Šta je novo?

Fudbal

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlična odluka Mažića dosuđen penal i žuti karton.
Iako je bila dobra šansa za Gecea ipak nije faul za isključenje.

Ozil-Miler-Gece u navali prave dosta problema izmenom mesta, a Kedira koristi svaku šansu da se ubaci...
Nemci opasni.

Na ovom prvenstvu navijam za Nemce, ali sam ocekivao vise za sad. Pre svega mislim na igru, ocekivao sam da ce brze igrati. Mnogo im fali Rojs.

Тако то раде Немци

Ovo je bilo moćno, 2-0 Nemačka u totalnoj kontroli utakmice.

E sto mi je ovaj mali ciga Eder gotivan...

EDIT: A sad jos i crveni Pepe-u...ovde nista lepo nece da se desi Portugalu...

Шта је с Роналдом? Нема га нигде. Нит игра, нит се свађа са судијом (што обично капитени раде)

Klasačan ***** je Pepe! Udariš protivnika rukom, a onda kreneš da provociraš... Ja bih njega doživotno suspendovao!!!

Tragikomicni sudija... nemam reci za poslednjih 15min prvog poluvremena.

Kao sto rekoh...sve ispod tri komada da budu srecni ovi poletarci....

Петарда у најави

Ocekivao sam prilicno izjednacenu utakmicu, ovo je stvarno iznenadjenje kako su Nemci krenuli lagano.

Шта је с Роналдом? Нема га нигде. Нит игра, нит се свађа са судијом (што обично капитени раде)

Ozbiljnija povreda, zbog toga nije ni aktivan na terenu kako ume...

Po meni čist penal, Pereira nije išao na loptu već je sa obe ruke držao Gecea.

Naši sude perfektno do sada. Samo da ih ne ureknem...

Bilo je obostrano povlačenje sve do sekund pred napad, tako da je 50-50 situacija, neke sudije bi svirale, neke ne.

Poslednja izmena:
Kakav je to bizon - glavom u coveka koji sedi na travi, a sudija gleda u njegovom pravcu. Zasluzen crveni.

Nije išao da ga udari, već čista pretnja, to je za žuti i to za obojicu :)

Закопа ме човек. Све што је могло да крене лоше, кренуло је.

Pa i da nije krenulo ovako lose po Portugalce opet bi ovi panzir-prsluci odigrali bolje...svejedno je...ako ne radi Ronaldo onda ni Portugal ne igra kako treba..a to je bezveze..

Петарда у најави

Ako Svabe budu Svabe, bice jos gore od petarde. Ali mi se nesto cini da ce tunjave drugo poluvreme. Ne brinem se za izmene, Nemacka ima fenomenalne igrace i na klupi.

Nije išao da ga udari, već čista pretnja, to je za žuti i to za obojicu

Dobio je crveni za sve njegove bezobrazluke do sada, kao i bezobrazluke njemu slicnih (Materaci, De Jong, Van Bomel itd) Da je pravde *****ima kao sto je Pepe bi bilo zabranjeno da igraju fudbal.

Poslednja izmena:
World Cup 2014

Боље да играју без роналда. Овако ко да имају два играча мање, а и ови који су на терену су, по мом мишљењу, углавном просечни играчи.
Нема ту никога ко може нешто конкретно да уради.
Швабе су на свакој позицији много, много јачи.

На клупи Подолски и клосе који за репку играју као луди, Швајни, Ширле, Гроскројц... Не зна се ко је бољи.

Poslednja izmena:
Haha, za Pepa nema pravdanja, crveni i onaj penal u 11. kao kuca. Sirovini ne treba dati da udje na teren.

To glavu o glavu viđemo stalno, pa ne padaju isključenja, već dođe sudija i smiri situaciju. Imali smo čak i NBA da Lebron to uradi u ovom plejofu, u košarci gde je sve daleko mirnije nego u fudbalu, pa se nije čula ni jedna pištaljka, a igrači tamo imaju pravo na 6. ličnih :)

Miler ga je prvoklasno isprovocirao glumljenjem i prenaglašavenjem prvobitnog kontakta i ova reakcija je nešto što se dešava.

Dobio je crveni za sve njegove bezobrazluke do sada, kao i bezobrazluke njemu slicnih (Materaci, De Jong, Van Bomel itd) Da je pravde *****ima kao sto je Pepe bi bilo zabranjeno da igraju fudbal.

Zašto Zidana nisi stavio na ovu listu, kada je on mučkije i jače napadao glavom :d

Poslednja izmena:
Nije on to uradio coveku koji stoji vec coveku koji lezi, posto ga je udario u facu bez preke potrebe. Nema potrebe da ga pravdas, jer za ovo opravdanja nema. Klasican bezobrazluk lika kojem igra nije na prvom mestu. Drago mi je sto mu je Mazic pokazao direktan crveni umesto da mu je dao zuti i pustio ga jos nekoliko minuta pre nego sto nekome slomi nogu.

Nije on to uradio coveku koji stoji vec coveku koji loze, posto ga je udario u facu bez preke potrebe. Nema potrebe da ga pravdas, jer za ovo opravdanja nema. Klasican bezobrazluk lika kojem igra nije na prvom mestu. Drago mi je sto mu je Mazic pokazao direktan crveni umesto da mu je dao zuti i pustio ga jos nekoliko minuta pre nego sto nekome slomi nogu.

To nije bio udarac, već je pomažen po licu, ništa zbog čega bi pao i previjao se, niti je bilo namere :)

Poslednja izmena:
Три су солидне шансе зезнули због Роналда. И кад већ све гурају на њега, треба да игра центарфора.

Jedino ispravno mišljenje o suđenju :d

BqRATeWIIAAQEKZ.jpg

World Cup 2014

Том Меирелешу би боље било да више пажње обрати на фудбал, него на свој изглед...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno