Šta je novo?

GRID Autosport

Na slikama izgleda ko zadnji Asphalt.

Realno hejtujete bez veze. Grafika je odlicna, tipicna za grid samo dodarno unapredjena (detaljnija i sa manje zutila/bloom-a) ali napisao sam vec, vise je magnet za oci nego sto su isli na neki realizam sto je i logicno u ovom slucaju. Uz shift 1/2 i AC je na samom vrhu sto se grafike tice, naravno mislim na ovaj zanr. Na SS deluje prosecno, uzivo je sve to mnogo bolje.

Ali nije to toliko bitino, bitnija je cinjenica da je fizika bolja nego u dvojci pa sad ovo moze da se igra, samo ai je mnogo agresivan cak i na medium, sa iskljucenim pomocima je dosta tesko ali i zanimljivo, posebno bez upotrebe flashback opcije (sto se valja podrazumeva u karijeri, aj test/free race i moze). Nisam krenuo karijeru, samo malo vozio cisto da probam automobile i staze ali ai bas ume da iznervira, jednom te izguraju sa staze i cao, nije ni cudo sto su ubacili tu opciju :d A sto je najjace oni na medium ulecu u krivine i izlecu iz njih kao ludi, znaci bar im je abs upaljen ako ne i TC. Na very high su bas brzi i agresivniji. Mada nisam igrao dovoljno dugo da bih mogao tacno da procenim.

Poslednja izmena:
Probao i ja... Da, nije loše, može da se igra, ali nije ništa spektakularno. Malo su preterali sa onim naginjanjem automobila na startu dok se turira. Mislim, voziš Focus ST, ili Golf R i on se naginje levo desno u turaži, a motor mu stoji poprečno. Baš su se zatupavili...

Imam neki problem sa grafikom , tacnije sa bojama . Svi auti ispred mene su beli , na momente menjaju boju u svoju normalnu ali vecinom su beli, pogled iz kabine je zelen na soferki? Probao sam na ultra presetu , stekce , smanjio na high radi odlicno ali samo me jevu boje. Zna neko sta moze biti uzrok?

Koju verziju igre imas i koje amd drajvere?

Mene npr zeza to je6eno stucanje koje se desava par 2x za 60 sekundi, ne uvek ali cesto. I to sto kontrole otkazuju, i wireless tastatura i gamepad, zato jos i nisam poceo karijeru, inace mi je igra za sada ok.

14.4 su drajveri a imam 3DMGAME-GRID.Autosport.Black.Edition.Cra.....-3DM .
Radi odlicno na high , start 58 u igri oko 80. Jedino mi ne zapamti kontrole od g25 koliko sam video , usao sam 3 x i nisu bile zapamcene

Poslednja izmena:
Ja sam na 13.9 drajverima jer su mi ti 14.4 pravili probleme sa 5850 (neki crveni tint u pretrazivacu i delovima win interfejsa). Imam i crnu verziju ali malo drugaciju.

Ova moja se samo extraktuje . Do cega li je ovo sran.e sa bojama?
Bas sam mislio malo prziti ali sa gamepadom onako opusteno...

Nemam pojma sta je ali recimo da je do verzije ili drajvera a mozda je i win nesto prso. Probaj drugu crnu verziju pa ako se problem opet javi onda skini 13.9 drajvere.

Uz shift 1/2 i AC je na samom vrhu sto se grafike tice, naravno mislim na ovaj zanr.

E pokido si ga sad :) Ja nisam hteo da budem toliko drzak :d, al stvarno kao sa telefona da je igra, barem na screenovima. Na samom vrhu su AC, CARS, GT.. a od ovih sto izgledaju kao LOTR, prvo bi staivo Drive Club, Forzu itd, pa tek onda moze ovo..

Daj bre uzmi probaj igru pa onda napisi sve to, grafika je odlicna cak i kada nije na ultra (high podesavanja) i definitivno je korak napred za Grid. Realisticna bas i nije nego je gridolika ali svejedno je odlicna.

