Šta je novo?

LG G2

Svi imamo internacionalnu. Zato se uvijek najbolje drzati lokalnog foruma ;), provjereno sve.

Zaobilazak ovog telefona bi mi bila jedna od najgorih gresaka - htio sam uzeti s4 ili cekati s5. Sretan sam sto nisam ni jedno od dvoje napravio.

Da,da, ali isto tako se ljudima desavalo da odmah posle flesovanja pojave se linije. Sad da li ubaciti taj kernel i rizikovati, ili cekati da se desi samo od sebe. Poludecu tacno cekajuci dan da se to pojavi. :)
Jel svi vi imate verziju D802, internacionalnu?

Da li misliš da bi ova tema imala 655 strana da stvarno ima tih bagova ? :D
Sve je to prepričano više puta ovde ...

Da,da, ali isto tako se ljudima desavalo da odmah posle flesovanja pojave se linije. Sad da li ubaciti taj kernel i rizikovati, ili cekati da se desi samo od sebe. Poludecu tacno cekajuci dan da se to pojavi. :)
Jel svi vi imate verziju D802, internacionalnu?
To se dešava kod verzija sa jdi panelom, kod nas je prisutna verzija koja ima lgd panel na kome se to ne dešava, a i za to postoji rešenje, flashovanjem posebne verzije kernela

@bender i danilo
Manji na 1.1 baterija katastrofa, čini mi se da se preko noći čak brže prazno nego normalno. Ode mi oko 40% od 11 do 7. Dori 5.7 katastrofa, ponekad toliko laguje da pomislim da ekran uopste ne radi. Nemam vremena da puno čačkam pa čekam g3 1.2. Ne znam, išao sam backup apps sa Titaniumom pa onda format svega i svačega, i interne memorije pa flash sa usb pa TI i vraćanje bekapa i radi brzo ali kao što rekoh, baterija katastrofa

Troumio sam se bas izmedju tih i G2, i G2 je bolji, nema dileme. Ne znam da li da rizikujem i kupim ga...mnogo mi se svidja. Tesi me sto niko od vas nije imao te probleme, mozda to ima veze i do verzije telefona...ne znam. Hvala u svakom slucaju.

GS4 ima probleme sa guljenjem lajsne i faličnom baterijom, Nexus 5 sa klimavim dugmićima, mrtvim pikselima i faličnim motorima vibracije, One M7 sa Purple Tintom i faličnom baterijom koja se naduje pa telefon moraš da šalješ na servis u Poljsku, XZ1 sa pregrevanjem... Uzmi telefon koji ti se svidi i ne obraćaj pažnju na sve ovo, to su pojedinačni slučajevi kojih ima kod svakog telefona, najsigurnija varijanta je da uzmeš neki sa primenjivom dvogodišnjom garancijom.

GS4 ima probleme sa guljenjem lajsne i faličnom baterijom, Nexus 5 sa klimavim dugmićima, mrtvim pikselima i faličnim motorima vibracije, One M7 sa Purple Tintom i faličnom baterijom koja se naduje pa telefon moraš da šalješ na servis u Poljsku, XZ1 sa pregrevanjem... Uzmi telefon koji ti se svidi i ne obraćaj pažnju na sve ovo, to su pojedinačni slučajevi kojih ima kod svakog telefona, najsigurnija varijanta je da uzmeš neki sa primenjivom dvogodišnjom garancijom.

Hvala na informaciji. Uzeo bih sa dve godine, ali je jako tesko naci po razumnoj ceni. Verujem da ce i jednogodisnja biti dovoljna. Ako ima neku falinku, pokazace se valjda u tih godinu dana.

@bender i danilo
Manji na 1.1 baterija katastrofa, čini mi se da se preko noći čak brže prazno nego normalno. Ode mi oko 40% od 11 do 7. Dori 5.7 katastrofa, ponekad toliko laguje da pomislim da ekran uopste ne radi. Nemam vremena da puno čačkam pa čekam g3 1.2. Ne znam, išao sam backup apps sa Titaniumom pa onda format svega i svačega, i interne memorije pa flash sa usb pa TI i vraćanje bekapa i radi brzo ali kao što rekoh, baterija katastrofa

Probaj ti kdz flashati pa rootati pa recovery pa onda wipe all pa install 1.1 ili pricekaj 1.2

Skini system app remover i obrisi sto ne treba. Ja brisem maps, gmail itd. Brisem nfc.

Kako da skinem temu na g3 1.1 romu? Na fabričkom sam imao LG smart world ili kako se vec zove pa sam odatle skidao teme. Na ovom nema ili ja ne mogu da nađem?

Poslednja izmena:
Hvala na informaciji. Uzeo bih sa dve godine, ali je jako tesko naci po razumnoj ceni. Verujem da ce i jednogodisnja biti dovoljna. Ako ima neku falinku, pokazace se valjda u tih godinu dana.

Ta od godinu dana je više fiktivna nego obavezujuća. Nemoj pogrešno da me razumeš, i ja sam tako uzeo, ali zato što sam hteo verziju sa 32gb, a ne zbog cene

Nemoj da se igras sa garancijom, obavezno uzmi dvogodisnju i to iz proverenih izvora (MTS, VIP i neke od poznatijih prodavnica).
Ja sam birao izmedju 16GB sa dve god mts garancije i 32GB bez garancije. Mislim se ma nema sta da bude telefonu, ako radi radi... i uzmem bez garancije.
Medjutim... ne lezi vraze, ogromni problemi su se pojavili dan dva nakon kupovine i sada imam 50% telefona.
Zato bolje biraj i slabiju verziju i nemoj da zuris, i ako treba izdvoj koji evro vise ali overena garancija je pod obavezno.

