Šta je novo?

Fotografije - 2014

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo sizofrenije u pozadini jer je fotkano sa D70 i 28-80 😛

Dobra s16

Evo moja maturantkinja. 😉

14397469472_05751fbfb1_b.jpg

Poslednja izmena:
Gledam sa mobilnog ali mi se cini da je slika malo stresena..

Ja ne vidim ali moguće je jer taj 50 mm nema IS.

50mm na FF i shutter 1/100, treba umeti napraviti strešenu sliku sa tim 😀

Чини ми се да је фокус у равни са палцем десним и негде изнад половине мало стопала овог дивног малог човека🙂.

Ma ovo je 50ica otvorena, ona je uzasno losa na 1.8, zato izgleda kao da je stresena ili van fokusa....

Maturantkinja, built in flash

14234377337_06b78965f7_b.jpg

Poslednja izmena:
Built in flash i on camera flash izbegavaj osim ako ga ne odbijas o nesto. Ovako direktno sa aparata bude uzas.

mali off: jel taj canon 50mm 1.8 objektiv ide i na crop i na ff aparate, to me malo buni?!...mislio sam da na ff idu samo sa l oznakom

Built in flash i on camera flash izbegavaj osim ako ga ne odbijas o nesto. Ovako direktno sa aparata bude uzas.

Znam ali ovo je sve bilo na brzinu, smanjio sam mu snagu na minimum i eto, dobor je poslužio.

Au bre 🙂 Pa objektivi za FF su jeftiniji nego na cropu, i izbor 100x veci 🙂 L su samo najbolji Canon objektivi 🙂

Poslednja izmena od urednika:
Ti gornji prozori ti i nisu bas nesto neophodni (bar po meni) :d

Ja bi pre tražio isto to ali bez grafita ako je tako nešto danas moguće.

Nekako mi prazno bez tih gornjih prozora,zanimljivije mi sa njima 🙂

Sto se tice grafita i meni su ruzni ali sta je tu je,ne pamtim kad sam video neku zgradu bez grafita...mada sam ove manje mozda mogao skinuti u PS

Nije oko ispalo dobro kao kod tebe al eto 😛

Sada me bedačite što to nisam uradio sa devojkom koja je imala najveće i najlepše oči ikada 🙁

Hahaha +1

Nego evo jedan "selfy" (koliko iritantna recu u poslednje vreme). Nesto sam vezbao svetlo pa sam sam sebi bio zamorce.

:Klanjanje cheers

I svetlo i obrada. Bas kulturiska.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno