Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

kakve su vam max (subjektivne) projekcije?

moj drugar(ja sam suvlasnik rudnika sa njim:)) kopa max vec neki duzi vremenski period...ja sam svoj max prodao(sem neke manje kolicine), pa se pitam sta mislite? jedan nas ugledni clan ovde mi rece da ocekuje ozbiljan rast pa reko' da vidim sta vi mislite? citajuci temu nisam stekao utisak da ima mnogo ljudi koji imaju poverenja u max posle svega sto je bilo..,.

nikonema poverenja ni u sta, samo mozemo da se nadamo da ce biti rasta kad pocnu sve valute da skacu

Bice rasta ali mislim da ce druge rasti vise.
Poverenje i max u istoj recenici idu samo s negacijom :d

kakve su vam max (subjektivne) projekcije?

moj drugar(ja sam suvlasnik rudnika sa njim:)) kopa max vec neki duzi vremenski period...ja sam svoj max prodao(sem neke manje kolicine), pa se pitam sta mislite? jedan nas ugledni clan ovde mi rece da ocekuje ozbiljan rast pa reko' da vidim sta vi mislite? citajuci temu nisam stekao utisak da ima mnogo ljudi koji imaju poverenja u max posle svega sto je bilo..,.
Maxcoin bez problema moze da dostigne 1$ po komadu kada bude bio pump,samo je pitanje ko je strpljiv da to doceka. Kajzer iako deluje da ne ucestvuje u novcicu, ucestvuje itekako. Juce je npr kod Alex Jones-a reklamirao maxcoin kao i maxcoin silver cryptobulion projekat koji je u poslednjih 24h skupio preko 40k$ https://www.startjoin.com/maxcoinsilver ,pre par sati su pokrenuli jos jedan projekat koji je vec skupio 1000$ https://www.startjoin.com/maxmining a i radi se na jos nekim projektima. Sve moze da se sazna na maxchat.info ,tako da samo uzivaj i ne slusaj pljuvacine. Prakticno gde god ima priliku Kajzer reklamira maxcoin.
Inace jedan od Kajzerovih tvitova, iako svi znamo njegova pusta obecanja, ova prognoza je realna( a i pokazuje sto je cena ovakva kakva jeste,da bi kupio sto vise jeftinih novcica):

Max Keiser ‏@maxkeiser 23h
@Ntech25 @maxcoinproject Because I have not bought all the #maxcoin I plan to yet. You'll know when I have, price will be 10 x's higher.

Maxcoin bez problema moze da dostigne 1$ po komadu kada bude bio pump,samo je pitanje ko je strpljiv da to doceka. Kajzer iako deluje da ne ucestvuje u novcicu, ucestvuje itekako. Juce je npr kod Alex Jones-a reklamirao maxcoin kao i maxcoin silver cryptobulion projekat koji je u poslednjih 24h skupio preko 40k$ https://www.startjoin.com/maxcoinsilver ,pre par sati su pokrenuli jos jedan projekat koji je vec skupio 1000$ https://www.startjoin.com/maxmining a i radi se na jos nekim projektima. Sve moze da se sazna na maxchat.info ,tako da samo uzivaj i ne slusaj pljuvacine. Prakticno gde god ima priliku Kajzer reklamira maxcoin.
Inace jedan od Kajzerovih tvitova, iako svi znamo njegova pusta obecanja, ova prognoza je realna( a i pokazuje sto je cena ovakva kakva jeste,da bi kupio sto vise jeftinih novcica):

Max Keiser ‏@maxkeiser 23h
@Ntech25 @maxcoinproject Because I have not bought all the #maxcoin I plan to yet. You'll know when I have, price will be 10 x's higher.

slazem se, svasta se desava sa tim projektima, ja sam odmah na pocetku znao da cemo duugo cekati za 1$ po komadu iliti bilo kakav skok
PS: ta njegova 10x veca cena nije dovoljna, mora to vise....

Kako god, nakon onog duuuugog perioda kada se skoro nista nije pricalo o Maxcoinu, sada samo sevaju vesti i tvitovi o njemu. Ja kupujem MAX (i LTC) kao da sutra ne postoji, valjda ce se isplatiti.

Priznajem! Masovno sam kopao iz dana u dan sve više i više... Hiljade wati, hiljade maxcoina, bežanje u taj neki zdrav razum...

Priznajem i ja, bice nesto. Sta? Ne znam.
Ako dodje do 1$ taman da prodam onih mojih 600 i kusur komada i da castim u kafani :)

Izgleda da cu poceti pola maxa koji iskopam da cuvam:) do sada sam sem nesto malo max stalno sve prodavao. a cena je naravno konstatno padala...

no ne rizikuyje mi se previse jer sam kasno poceo rudarenje I jos sam u minusu zbog ulozenog hardvera..

jel se meni čini ili je cena stabilna već par nedelja?