Inace da mi je telefon potpuno isparavan ja bih bio vise nego prezadovoljan mogucnostima. Jedini nedostatak je toliko diskutovan problem sa mikrofon ali cini mi se da je na G3 romu i to malo popravljeno.

@SonyManijak, ako mozes da kazes koje probleme imas sa telefonom?

@SonyManijak, ako mozes da kazes koje probleme imas sa telefonom?
Vec sam pisao ranije o tome tako da sad samo ukratko: telefon se pri praznijoj bateriji stalno blokira i restartuje a kameru gotovo da uopste nemogu da koristim.
Ovakav problem sam nasao samo na par stranih foruma na netu i to na prvim modelima koji su izasli, tako da mislim da ovo nije nesto sto bi druge trebalo da zabrinjava Ovo su samo pojedinacni slucajevi.

Šta je sređeno u 1.2 verziji što nije radilo ok na v1.1?

Poslednja izmena:
Šta je srešeno u 1.2 verziji što nije radilo ok na v1.1?

Changelogs
Fixed FMRadio
Fixed Camera zoom
Fixed Wifi hotspot
Fixed Quick Windows
Added LGHealth shorcut
Added PC Connection option
Added Tahiti theme pack
Auto Panel Detection
New G3 Aroma theme
Updated Google Apps
Some minor fixes

Changelogs

[*]Fixed FMRadio

[*]Fixed Camera zoom

[*]Fixed Wifi hotspot

[*]Fixed Quick Windows

[*]Added LGHealth shorcut

[*]Added PC Connection option

[*]Added Tahiti theme pack

[*]Auto Panel Detection

[*]New G3 Aroma theme

[*]Updated Google Apps

[*]Some minor fixes

Poslednja izmena:
Ima par stvari znači...
Uh što me mrzi sad da se zezam sa time, ali moraću :D

Ovaj G3 rom je savršen, a tek je treća verzija !

Poslednja izmena:
Sta li mu dodje ovo auto panel detection? :trust:

Pa to je ovo što su kukali oko žutih linija i dve vrste panela ;)
Mada to nas ne pogađa, ali eto da se zna da je i to sređeno ...

Šta li će sledeće da nađu kao manu telefonu ? :D

Ovaj G3 rom je savršen, a tek je treća verzija !

Ja se ne vraćam na CloudyG3 sve dok Xdabebb ne odradi staru kameru. Optimus je to odlično nabudžio, niti imam fc na G3 kameri, a ona sa G Pro 2 radi kao što je ranije radila.

Mana je baterija, mnogo je lošija nego sa CloudyG3 1.0 i njegovim stock kernelom, na CG3 1.1 i Optimusu sa Dorimax kernelima je bar za trećinu lošija, a i čini mi se da je Cloudy 1.0 sa stock kernelom bio najfluidniji

edit:

Sad sam izvalio da je Cloudy portovao GPro2 kameru i da se zip nalazi u drugom postu :)

Poslednja izmena:
Jel flash 1.2 briše sve aplikacije i podešavanja koja imam (nemam dovoljno mesta za Titanium backup, imam samo 2gb,a nemam otg kabl)

Kod mene kamera radi odlično - bez ikakvih bagova i na v1.1 i sad na v1.2 G3 roma ...
Ako baš hoćeš GPro2 kameru na G3 romu imaš da flešuješ - http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358559030 :)

Znao je da izbaci fc ako uslikaš nekoliko slika zaredom sa HDR upaljenim. Video sam kasnije pa sam editovao post, poskidao sam sve ali neću da budem beta tester, čekam da vidim da li ima nekih bagova :) Za sad prijavljuju fc fm radia, zaboravljanje šifre za WiFi, nemogućnost slanja MMS-a i grupnih poruka iz stock sms aplikacije.

Jel flash 1.2 briše sve aplikacije i podešavanja koja imam (nemam dovoljno mesta za Titanium backup, imam samo 2gb,a nemam otg kabl)

Ako radiš Dirty flash i dolaziš sa CloudyG3 1.1 onda ne briše, ako radiš Full Wipe onda briše

Znao je da izbaci fc ako uslikaš nekoliko slika zaredom sa HDR upaljenim. Video sam kasnije pa sam editovao post, poskidao sam sve ali neću da budem beta tester, čekam da vidim da li ima nekih bagova :) Za sad prijavljuju fc fm radia, zaboravljanje šifre za WiFi, nemogućnost slanja MMS-a i grupnih poruka iz stock sms aplikacije.
Od svega toga jedino je za radio tačno, mada i to delimično jer muzika u pozadini ide, a aplikacija puca :)

Srediće se i to brzo ne sumnjam, mada meni ne predstavlja problem jer radio retko slušam...
Neka vidi neko da li radi sada Spirit FM - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock

Ako radiš Dirty flash i dolaziš sa CloudyG3 1.1 onda ne briše, ako radiš Full Wipe onda briše

Dolazim sa cloudy G3 1.1. Znaci samo ubacim rom na sd card i flash iz recovery?

Nazad
Vrh Dno