Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Nikako da uspem sa kupovinom na humblebundle,stalno mi odbacuje karticu,ako neko hoce da menja prve 3 igre koje se dobijaju za 1$ neka se javi..

Koja vam je to igra biro ?

Meni fali samo The Bureau: XCOM Declassified, garant ga kupujem, sutra - prekosutra

HB paket podeljen, sorry svima onima kojima nisam odgovorio jer mi je inbox bio odjednom zatrpan. :)

jel bi mogao neko da mi uzme prve tri igre dao bih neke igre za razmenu ili cemo se dogovoriti..

ukoliko nekom ostane visak darkness 2, posto ove dve imam, a nemam na kartici ni dolar :D Steam sale, ako me razumete :D

Iz ovog bundle-a meni su visak Darkness 2 i XCOM: Bureau, pa ako nekom trebaju, mozemo se dogovoriti.

Ove igre ne vrede ni toliko.

Ono kad su igre toliko loše da ne vrede ni torrent downloada...

Poslednja izmena:
Ne znam što Legendary izaziva toliko gneva kod vas, ja sam doduše samo probao igru, davno još kad je izašla, bila mi je ok

Ja sam je odigrao do kraja sa zadovoljstvom!Koliko ima trash igara,ova i nije toliko losa.Mislim,necu je kupiti,zato sto je svakako vise necu odigrati,ali kazem-simpaticna igra.:)

Ja kupujem non-stop igre s tog sajta, legit je nebrini. A cjene jesu super, moze se naci dosta tog za male pare.

Ja kupujem non-stop igre s tog sajta, legit je nebrini. A cjene jesu super, moze se naci dosta tog za male pare.

istina je, takvih sajtova ima brdo, i ti dobijes cd key koji aktiviras na steamu tako da nema nikakve prevare tu, evo ja hocu da kupim rust sada i na steamu je 19 evra a ja sam nasao i za 11, 8 evra manje za potpuno istu igricu :)

haha da upravo to, ja sam neki dan uzeo RE:relevations za 4e umjesto za 40e na Steamu, i to bas sa fast2play.com

probao sam imagine me koji smo ugrabili besplatno na nekoj akciji. da faq is this?
20 nivoa od po 15-30 sec sa 10 secanja. bez pocetka, bez kraja. uradio sam sve sto se moglo uraditi za 5 min i sta sada?
na tetrisu je bilo boljih igara

Nazad
Vrh Dno