Nema gde vise dole, kao i LTC, kao i gomila drugih coin-a... Cekamo pump svih kriptova

hm, mislis nema dole jer je cena niska? ili zato sto je potreban novi bubble da pokrene sve-kao sto je bio prosle godine? ili samo tvoj predosecaj?:)

Pa nea brate isplativosti, ljudi kopaju za kikiriki, prodaju hardver, gase masine, cekaju bolje vreme... jednostavno nema nikakve logike da se prodaje ispod troskova struje... ja sam ugasio masine jer ne mogu da kopam ove neke valute tipa DRK iz ne znam kog razloga (a i to da kopam za iljadu dve dinara necu), tako da cu za novce koje bi dao za struju direktno kupiti novcice...

To je najgore sto si mogao da uradis. Niko te ne tera sada da prodajes. Kada skoci cena onda sedni i racunaj koliko si izgubio zato sto nisi kopao. Nadji dobar novcic i kopaj bez obzira na trenutnu cenu. Cena ce doci a ti trebas do tada na napravis novcice da bi imao sta da prodas.

DRK je sjajan, kopaj ga slobodno, isplatice ti se. Sad je malo nizi diff, iskoristi to dok mozes. Ja ga kopam mesecima i stekam. Njegovu pravu vrednost ces tek da vidis.

DRK ne mogu da kopam iz ne znam kog razloga, jednostavno miner nece da radi probao sam svasta i odustao a sad vise i nemam vremena da se s tim bakcem.. a za bilo sta drugo da mi masine rade i platim X para za struju, a na kraju meseca kad uzmem te pare mogu istu kolicinu novcica da kupim za tih X para, pa zasto bi mi masine onda radile...

A sto bi uzimao na kraju meseca? To je ludilo mozga. Ako nemas za struju da platis onda ne znam sta da ti kazem, lose si se organizovao.

Pa dobro, moze i na pocetku, htedoh reci na mesecnom nivou... Eto neka bude na pocetku cim stigne plata :p

Ima se za struju al je naknap...

:trust:
Ludilo mozga. Svaki mesec pucas sebi u jednu nogu. Taman ti ta zaraste a ti sledeci mesec pucas u drugu. Eto, tako ja gledam na tvoju taktiku. Izvini sto sam iskren.
Ako mozes da se okrpis od plate stekaj to i sacekaj cenu, sta se zezas za sicu.

Ludilo mozga. Svaki mesec pucas sebi u jednu nogu. Taman ti ta zaraste a ti sledeci mesec pucas u drugu. Eto, tako ja gledam na tvoju taktiku. Izvini sto sam iskren.

tako je i neko moje razmisljanje, ne vidjamo cesto da je mesecima tolika isplativost da i da prodamo deo novcica za struju da nam ostane jos dosta coina, pa zato sam i ja za to da bukvalno ako mozes da od sa strane odvojis za struju, odvojis, ako ne, nemoj ni da kopas :p

Ja mislim da ti mene ne razumes.. Ako ja iskopam mesecno 10 ltc (ne direktno nego kad se podvuce crta), a sa potrosenom strujom za taj mesec mogu da pazarim direktno lupam 8 ltc ili cak tih 10 onda necu da mi masine rade...

Ako rade samo za struju onda nema poente da rade... Sad vidim da je isplativost na drk korektna ali *** meni ne radi posao, dal zbog memare il cega nema pojma

Poslednja izmena:
Razumem ja tebe savrseno ali ti ne razumes mene. U tom slucaju ili kopas nesto ili prodajes masine i prelazis samo na trgovinu. To sto ti radis je toliko suludo da stvarno nemam reci. Ne gledaj isplativost uopste! To ne treba da te zanima. Kopaj ono sto mislis da valja i kad mu cena skoci poprilicno tek onda prodaj. Od prodaje svakog meseca nema leba. Posle svog pisanja na forumu ja i dalje ne verujem da neko i dalje radi kao sto ti radis :S:
Tvoje masine, tvoji novcici ali sam sebi si najveci neprijatelj. Sve sto iskopas prodas za sitne pare.
Stvarno ne zelim da ti se mesam, necu nista vise pisati, nije tema za to.

Crni @Saj, pa zar u maxcoin temi da navlačiš dečka na drk? Ja sam mislio da mu želiš dobro... :D :d

lol :D :d zar nisi primetio da u vecini postova u maxcoin temi pominje drk :D
nacice se neko da kaze kako je drk njegov i lozi masu za pump :D

PS: cena se stabilizovala negde na 5500 i verujem da ce da ostane tu do pumpa tj da ce prvo da nekim lozenjem podigne cenu na 2x vecu i onda pump, nzm :p

Crni @Saj, pa zar u maxcoin temi da navlačiš dečka na drk? Ja sam mislio da mu želiš dobro... :D :d

Ja mu zelim sve najbolje, kako sebi tako i ostalima. On je prvi spomenuo "neke valute tipa drk" :d Ja sam se samo zadrzao na tome da ne treba da gasi masine, nek kopa sta hoce sto se mene tice :)

lol :D :d zar nisi primetio da u vecini postova u maxcoin temi pominje drk :D
nacice se neko da kaze kako je drk njegov i lozi masu za pump :D
Da znas da i moze to da se desi, nebi me nista cudilo. Tako su me i za LTC prozivali :d
***, znam da smaram ali pratim temi i kad neko spomene tako nesto ja se ukljucim, iz nehata.

Vrh Dno