Šta je novo?

Battlefield 4

Aftermath mape su jedine za koje se vidi neki trud "mozgova" iz Dajsa(racunajuci DLC-ove,Karkand su vec mape iz BF2,a i njih su uspeli da useru).Inace,ja i dalje ne mogu da se nakacim na BF4(uradjen ripeir,disejblovan klaud,startovana 32-bitna verzija).Jedino nisam brisao profajl fajl iz dokumenata.Da namestam sve opet,jeDe mi se.Znaci,radi BF3 a BF4 nece nikako.

Aftermath mape su jedine za koje se vidi neki trud "mozgova" iz Dajsa(racunajuci DLC-ove,Karkand su vec mape iz BF2,a i njih su uspeli da useru).Inace,ja i dalje ne mogu da se nakacim na BF4(uradjen ripeir,disejblovan klaud,startovana 32-bitna verzija).Jedino nisam brisao profajl fajl iz dokumenata.Da namestam sve opet,jeDe mi se.Znaci,radi BF3 a BF4 nece nikako.

Neko bi rekao da univerzum pokusava nesto da ti kaze... :d

Pa igram svo vreme BF3,ne padam u tezak bedak sto ne igram BF4(sem sto mi je zao sto ne mogu da igram sa par ljudi zbog kojih i startujem BF4).Univerzum je meni odavno rekao da ostanem na BC2,na zalost nisam ga poslusao.Reko' novije je bolje:d.Bacena para i zivci.

Polako se takodjer vracam na BF3 te BF4 imam i upalim radi drugih. Ono sto mi kvari raspolozenje u BF3 jeste kao i prije dvije godine, posla partija, u mom timu likovi nakucali do 17 kilova a jedan u protivnickom ima 43/0.

Kikujte ga, sto se lenjite. Svi kukaju, a mrzi ih da otkucaju !votekick

Davno digao ruke od toga. Prije izlaska BF4, kada se vidno pojavi čiter sa aimbotom, nas deset vota i ostali truba. Cak podju trolati na čat ali da votaju, nop. Kakavo crno glasanje.

Takodjer ne kazem da je lik čiter ali nije ni zabavno. To se za 200h kojih imam u BF4 nije nikada desilo. Moze se napraviti slican rezultata tokom partije, nije nemoguce ali tak oupadno. Meh..

Da,ali nije samo u citerima stvar. Brze se gine u BF4, oruzja nemaju recoil, lakse je sasuti nekog iz blizine, samo pritisnes fire i izrostiljas. BF3 je mnogo zavisniji od skila, i onda, kad dodje neki dobar igrac, lako napravi dobar skor. Ali da ima dosta citera, ima. I nije samo fora kikovati ih, da ga je vas 10 posle prijavilo za cit, popio bi ban, tako svaki put, i resi se problem. Nema njih mnogo, vrte se u krug. Igrao sam po 4-5 puta protiv istih, tipa Simon Peltast, i mnogih drugih, jer jednostavno, ljudi su uglavnom moroni pa im je lakse da zavrse partiju nego da ukucaju !yes. Ali dobro, tu je na sceni glupost ljudske rase.

To oko prijavljivanja citera je vazilo prva tri dana. Poslije su ljudi skontali da nema smisla.

Sta i kada su reagovali, resetovali mu statistiku i lik je opet tu.

Sta sam ih samo prijavio, sta sam ih samo snimio. Drzao listu čitera na kompu i provjeravao da li su banovani. Sta se desilo. Meni dosadilo gledati. Pa koliko je njih snimalo svoje partije na youtubeu sa m16 no recoil partijama ? Lik sa dva metka ubijao. Hrpa klipova i nikome nista. Kakve crne prijave.

To je sam oprica. Banuju se samo oni koje detektuje PB a milion ih se provuce. Padnu samo oni sa čivoima po 1$. Kako sma izbjegavao citere ? Sa Better Battlelog i radar dodatkom. Ako je na mojoj black listi i ak oje na serveru, dobijem upozorenje. Toliko o reagovanju i banovanju.

