Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Vlax vidi koje 2 adrese kopaju na BCN poolu, jedna je moja pocinje sa 27....
A druga je kejmur derpe, daj da cujemo koji je.

samo da dodam da gpu miner zna sta kopas na osnovu prva dva bajta adrese.. npr. XDN uvek pocinje sa dd, AEON sa Wm, XMR sa 4... itd

Poslednja izmena:
24wUrJmeWVx5LK7ihHb6HwQSwMJkB7KA6jNY4YdHK58AiYfUStZEYrkLuApNK1pbUkHdDRy77eYTV71Dsrb74dAs8mcgyEs, bice da je ovo jel kolko vidim ove bytecoin adrese su nesto duze.

To je ta!

Tiptop, moze li to da se oprci?

Cek cek, mozda i nije, to je neko kopao izgleda pre. Sad adresa koja je aktivna?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
To je ta!

Tiptop, moze li to da se oprci?

Cek cek, mozda i nije, to je neko kopao izgleda pre. Sad adresa koja je aktivna?

24wUrJmeWVx5LK7ihHb6HwQSwMJkB7KA6jNY4YdHK58AiYfUStZEYrkLuApNK1pbUkHdDRy77eYTV71Dsrb74dAs8mcgyEs
24yWY3MTJiQQUcMwkRGTrTVteWwGbyhNrigvupkncSYaAXggM5z5Xhm43TLwfNxiN7MzWpYfdewWFAed5GMMmdEmHK5UT4o
27WSwB5WnMHFVVproWLXuPPnHe5tzqi6cHWtb8ZshMorUFiL2abcVVo5k8P1e2azrf977ubaoGaRgb9CPezyGGjv2jaKpEE
to su tri adrese trenutno aktivne

24wUrJmeWVx5LK7ihHb6HwQSwMJkB7KA6jNY4YdHK58AiYfUStZEYrkLuApNK1pbUkHdDRy77eYTV71Dsrb74dAs8mcgyEs
24yWY3MTJiQQUcMwkRGTrTVteWwGbyhNrigvupkncSYaAXggM5z5Xhm43TLwfNxiN7MzWpYfdewWFAed5GMMmdEmHK5UT4o
27WSwB5WnMHFVVproWLXuPPnHe5tzqi6cHWtb8ZshMorUFiL2abcVVo5k8P1e2azrf977ubaoGaRgb9CPezyGGjv2jaKpEE
to su tri adrese trenutno aktivne

To je Klejmur :)

Pokusavam da se povezem na Aeon pool, ispise mi connected, ali i odmah izbaci gresku. Isto je i na 3334 portu. Aeon error.jpg

Onda može biti da nije do mene. Mislim da je svaki Vlax-ov sajt pool-a, osim monera, u redu. Uredno se kopa i monero, ali samo nema podataka "uživo" i dalje.

A Monero pool? I koja je adresa bytecoin pool-a, pitam još jednom?

Ljudi, sta da radimo s monerom, da rasprodajemo dok jos vredi icemu i bezimo ili da cekamo jos? Klejmur dampuje po hiljadu-dve svaki dan, bojim se da u takvoj situaciji vise nista ne moze da se uradi, dzaba i proxy kad ljude izgleda mrzi da se bakcu oko toga i onaj ***** ubira i dalje tone novcica i buvalno nas rejpuje.

Ja sam mislio da sacekam jos dan, dva najduze pa ako trend nastavi ovako-bezanija

Da li je neko primetio da u PENDING BALANCE ima dosta monera koje nije prebacio pool u BALANCE? U pitanju je moneropool.org

Ja danas bežim najverovatnije iz XMR. Ne može ovako da se razvija nešto što je u beta fazi, a još nema ni toliku podršku među minerima. Imam siću tako da ne mogu sebi da dozvolim da propadne... *****ski potez od strane jednog čoveka.

svi cryptonote novcici su pogodjeni istim problemom.
Dajte predlog, sta da se radi tj kopa?

Monero [XMR] (CryptoNight)

Ljudi, sta da radimo s monerom, da rasprodajemo dok jos vredi icemu i bezimo ili da cekamo jos? Klejmur dampuje po hiljadu-dve svaki dan, bojim se da u takvoj situaciji vise nista ne moze da se uradi, dzaba i proxy kad ljude izgleda mrzi da se bakcu oko toga i onaj ***** ubira i dalje tone novcica i buvalno nas rejpuje.

Ja sam mislio da sacekam jos dan, dva najduze pa ako trend nastavi ovako-bezanija

E da je jedini da dumpuje. I ove sto sam ja uputio na XMR svaki dan samo dumpuju. Svaki dan istovar komerc za predhodni dan sto je iskopano. I tako svaki dan

undertaker_84_ :D

Qubitovao si ga covece, ovo vec postaje zona sumraka s tobom! :D

Preporuke za dobar pool?
Kippo mi zadnja 3 dana krade/ne isplacuje preko 50% novcica, tako da sam se prebacio na francuski pool.

Nazad
Vrh Dno