Šta je novo?

Planer ruta

djolenzi

Slavan
Učlanjen(a)
10.06.2009
Poena
390
Treba mi neki kvalitetan software za planiranje ruta za windows, takodje mora da ima OFFLINE mod, posto mi cale putuje u Rusiju za neki dan a treba mu da ima kod sebe pored GPS-a i takav program na laptopu. Posto se ja u to ne razumem a poslednji sa kojim sam imao posla je neki Route 66 za koji vidim da ne postoji vec 5-6 godina, voleo bih da mi date neke preporuke koji da nabavim, narodski ili free, dok god je kvalitetan i pouzdan. Hvala unapred :)

I meni ovo treba

Постоје програми за лап топ само што ти треба за њега и ГПС пријемник!
Иначе, говорим ти из искуства, најбоља навигација за Русију ти је њихов Навител. Ако има неки од смарт телефона, најбоље је да инсталира Навител са званичног сајта јер дају месец дана пробног рада, што је вероватно доста?
http://navitel.ru/en

Treba mi neki kvalitetan software za planiranje ruta za windows, takodje mora da ima OFFLINE mod,

Instaliraj Garmin City navigator Europe i uz njega Garmin MapSource. Ta aplikacija služi, između ostalog, upravo za planiranje ruta u offline modu, a tako isplanirane rute mogu posle da se prebace na kompatibilnu navigaciju. GPS na laptopu nije potreban.

Odlicno, tako nesto mi i treba.

Hvala na preporukama, probam pa javljam.

Nazad
Vrh Dno