U BF4 mi je problem najviše roof camping. Mape mi se ne svidjaju ali nije razlog da se potrudi covjek da se zabavi. Ali kada ti vidis 7 ljudi na jednom krovu jedne od najviše zgrade na šangaju, sta ja da radim u toj igri ? Nije mi puno trebalo da uvidim da je zavod borba za krov. Liftovi su glavna stvar BF4. Montiraj C4 i cekaj.

Jucer gledam jednu montazu i izmejdu ostalog pogodak sa transmišn mape, najvisi toranj iznad onog tanjira. Ok, sta ti radis u sred mape na tom dijelu ? Gadja avion RPG-em. No comment.

BF4 mi se najvise ne igra zbog mapa koje mi se ne svidjaju + kada dodas te kampere. Nemam volje pa se vratim na BF3.

Sa uznemiravanjem na BF4 zaista nisma imao problema. N ijednog do sada čitera nisam vidio. A imamo i svoj server pa bi se to lako rjesilo bez akcije DICE-a.

Poslednja izmena:
Koji vam je server u BF4? Inace, ako nije lako ocistiti ona dva krova na Zavodu, onda stvarno...moze helijem, moze mortar, lako, brzo i jeftino nabacis par kilova. Nikad nisam imao problema na Zavodu zbog njih, zato mi je i omiljena mapa iako joj je kolorit los.

O ovome govorim. BF4 stao u jednu sliku. Sa moje lijeve strane je jos jedan, mislim engineer a sa desne recon:

cd05e21ad252ba33cdd8d2317914c57a.jpg

Ne moze 43-0 da bude skromno cak ni za vrhunskog igraca. 43 nije mnogo, ali 0 uz to jeste. Mora vala neki snajper, neka granata ili claymore da te sredi, neko slucajno da ti zadje iza ledja pa da te izrostilja dok gadjas nekog, sanse nema da ostanes ziv sem da ides u squadu i da te ozivljavaju ili da glitchujes iza nekog zaklona, sto ne verujem da je slucaj, bar iz komentara. Solo igra-jaaako tesko. Pogotovo u TDM, ne vidim kako je to moguce. Pa skinuo bih ga jednom makar ga jurio po celoj mapi i to samo njega :D

Ja sam pre neki dan imao 47-0 skor i poginuo sam na kraju kad sam prosao pored dzipa koji bas tad nasao za shodno da eksplodira.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/78081361/415442228/

A ja nisam pro igrac, igram sa freakovima koji su pro pa znam... :d

PS

Mislim da ima negde u Bf3 temi gde sam kacio klipove PRO igraca u BF3 gde prave skor 100+-0, kazem ti 43-0 nije nesto posebno...

Poslednja izmena:
Da ne bude zabune. Nisam ja konkretno tog lika prozvao čiterom niti 100% tvrdim da vara. Jucer vratim bakcup i reko da opet malo rapsalim BF3, udjem na server po killovima drugih vidim da je tek pocelo, preko 1K tiketa ostalo a on vec ima 47 kilova.

No nevermind za njega, imam i ja slicnih partija: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/47401786/

39/1

Niej nemoguce, naravno. Samo kazem mnogo je cesta pojava sa takim likovima u BF3 u odnosu na BF4 ma bio haker ili ne:

EDIT: Evo partija: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/78251888/340380542/

273/0
82/2
103/2

Šta god to znacilo..

