Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

spusti napon ako može još al nema neke nauke, to ti je što ti je

edit: na tvom mestu bih stavio 1000/850 i onda napon što niže može. ako ni tad ne budu ok temp onda još dole i klok i napon.

Poslednja izmena:
hmm zanimljivo, nisam to znao... jedan clan ovde mi rece da spustim do 800...
pa sto su mi ovoliko visoke temp, samo 2 stepena nize, nego kad kopam scrypt...

nzm da li si spustio napon ali ja sa 3 r9 290x sapphire mogu u afterburneru max da spustim napon -75
ispod toga puca jedna kartica na svakih par dana

bez panike :)
diff se retargetuje na svakom bloku, a to je na svakih 30 sekundi
na chartu mozes da vidis da je neki prosek u stvari nekih 21k diff
a mozes i da vidis da ponekad u jednom bloku skoci na 50 000 pa se vrati.
ti si usao na sajt bas kada je bio taj blok :D
capture.png

Ma nije panika, samo sam se iznenadio jer nisam vidjao diff veći od 21k pa rekoh da neko nije možda saznao "dobru" vest pa se nakačio da nagrabi dok može :D
edit:
sad se vratio diff na 14k :p

Poslednja izmena:
Mozda ce iz darka da predje na max, pa ce ovaj da skooci a onaj da potone i tako u krug :p

Spominjao je dark i ltc i usput je ove njegove progurao. Prva dva jesu sjajna ali ja u to njegovo ne verujem ni mrvicu. Sve i da Max drzi neku kolicinu drk-a nece ih se tako lako odreci jer drk vredi mnogo vise nego sada.
Max za to vreme samo klizi na dole, zalosno je vise gledati taj novcic a i Kajzera kako ga hvali.

Spominjao je dark i ltc i usput je ove njegove progurao. Prva dva jesu sjajna ali ja u to njegovo ne verujem ni mrvicu. Sve i da Max drzi neku kolicinu drk-a nece ih se tako lako odreci jer drk vredi mnogo vise nego sada.
Max za to vreme samo klizi na dole, zalosno je vise gledati taj novcic a i Kajzera kako ga hvali.
Dodjes u maxcoin temu i hvalis dark,a pljujes po maxcoinu? Ima li logike?
Ako ti je zalosno da ga gledas prodaj svoje maksonje slobodno na mcxnow-u,taman da mi popunis buy order.

Nema potrebe da ujedas, vezao sam se zamo za izjavu gospodina. Gde vidis da sam pljuvao Max u prethodnom postu? Citiraj me slobodno.

Ja sam Max pljuvao kad je bio na vrhuncu, sad to ne moram da radim, cifre govore sve. Vise ni izjave doticnog ne mogu da podignu cenu, naravno da je zalosno. Tu sam jer jos uvek pratim Max, zanimljiva mi je prica i cekam da vidim kakvo ce to cudo Kajzer da izvede. Kad nisam onda prodao to malo bede sto imam necu ni sad.
Ako mislis da ce ti to resiti probleme samo reci i ja cu da odem iz teme ;)

Ako gledamo brojke nema puno razlike max drk ltc :p

Ako gledamo brojke sustinske razlike nema, osim sto je max vise pao i ima sumnjiv potencijal po mom misljenju. Zato i kazem da me jako zanima sta je Kajzer zamislio. Nisam se u potpunosti jos uvek upoznao s njegovim projektom ali znam da mu ni rec ne verujem. Zelim da ga vidim na delu.

@Coa bro, samo lagano i opušteno, ne žurimo nigde. Svašta će tu još da bude, biće i smeha i suza u svim taborima. Neko obožava Justina Biebera, neko drk, neko hare krishna... Mnogi ljudi vole da vole i to je lepo :) Slažem se da bi u tom slučaju trebalo malo više tolerancije prema tuđem izboru, ali to nekad bude jače od čoveka, pa se povremeno i malo pljucne, ne bi li sopstveni izbor delovao bolji ;) Ma sve je to ljudski.

Pokrecem novcanik da istresam jos 30% maxa. Nema sanse da ovo krene gore pre nekog polovljenja bloka ili forka. Imam jos 4k negde ofline pa ako nekad skoci da imam cemu da se radujem, samo da to vreme ne bude vece od zivotnog veka usb flasha.

Poslednja izmena:
Neka propadne, nije steta. Samo da ne bude posle kajanja sto ga ne kupismo dok je imao toliko nula.

@Coa bro, samo lagano i opušteno, ne žurimo nigde. Svašta će tu još da bude, biće i smeha i suza u svim taborima. Neko obožava Justina Biebera, neko drk, neko hare krishna... Mnogi ljudi vole da vole i to je lepo :) Slažem se da bi u tom slučaju trebalo malo više tolerancije prema tuđem izboru, ali to nekad bude jače od čoveka, pa se povremeno i malo pljucne, ne bi li sopstveni izbor delovao bolji ;) Ma sve je to ljudski.

Al ti kad pljucnes ti bas pljucnes :D nhf ;)

Kad pljune on se ispovraca :p

Hehehe salim se malo, ja se nadam da ce da se povrati, sitkoin jeste i jedva cekam da izadjem oz njega, ako je mogao pnd moci ce valjda i ovaj

Samo nek je zdravlja, lepih žena (ili ko šta već voli) i punih crypto-novčanika! Peace! :)

Puni crypto-novčanici = bagholding :D

Isključivo tako... i onda ideš po forumu i drndaš nervozne bagholdere :D

Kad si vec to spomenuo... Sve je vise nervoznih i osetljivih po temama, izgleda da im fali magnezijuma :d

Vrh Dno