Šta je novo?

Miš za oko 4k

• Začetnik teme Začetnik teme pwner
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pwner

Slavan
Učlanjen(a)
03.11.2010
Poena
345
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 9800X3D & Noctua NH-U12S
Matična ploča
Asrock X870 Pro RS
RAM
2x16GB Kingston Fury 6000/CL30
GPU
RTX 4070 Ti Zotac Trinity
Storage
KC3000 2TB x2
PSU
Antec HCG1200 Pro Platinum ATX3.1
Kućište
Antec Flux White
Monitor
Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
G502 x Lighspeed/MX Master 3s & Ajazz AK820 Pro
Mobilni telefon
iPhone 15 Pro Max
Pristup internetu
  1. Optički internet
Treba mi predlog za miša do 4000 dinara, mogu da se skrpim i za malo više, znači nije fiksno 4000 🙂
Prvo da li da gledam laserski ili optički? Koji je bolji i ukratko koja je razlika između njih?
I još jedno pitanje za podlogu, pošto mi i to treba. Da li je "dovoljna" neka a4tech od 300 dinara ili ipak da se isprsim za npr. steelseries qck ili neku drugu za 1000 dinara?

Poslednja izmena:
Lici kao da je dizajniran za duck hunt na segi 😀
Auto aim dugme for teh win.
Mogao bi ozbiljnije da pristupis tom SteelSeries Rivalu iz linka.

Ja imam A4Tech V7 Bloody, Optical 3200dpi Multi-core Gun3 i veoma sam zadovoljan. Nije od lagane plastike, optika je zatvorena nekim staklom da ne ulazi prasina i cena je 2400 rsd. Miš je više namenjen pucačkim igrama. Ima da se namesti kada jednom klikneš da simulira kao da si kliknuo jedan, dva ili tri puta. Za ove pare mislim da je dobra kupovina.

Lici kao da je dizajniran za duck hunt na segi 😀
Auto aim dugme for teh win.
Mogao bi ozbiljnije da pristupis tom SteelSeries Rivalu iz linka.
Iskreno, i meni izgleda totalno neozbiljno, rival je mnogo ozbiljniji. Ali vuče me na taj A4 laserski senzor, nisu mi uopšte bitni ti kvazi čitovi.

Rivalov dpi je 6500, ako je to ono sto te brine...

Ne brine me to, nego koliko sam čitao, laseru ne smetaju neke neravnine i tako to, dok bi optički izgubio signal, pa ako je laserski bolji po tom pitanju uzeo bih njega.

Ma kakvi, bilo koji avago 3xxx serije i sad ovaj pixart novi koji je u Rivalu (u suštini to je avago samo preimenovan jer ih je pixart kupio) ima mnogo bolji tracking od lasera (iako je taj laser isto avago, a o philips twin eye laseru i da ne govorim),
a posebna je priča to što avago 9500-9800 laserski senzor ima oko 5% pozitivnog ubrzanja ugrađeno u sam senzor, tako nema ništa od pokreta 1:1...naravno, čovek je u stanju da se navikne na svašta pa i na to pozitivno ubrzanje, ali ako ne mora ja ne bih🙂

Poslednja izmena:
Ok, hvala, uzimam verovatno rival.

Logitech G seriju uzmi ja imam g500 to vec malo star ali imas vec g700 nije skup oko 30-40 evra zavisi gde ga nadjes extra je

Nazad
Vrh Dno