Poslednja izmena:
A dobro, 47-1 conquest na Omanu, verovatno ste ih zatvorili u bazu i tamo rokali kako se spawnuju; u svakom slucaju, protivnicki tim ima uzasan skor,najbolji igrac im ima 11-25, toliko bih ja imao kad sam pocinjao da igram BF3. Oman je poznat kao najnefer mapa. Okacite mi sliku tdm gde neko ima 40-0 a da nije glicer, pa da vidimo. U svakom slucaju, nije to nikome skroman skor, kako se prica, vec onako kako sam i rekao, skor koji varira od odlicnog do skor-jednom-u-godini. Nema tu niceg skromnog. Ja npr nikad nisam video takav skor uzivo, sem od citera. Mozda ce neko reci-mozda neki od njih nije bio citer, da ne znam da procenim. Svaki je bio citer, i znam da procenim.

Poslednja izmena:
Ne znam gdje si vidio oman. Nesto si se zeznuo. Moja partija je na karkandu kao rus a od ovih likova je na kanalu. TDM nikada ne igram tako da..

Jedan ima K/D: 34.38
Drugi: K/D: 11.58
Treci: K/D: 4.25

Mozda su i legit ali hajde znaj kada nema spectator moda. ZA ovog sa 34 KD cisto sumnjam. A ovako nesto nisam do sada niti jednom vidio na BF4.

Ne prozivam ih citerima ali je ovo pravo cesta pojava na BF3 te zbog toga izgubim volju igranja. Kada uzmes da su citeri u igri od bete, ne vjerujem nikome.

Poslednja izmena:
Ne znam gdje si vidio oman. Nesto si se zeznuo. Moja partija je na karkandu kao rus a od ovih likova je na kanalu. TDM nikada ne igram tako da..

Jedan ima K/D: 34.38
Drugi: K/D: 11.58
Treci: K/D: 4.25

Mozda su i legit ali hajde znaj kada nema spectator moda. ZA ovog sa 34 KD cisto sumnjam. A ovako nesto nisam do sada niti jednom vidio na BF4.

Ne prozivam ih citerima ali je ovo pravo cesta pojava na BF3 te zbog toga izgubim volju igranja. Kada uzmes da su citeri u igri od bete, ne vjerujem nikome.

Taj sto ima 34kd je resetevao stats ;), vidis da ima samo 28h odigranih sa tim KD
U BF4 nema ovakvog farmovanja jer su se helikopteri i jetovi dosta oslabjleni, plus AA i igle su dosta bolje nego u Bf3 i imaju veci domet.
Sve je to OK ali sto su zaboga oslabili tenkove i IFV kad uopste nisu bili prejaki u Bf3...

Da, sad' vidim. Ali svejedno kazem, nije on jedini. Odnosno nije jedina situacija. Doduse uvjek se zamjenis server samo izgubis volju.

Ali se mora priznati da su ocito nesto poradili na čiterima u BF4. Ja ni jednog do sada nisam vidio. Plus imas spestator mod. Kojeg god sam sumnjivog nadgledao, legit ispao.

KD nije merilo da li je neko cheater ili ne.
Ja da sam resetovao moju statistiku pre godinu-dve sad bih imao barem 4-5 KD
xFactor je pre godinu i nesto napravio tutorijal o tome kako da se prepozna cheater, to je uradio posto je provalio jednog Youtubera da koristi aimbot ili damage modifier.

Cheatovi za vehicles ne postoje u Bf3 i Bf4, bar koliko ja znam.

Poslednja izmena:
Vec duze vreme igram bf4 vanila mape, zanima me ima li kod nas negde jeftino da se nadju kodovi za neki dlc, pre svega mi se svideo Naval strike? Inace vidim po raznim sajtovima cene se oko 10-11 eura.

U principu, ne isplate se dlcovi pored premiuma, mada meni ne pada na pamet da dajem vise od 10e za premium bf4.

Uz premium dobijes sve DLC-ove + neke prednosti.

fingon82 Sorry, nisam vidio taj battle report. Jeste Oman.

Mislim da sam video i za 20 € premium.Nisam siguran,potrazi po netu.Ali svakako ti se vise isplati da uzmes premium,nego dlc-ove posebno.

Vrh Dno