Šta je novo?

Softver za kopanje (cgminer, afterburner, teamviewer...)

ne bi, mada ja mislim da bi moglo tu jos malo da se namesti vise, jer moji rigovi sa 270 (bez X) daju oko 2550, naravno na smosu :)

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    27.2 KB · Pregleda: 108
ti je bas cepas kod mene radi 1100/1100 to je maltene isto akademske razlike, nego trebalo bi da moze 2.9mh/s sa starim driverom 13.2 a video sam samo jednom na netu 3.3mh/s pre nego sto sam kupio karte no to ne mogu vise da nadjem nigde

jesi siguran da 270/270x ide 3.3 mhs?

da milion posto 270X 3.3, mislio sam da je to normalno pa nisam obracao paznju na te njegove hvalospeve ostavio je i picture sve crno na belo

Ajde nadji, bas me zanima...ako 270x baca 3.3 mh/s...onda 270 ima da baca 3 lagano...Ja ne verujem da moze toliko...

Možda samo za slikanje, ja sam moje Safir 270, bez x, na def naponu, probao da koristim na 1100, mem na 1250, imam dva riga sa po 4 karte, davali su 2,52 mhs po karti, posle nekog vremena jedan sgminer se ubuli, i zaustavi se vreme kad je bacio zadnji share, drugi radi i dalje, smanjim prvi na 1050, poradi tako i opet stane, u međuvremenu se ubuli i drugi rig smanjen na 1000, nisam više hteo da se majem, stavim oba na 955, na koliko su radili već mesecima, i sad rade oba

Moje 270-ice daju po ~ 2.5 mhs sa 1080/1250 na 1.1v stabilno od kada se pojavio novi sgminer....na 1100 pucaju, ali na 1080 za gpu rade bez problema...

ono sto me je najvise razocaralo kod ovih ubrzanja ati kartica je tekst koji sam nasao o potrosnji 270X i po testu iz uticnice ova poslednja ubrzanja od 30% postignuta su uz povecanu potrosnju koja je ekvivalentna ubrzanju. Konkretno sa 108W se stiglo do 130W i sada ako je egal po brzini 750ti potrosnja je blizu 100% veca u odnosu na nvidia modele bez sestopinaca. Svakako ako nadjem prosledicu to ovde bilo je uporedjivanje direktno ove dve grafe i u tom momentu je to delavolo da ima smisla 2.4 750ti naspram 3.3 270X stim da je sakrivena ta ekstra potrosnja 270X. Naravno sada je ova prica deplasirana. Evo uputstvo za 2.9mh/s
I got the best results by using the 14.6 opencl files but using 13.12 drivers. My 270X's are at 2.9 and 270's at 2.8, while my 290X's are at 5.1 with this method. Thank you for posting it :)
Ko ima ove drajvere instalirane moze da proba ako ovaj lik vozi default vrednosti onda ima neke vajde

teško da vuče 130w. pa to je kao scrypt a onda bi se i grejala kao na scryptu a nije ni blizu toga.

onda lazu ko ce ih znati mozda marketing nabavicu ja taj merac podhitno pa testirati

Uzeo sam fury gaw miner ali ne znam da ga pokrenem,moj bat fajl,ako neko ima iskustva pomoc bi mi dobrodosla...

cgminer -o stratum+tcp://coinotron.com:3334 -u tetreb.1 -p 2 --nocheck-golden --chips-count 128 --ltc-clk 328 -S //./COM4

Da li postoji neki jednostavniji nacin da google autentificator softver sa jednog telefona prebacim na drugi, u pitanju je android platforma. Ili cu morati da deaktiviram autentificator sa svakog sajta pa da pravim novi?

Ako si zapisao kodove koje si dobio uz qr code ili kucao rucno, samo ukucas taj kod u novi tel.
To je inace obavezna stavka jer ako izgubis tel pozdravis sa nalogom.

Pa zar ne moze da se uradi backup programa sa na pr titanium backup ili nekim drugim

Ma sto je sigurno sigurno je, nisu ovakve stvari za eksperimentisanje. Deaktiviracu autentificator na svim sajtovima pa cu kreirati novi. Pola sata posla :).

pa mislim da i ne moze, jer na btc-e ce ti biti acount zakljucan 15 dana

Nema veze neka ga zakljucaju, ionako tamo imam samo prokleti FTC :D.

Imam cudan problem sa novim driverima 16.4 beta1 i 16.4 RC.
Rig ima 5 kartica i sa ovim driverima jedna kartica nece da radi tj. pise da ne radi kako treba i da je windows ugasio zbog toga. Kad ostavim samo 4 sve je ok. Premestao sam kartice po slotovima i bez obzira na raspored kad ih je 5 jedna ne radi.
Vratim 13.30 driver i sve je ok.

vrati stari drajver, novi ne donosi nikakva poboljsanja preformasni tako da nemas razloga da ga drzis

moze li se sgminer 5.0 pokrenuti preko bat fajla? i moze li neki primer kako izgleda bat za sgminer 5

EDIT ne moze preko bata, jel pokrenuo neko preko confa?

Poslednja izmena:
kačeni su u darkcoin temi

Pozdrav
Ima li neko ideju, sta to moze biti...Desava mi se vec skoro zadnjih nedelju dana, da mi se vertminer 0.5.3 koji je radio sasvim normalno pre toga, ISKLJUCUJE SAM NA PRAKTICNO SVAKIH SKORO 6 SATI.?????Kao da ima neki ****ni tajmer u njemu...Sve sam pokusavao , i vise ne znam sta to moze biti..Ovo je van svake logike ...Da bi mi radio " konstantno " , moram bukvalno na svakih 5,5 sati da restartujem program za kopanje, da bi na taj nacin " zavarao djubre " i na taj nacin prosto omogucio " nesmetani rad ", jedino,sto ja moram da " dezuram kao ****** " i predupredim njegovo gasenje....kad krene da se gasi, izbaci samo informaciju - vertminer stop the work propertly....Kad odem da pogledam sta se desava , u Event Vieweru stoji : Event 1000, Application Error ???? Sta to moze biti???

ovaj program ti moze pomoci da ne moras da dezuras... :)
Kada pukne miner,on ga automatski pokrece...

https://coinmyne.com/software/cgwatcher/

poigraj se malo sa njim, ja od kada ga koristim vise i ne moram da pratim masine jer znam da kopaju sigurno... :)

Vrh Dno