. Može i do 330 H/s, ali nema potrebe za tim. Verovatno je u pitanju VRAM, koji kod tebe iznosi 1 GB.
izgleda da ne radi proxy fora sa 6.0 klejmurom...sherovi ne idu na dev fee adresu koja se ukuca u proxy....probano sa 0.04 verzijom proksija
znachi, napravio sam novu adresu samo za dev fee josh onda, i radilo je, sad ponoo je stavih i baca neku bedu, skoro nishta, mozda samo od cpu majnera, a gpu majner nekako prehebe proxy.
bori se papak za svoj procenat, to mu je najbitnije u celoj prichi
Evo sad sam proverio.. klejmur nije menjao fee adresu za XMR u mineru 6.0..
to sto imas je stari proxy.. miner v6.0 radi bez problema sa proksijem od verzije 0.5 pa nadalje..
znaci za verzije GPU minera do 4.2 i CPU miner moze stari proxy, za verzije GPU minera 4.2 i vise, treba proxy 0.5 ili veci
nego da li je neko primetio da je opet poskochila cena na 50, a da snaga mreze opada?
takodjer, sa novim majnerom daje par % vishe u majneru samom, ali an sajtu da je manje, da li je to i kod vas sluchaj?
mozda je zato i pala snaga, neshto klejmur zeza garant![]()
Meni 280 divlja. 480kh baca.
Ovde verovatno zeza sto ova msi ima 1giga rama.
Koliko vam bacaju 280x vaporke?
ne znam za Vapor, ali moje Toxic bacaju 2260, 5 komada ili oko 450 po komadu . Cini mi se da su na 1500/1030 ali nisam odaaavno gledao
Imam 1 Toxic u ovoj masini i ona se muci sa 350-370 ali preko nje ide slika, pa mooooozda zato![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari