Šta je novo?

display driver stopped workred

petar94

Poštovan
Učlanjen(a)
20.06.2014
Poena
54
Kad radim na racunaru odjednom mi se ugasi na 2 sekunde i kad se upali pise mi u donjem desnom uglu display driver....stoped..
Sta bi moglo da bude. Hvala.

lepo ti kaze drajver od grafike.ako je nvidia ili ati/amd ocisti ga sa display driver uninstaller,i fresko stavi zadnje,ako je intel samo stavi zadnje.takodje,ako si overklokovao kartu vrati na fabricka podesavanja.ako ne pomogne mozebit' da se pregrejava,ocisti je ako ventilatkr jos radi.javi sta si odradio. 🙂

Intelova je graficka, kupio sam nedavno lap top (polovan) i to mi se pojavljuje.

probaj sa drajverima,mada 90 posto da se pregreva i da ces morati da ga nosis u servis da ga ociste i da zamene pastu/thermal padove.

sta je ovo fresko, da stavim na zadnje nije mi jasno, bi li mogao malo bolje pojasniti.
Hvala 😀

ne mora da znaci da se pregreva,obrisi te drajvere i stavi starije.... meni se desavalo na raznim kompovima to,obicno sa matorijim grafama,a novim drajverima.

jel mi moze neko naci drajve:
file:///C:/Users/w7/Desktop/DSC08573.JPG
Hvala 😀

hahahaha ajoj xD
uploaduj sliku na imgur recimo,pa okaci link 😀

rekoh,pokusaj sa par verzija drajvera,ako ne aredi to problem mora u servis,jer ciscenje laptopa je stvarno posao za dobrog majstora,i nikako ti ne savetujem a otvaras laptop sam bez ako si bas bas strucan,ili si svakako otpisao taj laptop pa na njemu da ucis kako se servisira i spreman si da ga zrtvujes.

a fresko znaci novo,uninstalliras stare,i instaliras nove.isprobaj zadnju verziju drajvera,ako ne bude bolje onda verziju sa sajta za tvoj model laptopa.

ne boj se gugla,ne ujeda niti te iko spijunira. 🙂 skini cpu z ili neki drugi softver da vidis tacan model grafike i udri po guglu.takodje izguglaj svoj laptop (marku i model ces videti negde po laptopu,tesko da ces promasiti) na sajtu proizvodjaca imas sve potrebne drajvere,samo sto najcesce nisu azurirane verzije drajvera,tj malo su bajatiji.

kucaj na guglu tacan model tvog laptopa,naci ce ti oficijelni sajt,pa nadji tu driver download... nadji za graficku,skini par verzija (starije,novije).... uninstaliraj te tvoje,restartuj komp,instaliraj te koje si skinuo,...pa vidi sta se desava... i skini CPUID HWMonitor, ili Speedfan da proveris temperature.

Ma kakvi najnoviji drajveri, stavi one koji su na sajtu proizvodjaca laptopa. To su provjereni drajveri. Muku sam mucio sa slicnim problemom. Isto mi izbaci tu poruku i zamrzne se laptop i zatamni slike, a zvuk se razvlaci u pozadini. Jedva skontah na kraju da je do losih (novijih) drajvera koje sam konkretno povukao kroz Windows Update. Od tada nikad ne ganjam vise zadnje verzije drajvera za laptop. 🙂

Nazad
Vrh Dno