Shiftove sam igrao i takodje imaju odlicnu grafiku za taj zanr ali fali prirodnije osvetljenje (dx11) i prirodnije boje u samoj igri. Za AC sam vec pisao tamo u temi (nisam probao modove za grafiku) a ostale koje si nabrojao nisam ni probao. Cak mislim da Grid ima i detaljniju i mnogo napucaniju grafiku (dx11 efekti i filteri), realnija nije ali je sigurno napucanija i zahtevnija. A i cars, videh na YT, ono je prenapucana sljasteca grafika za nesto sto kao treba da bude simulacija, e ono je kao neki grid ili novi nfs :d
To su cinjenice, ni ja ne gotivim bas ovakvu grafiku ali nekako ide uz grid i bitno je da su se otarasili zutila i blooma a to da je u rangu neke raspad igre za telefon je stvarno smesno, cak su i ovi SS jedno 10x bolji (znam jer sam probao novi asphalt) :)

Koga mrzi da instalira ovo ima max. podesavanja na YT mada ni tu ne moze da se vidi realno stanje stvari.

https://www.youtube.com/watch?v=-25rT8rK_sY

Poslednja izmena:
Igra je odlicna a vi sto je niste probali mojne njateke bezveze.

Nije stavio sve detalje na ON. Igra je ok, i napokon su skinuli zutilo :)

[YOUTUBE]RMhAfsNA0Pw[/YOUTUBE]

Ne možeš izgurati ovaj AI sa staze nema sanse.. ahhahaha:

[youtube]hvZoo_Sl93k[/youtube]

Morat ce se spustiti tezina, izgubi ovako volju.

Da da, na to sam mislio. Htio sam da bude izazovnije ali ne ide. Djaba.

Nije cilj da ih izguras vec da ih obidjes wtf..

Koji si ti trol. Nemoguc si. Sta bi bilo da je BF tema slucajno. Pa jel vidis da me konstantno izbacuju sa staze bilo u krivini bilo na pravcu dok se sa njima nemoguce gurati ??

Ah da.. izvini šefe. Ti nisi ni probao igru.

39e909683dc1ff59b9682efade4a88a1.jpg

Fix it..

Objasni na sta mislis.. Zvucalo je kao da ti njih zelis da izguras i tako da ih prolazis.. A ako se oni isto nekontrolisano guraju onda to ni nema poente igrati.. To je onda bas Asphalt varijanta 'igranja' voznji..

AI je totales *****ana.
A najvise volim kad hocu na ravnini da obilazim, i onda auto ispred mene pocne da seta i zatvara gde god da povucem komande... Ne znam da li je barem i jedan iz dev tima ikada proucio pravila trkanja..

Samo upravljanje je losije nego u TOCA 2, GRID 1,.. ali je nesto bolje nego ono u GRID 2.

AI je ocajan.

Kao sto je recimo vecina Codemasters poslednjih igara sje6ana na nachin> ne mozes odvesti dva ista kruga i popravljati greske koje si sam primetio (gde mozes ukrasti jos 0.300 sec , etc) tako je to i ovde, sto mi najvise smeta.

Poslednja izmena:
Ja mislio oni stavili blur zbog kao neke imerzije, a u stvari uloga blura u kokpitu je da sakrije jezivo lose uradjen kokpit.

Kao sto je recimo vecina Codemasters poslednjih igara sje6ana na nachin> ne mozes odvesti dva ista kruga i popravljati greske koje si sam primetio (gde mozes ukrasti jos 0.300 sec , etc) tako je to i ovde, sto mi najvise smeta.

Pa da, cak si i u ranijim CMR-ovima bukvalno osecao gde mozes da izvuces vreme, ne bas u desetinku al opet.. iako su po definiciji arkade. A ovo je taj novi fazon voznji, za one koji voznje igraju kao bilo koji drugi zanr, daj da predjem kraljicu.. Ako nisi prvi krajem prvog kruga (a krenuo si poslednji), pada restart ili Alt+F4..
Nekada su arkade bile Porsche Unleashed, CMR1, 2.. a ove ne znam kako bi nazvao.

*Da se ogradim ne pricam sad konkretno za ovo, mozda i ne spada u ovu kategoriju, al znate na kakve voznje mislim..

Poslednja izmena:
Pa nema smisla da se ide u detalje ako ce ici blur preko nejga a opet je prvenstveno zanemaren kokpit pa onda sakrij izgled. Doduse nikada ne koristim kokpit cam tak oda je meni svejedno.

Me jednom kresala na post screen. hahahaha...

Doduse klokan mi je proc a ove vrucine pa preletio sigurno 80C. Ne, nemam problema sa krešanje.

Ovo postaje uzasno dosadna igra
Upravo tako , resio malo da sa gejmpadom iz kreveta odvozam sezonu , smorio se posle kratkog igranja... Kao sto rece Boris ne znam kako bih nazvao ovaj zanr.
Evo dao joj jos jednu sansu sad... Ovo je za decu :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno