Šta je novo?

MaxCoin [MAX] (SHA-3)

au ****m ti sveee..jutros branio maturski,nisam bio pri kompu i sad ulazim ono cena .0015...razmisljam sad sta propustih,mogao sam opusteno 20 btc-a da uzmem..dal prodavati ili cekati bolju cenu,sta vi mislite?

Da si stvarno zaradio 10K eura za 3 sata bilo bi to apsolutno nestvarno. :D

Da si stvarno zaradio 10K eura za 3 sata bilo bi to apsolutno nestvarno. :D
Nestvarno zato sto nije imalo dovoljno buy support-a,a i nisam bio tad za kompom...inace da jeste,bilo bi izuzetno stvarno,ali kako kazu da baba ima... :D u svakom slucaju odlicno, sto kaze @fly,ne treba biti pohlepan.

Poslednja izmena:
Malo SF-a: Šta ako je startcoin, koji je navodno "povezan" sa maxcoinom, samo priprema za neko veštačko "opravdanje" za pumpanje max-a u određenom trenutku? Ovako "na suvo", bez nekog opravdanja bi bilo dosta skupo i teško ubediti ljude da pump nije nastao veštački kao obično, već da iza stoji neki "realan" razlog, kao što bi bila nekakva sinergija sa drugom valutom. Zajednica je odavno postala vrlo sumnjičava kada je realna vrednost maxcoina u pitanju. Većina bi se već sad bez razmišljanja istovarila na 0.00015, što nije jeftino pokriti onima koji ulažu u pump, jer pump podrazumeva podsticaj na kupovinu, a ne na istovar. Mi i ne znamo koliko je do sad pumpova propalo i para bačeno, ne samo za ovu valutu. Tu bi nešto moralo prvo da se odigra. Znam da zvuči "što je babi milo..." ali zaista ne vidim pametniji razlog nastanka ovog scrypt novčića pred leto, bez obzira na asic-e. Ovaj čovek gadno mulja, to je svima jasno i niko pojma nema šta je ovog puta sa pajtašima smislio. Zato malo brainstorminga i nije na izmet.

Malo SF-a: Šta ako je startcoin, koji je navodno "povezan" sa maxcoinom, samo priprema za neko veštačko "opravdanje" za pumpanje max-a u određenom trenutku? Ovako "na suvo", bez nekog opravdanja bi bilo dosta skupo i teško ubediti ljude da pump nije nastao veštački kao obično, već da iza stoji neki "realan" razlog, kao što bi bila nekakva sinergija sa drugom valutom. Zajednica je odavno postala vrlo sumnjičava kada je realna vrednost maxcoina u pitanju. Većina bi se već sad bez razmišljanja istovarila na 0.00015, što nije jeftino pokriti onima koji ulažu u pump, jer pump podrazumeva podsticaj na kupovinu, a ne na istovar. Mi i ne znamo koliko je do sad pumpova propalo i para bačeno, ne samo za ovu valutu. Tu bi nešto moralo prvo da se odigra. Znam da zvuči "što je babi milo..." ali zaista ne vidim pametniji razlog nastanka ovog scrypt novčića pred leto, bez obzira na asic-e. Ovaj čovek gadno mulja, to je svima jasno i niko pojma nema šta je ovog puta sa pajtašima smislio. Zato malo brainstorminga i nije na izmet.
Neki bi to nazvali "teorijom zavere" :p

ja ne znam šta je vama jasno al znam da meni nije jasno šta ste se toliko zalepili za ovaj novčić. da ne ulazimo u to kakav je i dal je ovakav ili onakav al suludo je držati pare mesecima zarobljene u nekom shitu da bi nekad bio eto taj neki pump, a niko ne zna ni gde je dno, ni dokle bi mogao da ide ni ništa... glupo je slepo se vezivati za jedan novčić (sem ako to nije btc) i čekati da skoči 10x kad svakodnevno na bittrexu izlaze raznorazna ****** kojima su takvi skokovi ko dobar dan.

a što se tiče samog max pumpa negde videh da je iskopano 22% od ukupnog broja novčića. sem ako ta neka mitska bića o kojima konstantno pričate nemaju 20 od tih 22% od pumpa nema ništa... jer ogromne pare trebaju da se tolika masa novčića napumpa a da se neko usput ne istovari. pa ne žive svi u oblacima pa da čekaju 10x ROI. koliko njih ima što će se zadovoljiti sa x2 x3 x4 zaradom i dumpovati nemilice na skokovima tipa sa 8500 na 25000 satoshija (maxoshija :D). pa gde je doge sad a bio je globalni fenomen...

Aj Vojkane ne vidiš da smo mi sekta? :D
Ono što pročitah na chatu mcxNOW-a, izbacio neki tipbot lepo kaže sve. Hteo sam u potpis da stavim:

IN KEISER WE TRUST! LONG LIVE KEISER!

Šalu na stranu, ali mi se zaista oslanjamo na njegove muljatorske sposobnosti svesni toga da je njemu njegovo dupe najvažnije. Dakle, zovite nas "HardCore MAX Band"!

Ma nismo mi zapeli, nego se nadamo da cemo izvuci nesto od ovoga. Ja konkretno da pokrijem minus, jer sam nisam bio bas pametan. Ima ih kao ja sto sam sigurno, a ostali da ucare kad je vec cena bas u 'urcu, pa se nadaju da ce sad gore makar malo (sto se i desava, po malo).

Ja se samo nadam da je to sto kazes, mada je meni jedino palo na pamet da je ovaj novcic "opravdanje" za polako napustanje max-a, a da se mozda malo zadrzi kredibiliteta pa da se krene u novu semu.
Tako da se trenutno ja samo nadam u neko bolje sutra sa ovim maxem.

edit: tako da ova frownerova vazi svakako, iz nuzde ili ljubavi, ali vazi :d

Poslednja izmena:
Posle srozavanja max-a da Keiser ubedi nekoga da će mu nova valuta biti čudo? Još i scrypt? Mega teško! Max je i dalje jedan od najpopularnijh shitcoina i logičnije je da se na neki način priprema teren za novu manipulaciju. Dalje, ko su oni holderi sa više od pola miliona novčića i oni sa stotinama hiljada? Jesu li to njegovi ljudi? Ako nisu, onda je negde logično što još nema pump-a, jer kad bi ti krenuli da se istresaju puko bi pump i pre nego što bi se zalaufao. To košta grdno, a kad imaš investitore nad glavom failure is not an option. Možda su pad vrednosti, pa oni tvitovi i skokići bili njima mamac da se istresu. Za ostatak zajednice uvek je mudro pustiti da vreme zamagli sećanja na loš start i sve drugo i dozvoliti da kratka pamet naroda sredi ostalo. Držati pri tom novčić živim, najbolji je recept ukoliko se planira nešto ozbiljnije. Ja sam ubeđen da Keiser od maxcoina nije odustao (nije lud), samo je pitanje da li možda precenjujemo njegove mogućnosti i uticaj na investitore, a ako ne, kakav je tajming njegovih planova.

Cena START-a se polako oporavlja, a i diff ide u nebo. Ja juce dok sam rentirao ASIC-e bio je diff od 20 do 60, a sad je blizu 200. Sad cena mora da bude oko 0,0009 da bi pokrila trosak rentiranja.

gledam sad sve se manje i manje isplati kopati bilo sta, ceo kripto svet je razvodnjen sa gomilom shit coina, prosto nema vise dovoljno svezeg kapitala koji priliva a sve je veci i veci broj coin-a .... nesto sve vise i vise sumnjam da ce se desiti neki veliki pump na bilo kom od ovih da kazem jacih koina.....

Što? Pa i drk je obično đubre pa su ga napumpali... Zavisi samo na šta se namerače.

Znam da sam rekao da ne očekujem ništa ovog leta i da će cena još dole, ali ovaj ambis je uvek neprijatno videti.

Ludi zakljucajte ovu temu, previse je deprimirajuci ovaj max. :(

Jel ti se to iz potpisa odnosi na ocekivani pump MAX-a? :D

Nema potrebe za zakljucavanjem teme. Samo neka je pojedini zaobidju i bice sve ok. ;)

Ja sam na ~50k Max-a, kupicu jos 10-20k najverovatnije. Ne zanima me kolika je trenutno cena jer ga ni ne planiram sada prodavati. Krajem godine da skoci i na 0.00025, ja prezadovoljan.

Sta nam uradise, spustili smo ocekivanja za jednu nulu. :) To im je sigurno i cilj.

pa bitno je i koliko će da padne jer fora je kupiti ga što bliže dnu...

Don’t ask what your Keiser can do for you. Ask instead what you can do for your Keiser!

nego ljudovi sta ce sad da kopamo vise???

Vrh Dno