Šta je novo?

Murdered: Soul Suspect

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Prilicno zanimljiv koncept, a po prvim utiscima ovih sa IGN-a i realizacija. Bicemo u ulozi agenta / detektiva koga na pocetku ubija misteriozni lik, pa ovaj kao duh krece u potragu za njim. Kazu da ce biti cista detektivska avantura bez ili sa vrlo malo akcije. Igrac moze na kratko da uskace u kozu ocevidaca u cilju prikupljanja dokaza, prolazi kroz zidove i radi sve ono sto i Svejzi u Duh-u. :) Square Enix je izdavac (Airtight Games je dev), a Soul Suspect stize pocetkom sledece godine na PC, PS3 i X360.

Murdered_06-04.jpg

Square Enix released more details about supernatural mystery game Murdered: Soul Suspect today. Set in Salem, Massachusetts (Witch Central) Murdered stars ghost detective Ronan O'Connor. As if being brutally killed isn't rough enough, O'Connor finds himself stuck in the purgatory world of Dusk, and will only get to R.I.P. once he unearths the dastard that killed him and brings him or her to justice - from beyond the grave, somehow.

Thankfully, through his ghostly abilities O'Connor can read the minds of the living, as well as question some of Salem's non-living souls scattered about the afterlife. The "demonic spirits," however, sound like they won't respond to interrogations so well.

Murdered is set for PS3, Xbox 360, and PC early next year. While this story trailer sets the scene, we've not seen much of the game as yet. However, our honed detective instincts (and the video) suggest we should find out more in a week's time.

Prvi trejler...
[YOUTUBE]_cOhcltE298[/YOUTUBE]

i IGN preview...
[YOUTUBE]goruciidcQI[/YOUTUBE]

ovo ce biti izgleda prvi AAA naslov ovog tipa na pc posle ne znam kog vremena. Mada je pitanje koliko ce igra imati odstupanja u tre utnom gameplayu do sledece godine. Koliko sam citao puzzle delovi ce biti prilicno zahtevni, ali po meni smeta nedostatak akcije , sto bi bilo idealno za neki hibrid tog zanra.

Svidza mi se.

[YOUTUBE]sFAEB2jHCLo[/YOUTUBE]

Trazeci slicnu igru naletim na ovo, igra opasno izlega, sudeci po ovom pocetku bice veoma zanimljiva za igranje.

pratim je neko vreme, nisam nesto preterano odusevljen, ali deluje zanimljivo, drugarije, i kao da mozda moze da iznenadi...
takodje mi smeta nedostatak akcije, ali igra mi se neka detektivska igra, obzirom da je susa od sjajnog LA Noir-a...

Ova igra deluje zaista sjajno i sveže. Ja je nestrpljivo čekam, čudi me da je tako malo interesovanje..

June 3, 2014, datum izlaska igre.

Ovo bre ispade fail...

Nisam je jos probao, ali sta je sa ovim igrama koje danas izlaze, sta se to desava?

Igrao sam je par sati tokom vikenda. Odlicna igra! Davno se nisam ovoliko uneo u pricu. :)

Kakav kontrast utisku koji sam ja stekao dok sam igrao. Dosadna igra, bezveze gameplay, nezanimljiva priča. Imam je na Steam-u, ali me je baš razočarala.

Ja sam je prešao. Kad sam krenuo, bilo mi je interesantno, al' sam ubrzo upao u monotoniju i smorio se, ali sam nekako izgurao do kraja da vidim ko je ubica i šta će da se desi. Priti anekspekted.

da li je moguce da je toliko losa kada ima celu jednu i po stranu na forumu? meni bas deluje osvezavajuce osim ako nisu uprskali gameplay.

Ja sam odgledao demo. Shvatio da je nikakva. I zaboravio da postoji.

kada ste je toliko ishvalili moracu da je probam :D

Eh... Izgleda da sam jedino ja zadovoljan ovom igrom. Bas sam uzivao igrajuci, od pocetka do kraja. No, mozda sam samo navikao na drugaciji tip igara od vecine pa mi je bas lepo legla. :)

Nisi jedini... igra je odlična i svakom bih je preporučio.

i meni mirise da bi mogla da mi se svidi. ne znam da li odmah da je igram kada zavrsim Bioshock ali cu joj svakako dati sansu.

krenuo da igram. nije losa, ocekivao sam malo vise. steta sto ima onih demona pa mora covek da se smara sa njima. inace je korektna detektivska igra. nista posebno ali ima neku pricu, moze da se pika.

E da, ti demoni su mi malo visak, ali hajde, malo su doprineli "spooky" atmosferi. U svakom slucaju me je bas lepo drzala. Posle Wolf Among Us lepo mi je legla. :)

Nazad
Vrh Dno