Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сада баш гледам на сајту преко ког се кладим квоте

Уругвај - Енглеска 1(2,3квота) Х(2,84квота) 2(3,9квота)

Притом на овом сајту квоте функционишу по принципу сви дају своје улоге, кућа узме 5 посто и 95 посто се дели равномерно победницима. Да ли је могуће да људи оволико фаворизују Уругвај?

Имате ли какво мишљење о Колумбији и Обали Слоноваче и Јапанцима и Грцима?
Rotirali su kvote
Na Engleski je kvota 2.1-2.3

Јок, не грешим. Опет су се промениле мало квоте, на чиле остала иста а на Енглезе је управо 3.7
Мања је квота на икс (2,92) него на њих

по размишљању људи изгледа ће и Енглези проћи као Шанци

U svim kladionicama je kvota na engleze oko 2-2.30 , dok je na Urugajvce oko 3.7-3.85

Gde to gledas. Daj da prodam sve sto imam i raspodelim upalte i imacu 100% dobitak , ako su na engleze dali kvotu 3.7

POkuspim najbolje kvote iz kladionica.

Urugjavj 3.85
x 3.85

i odigram tu gde ti pricas Englesku 3.7

Svuda stavim sve sto imam /3 i ja sam bogat covek ?

Poslednja izmena:
http://blackcoinbet.com/#/

Мало ћеш само компликовано купити пошто се клади криптовалутама, али кладионица ради по принципут понуда/тражња тако да се на основу тога праве квоте. Кладионица себи узима само 5 посто од свих улога и то је то

Kao sto objasnih. i da mi uzmu 15 % ja sam u 100% plusu i to dobrom ;)

a ni Kasiljas nije daleko odmakao. Sinoc je Cileu bukvalno poklonio drugi gol dodao im loptu.

Kasiljas je neke golove skrivio na ovom SP, ali taj gol nije njegova krivica. Slobodnjak je bio jak i odlično izveden, nije tu bilo prostora da se bira gde lopta da se odbije, bilo je bitno odbraniti.

Ganci su se nešto pobili međusobom, na Nemce opasno pala kvota ali nema zvaničnih informacija nigde...

EDIT: heh sad vidim da i na Žabare pada kvota...

Нисам хтео да пишем о клаџи, али кад сте се већ расписали... Ако имате неког фаворита на основу игре или ето по личним афинитетима, можете да одиграте мечеве унапред. Ето ја имам неки трип да ће Енглези добро да играју па сам ставио на тикет да ће да дају гол у првом Уругвају, развале Костарику и то допунио да ће Аргентинци да развале Иран. Ту су ми већ прошли Хрвати . И сад имам 3 таква тикета са варијацијма у играма али на исти фазон. По мени једини исправан начин да се игра ово СП, јер дан за дан ако играм не тешко да бих погодио ишта. Прошло ми је на почетку Холандија-Шпанија х у 2 и Чиле ДП 1 али то је што се каже на осећај односно срећу. Ако већ размишљамо да се кладимо на неко умеће или како год, мислим да је ово једни начин.. Биће лакше тамо од последњег кола у групи и кад крене испадање.

Kasiljas je neke golove skrivio na ovom SP, ali taj gol nije njegova krivica. Slobodnjak je bio jak i odlično izveden, nije tu bilo prostora da se bira gde lopta da se odbije, bilo je bitno odbraniti.

Golman ako već boksuje loptu, dakle ako nema šanse da je uhvati, mora da je odbije ili preko gola ili daleko od protivnika. To je abeceda fudbala...
World Cup 2014: Iker Casillas mistake gifts Chile's second goal

Ne znam sta je gore, kada sude sudije sto sviraju glupe penale ili kada sudi neko englesko govedo ko Howard Webb pa ima vise rvanja nego fudbala.

Haha uvek sam voleo ovakve likove, pogotovo kad igramo fudbal ovako društvo. Faul faul faul. *** jel igraš fudbal ili balet.

To je pravo sudjenje što je u Engleskoj, a ono što je u Španiji, to je za pekmeze.

Ne, ja ne volim da gledam grub fudbal. Ali da igramo fudbal, mogu da ti garantujem da ne bi sa dve citave noge izasao sa terena. Zato vise i ne igram fudbal sa drustvom, mnogo sam grub i nisam u stanju da se iskontrolisem.

^ Zato sam ja prestao da igram basket, jer sam bivsi rukometas i vaterpolista :d :d

Poslednja izmena:
^^ u ja obožavam da igram protiv takvih, nisam nešto grub ali sam prljav ko južno amerikanac. :)

Jel moze neko da mi kaze provereno- da li je za jugoslaviju nekad branio neki Limke? Limani? Posto sam igrao sa njim pre par meseci i sa njegova dva sina, njegov stariji sin igra za vosu ako se ne varam, ali za matorog nisam cuo nikad?

^^ u ja obožavam da igram protiv takvih, nisam nešto grub ali sam prljav ko južno amerikanac. :)

Ljudi koji su duze trenirali takve sportove nemaju osecaj na basketu, ne biju zato sto se loze i glume neko ludilo (glavnom) vec to godinama udje u krv, ma predje u sportsku naviku :) :d

Poslednja izmena:
Ljudi koji su duze trenirali takve sportove nemaju osecaj na basketu, ne biju zato sto se loze i glume neko ludilo (glavnom) vec to godinama udje u krv, ma predje u sportsku naviku :) :d

Razumem to. Trenirao sam basket, bio sam toliko prljav da sam provocirao protivnike da me napadnu a onda bi glumeo čuđenje i nevinašce. Mo'š misliti koliko sam momaka tako iznervirao i upopastio im utakmice / baskete u kraju.
Prljavi se čuvaju grubih jer za "grubost" koriste i svest a ne samo podsvest. :)

@ Djilkos, imam jednog ortaka zbog koga bi ipak vise zeleo da igras balet,sa sve suknjicom:) Lik nema kocnicu,kad mu flipne neki prekidac ne libi se ni klizeceg starta.Btw igra se na betonu.U sustini kad igras protiv njega vazi sledece pravilo,ako vidis da se zatrcava ka tebi sutiraj loptu gde znas i bezi u aut kako bi sacuvao zivu glavu.

@HSV i za kosarku znam jednog lika,igra kosarku kao rukomet,sevaju laktovi sam' puca:) Uz ono standarno "ma kakav bre faul ":) A ti nesretnik odletis 2 m od njega pokusavajuci da dodjes do daha.

_75631216_the-sun-front-page-19.06.14.jpg

Bite me :d

Da li je Urugvaj bolji u prvom poluvremenu? Kako igraju Englezi, ima li nade za povratak?

Ma gde bolji, igraju defanzivno, povuceno, sporo... Jedan kontranapad i gol... :( Iskreno se nadam da ce Englezi izjednaciti i povesti u drugom poluvremenu. Daleko bolje igraju i mnogo su vise pokazali na ovom svetskom prventsvu.

Da li je Urugvaj bolji u prvom poluvremenu? Kako igraju Englezi, ima li nade za povratak?

Бољи Енглези, имали су добре шансе али их неће.. Штета, бојим се да ће сад да запну јако- једна контра и ћао ...

Runi pogodio prečku, ali će englezi teško protiv Suareza.
Urugvaj primetno bolji nego protiv Kosta Rike.. Kavanijev pas za gol Suareza idealan.
Runi je imao i slobodan udarac za dlaku pored rašlji... Mnogo je blizu, možda ga da u nastavku.

edit
100% šansa za Kavanija..

Poslednja izmena:
@ Djilkos, imam jednog ortaka zbog koga bi ipak vise zeleo da igras balet,sa sve suknjicom:) Lik nema kocnicu,kad mu flipne neki prekidac ne libi se ni klizeceg starta.Btw igra se na betonu.U sustini kad igras protiv njega vazi sledece pravilo,ako vidis da se zatrcava ka tebi sutiraj loptu gde znas i bezi u aut kako bi sacuvao zivu glavu.

Ma ni to ne volim. Mislim brate igraš i lik se odbije od tebe ili klasično remplovanje, ovaj ***** nešto. Najviše mrzim likove koji su ono tipa u glavi fosna, pa im proturis kroz noge, a onda hoće da te osakate na terenu, jer eto ne igraju bolje od tebe.

A sto se tice ovako fudbala, pratim dugo Premier ligu (koja mi je nekako najizjednacenija postala, A i uvek kvalitetna), dugo sam pratio i Seriju A, ali Špance nikako nisam mogao da svarim. Kad gledaš El clasico, smuči ti se bre sve, A da ne pričam o onim padavicarima iz Barse (neko reče Buskets?! :D)

Što se tiče Engleza, ne znam sta bih rekao, ali eto ispadose i oni... *** došao im Suarez glave :)
Imaju dobru ekipicu, al džaba...

URUGUAAAAAAAAAAAAAAAAAY TE AMOOOO !!!!

Uh kakva tekma , sve pohvale Urugvajcima , a posebno Suarezu i Pereiri koji nije hteo da napusta teren iako je bio u nesvesti , kakva pozrtvovanost , kakva igracina.

Uh kakva tekma , ovo je druga tekma na ovom prvenstvu koju sam gledao stojeci i skakajuci nakon svakog gola i svake gol sanse.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno