BF4 može biti zlatan. Kolićina kampera koja se nalazi u ovoj igri prevazilazi svaki problem sa čiterima. Ako misliš da su čiteri bili problem u BF3, probaj BF4. Doslovno neke ljude treba banovati sa internera. Sreca pa se ne igra u igraonicama, zatvora bih sebi zaradio.
Oman mapa. G zastavica ima onaj soliter. E pa ona drugi soliter na kraju mape. 6-7 ljudi se natrpalo ***** na krovu nista ne rade kampuju. Ubise me jednom na G zastavici i naravo odem po njih. Udjem sa liftom i lik NIŠTA DRUGO NE RADI VEC MONTIRAO C4 NA LIFT I CEKA NEKOGA. Taj soliter se covjece jeva primjeti u igri i on ceka nekoga sa C4.
Naravno, ubije mene. Drugi pokusaj uzmeme avion i popnem se na krov. Pobio sma ih nekoliko, spustio se dole po tog mjastora i sredio njega, da se vratim na krov sacekalo me jos ljudi. Ubijem dvojicu i ostali bataljin kampera ubije mene.
Ne postoji mapa da ima lift da se popnes a da te ne saceka C4 jednog kampera koji nista drugo ne radi.
Svaki krov ima po jednog i sto je najžalosnije, nisu vise mrtvi snajperi vec i engineeri. Dice tim im je dao neogranicen izbor lock on djubreta i kampuju po krovococima. 50% igraca visi na krovu. Zavod, pa rat se vodi ko ce na krovu da visi. ŠAngaj mapa. Ugid i koji tim ima C zastavicu taj gubi 200 tiketa najmanje. Ni jedne druge nemaju osim C.
Kako sam prije govorio, to se odmah vidjelo sa aftermath DLC-om. Svi su uzimali helikoptere da se penju na krov i tamo roštiljaju.
Nevjerovatno kakvu vrstu igraca privlaci battlefield.