Mislim da je default pass 1234...
Par postova ranije sam pisao o tome. Skrati naziv filma...to se desava i preko PCja, nece da povuce titl.Nije valjda da niko nema neku ideju za navedeni problem?
To se i ja pitam,meni su do 10 Gb filmovi extra kvaliteta i brže se skidaju.
Čak ima i nekih ripovanih do 2 Gb sa Yi...torenta koji su takodje dobri i nema razlike. Ali oni su baš za neke starije filmove koje sam propustio ranije da gledam.
Moj tv je povezan kablom,
el imas mogucnost samo radi probe...da spojis Tv lan kablom direkno na Lan ulaz od kompa....ja sam imao problem sa mojim Philips Tv,da mi DLNA(takodje je isao preko Lan-a,ali na Ruteru) pukne posle recimo 30 min gledanja filma(inace kad idem preko DLNA na Android TV nemam probleme...i nadjem na Philips forumu,da je neki Holandez,tako uradio,e sad ja sam imao srecu sto moj MacPro ima dva lan porta...i od tada ni jedno pucanje...kasnije sam probao i sa USB Lan karticom,i sve ide Vrhunski,bez ikakvih problema....
Cisto da se uveris el tako radi dobro....
Pustao sam i HD filmove pa mi nekako pokreti cudno izgledaju, dal tako treba il je ukljucena neka opcija![]()
@ Ljanmi
a zbog cega koristis taj TP-Link, da li si probao sa Cisco-ovim WiFi-jem sta se desava?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari