Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

kao sto rekoh ima grupa kitova koja kordinirano kontrolise cenu cak i na ovolikom volumeu..meni bio buy order na 35.5K

kao sto rekoh ima grupa kitova koja kordinirano kontrolise cenu cak i na ovolikom volumeu..meni bio buy order na 35.5K

Nikad, ali nikad ne stavljaj buy order za BC, i sa sell orderom mozes da se za****s ali ne toliko.
Buy order moze nacisto da te upropasti.

;)

UVek sam tako na BC i u debelom sam plusu na njemu..sem ako se desi nesto katastrofalno znam da ce da se cena vrne na gore pa ne brinem

Ja sam kupovao i na 25k i na 15k i nikad nisam pogrešio. Samo treba biti strpljiv i ne ulaziti u paniku koja kod BC-a postoji na nedeljnom nivou.
Po meni je BC sigurica investicija...
Čak i ovi "amateri" koji su uletali u voz po 40+ cenama mogu da profitiraju, samo avaj nema strpljenja :)

Poslednja izmena:
Igraju se kitovi...
me3yhu3a.jpg

Novajlije samo bez stresiranja, ide ovo do 0.001 pitanje je vremena.
Ps. Sad je DRK sledeći, već je prebacio 0.02...

Naravno da ide. Kada ne bi bilo lakih na misu i onih sto se zadovoljavaju sa 10% profita,odavno bi to bilo.
Edit: Sta se desava sa Coinkite?

Nikad, ali nikad ne stavljaj buy order za BC, i sa sell orderom mozes da se za****s ali ne toliko.
Buy order moze nacisto da te upropasti.

;)

Bas vala, ja sam se fino napunio na putu od 40k do 30k dok nisam bio pri kompu. Nista strasno, samo bespotrebno vezivanje ruku u daljoj trgovini.

Sad me izludjuje mintpal..45 minuta cekam BTC sto sam poslao da kupim dok je cena na 28K i zevam u monitor da mi pusti btc al nikako

Cimni ih, možda je zaglavio... Ja sam jednom čekao i bilo je do njih. Inače lepo legne.

Bas je lepo bio krenuo, ko moze da predvidi wall. Jednostavno ima ga mnogo i treba veca kolicina da se odrzi

Mene samo nervira ovo pede*isanje sa buy wall-ovima :mad:...stavi 75+BTC wall i onda ga nakon izvesnog vremena (obično kad se cena primakne blizu) skloni...:wc: mu se na taktiku...Ne vidim koja je svrha toga osim kur*enja da ostali vide koliko on ima BTC-a za "igranje".....

Kao što sam i mislio stabilizuje se na 33K... sledeći run očekujem 52-55K i tu sam spreman da prodam.
Nadam se do kraja nedelje a možda i pre. Jedino ukoliko negde drugde ne uleti BTC ali trenutno ne vidim ništa na horizontu zanimljivo.

Ocekivano. 30 i 31. pocela cena da divlja jer je vecina mislila da 1. ujutro cena ide na mesec, kao da je Koinkite bog zna sta.

Sada se vratila u normalnu ali mislim da ce nastaviti da raste laganim ritmom i mozda vec krajem meseca vidimo 0.001. Sto je po meni bolje od klasinog pumpanja jer se tu ne zna gde ce puci.

Ma to se sve promeni preko noći, samo ulete kitovi sa par hiljada BTC i ode cena u nebo...

Ja sinoć stavio buy na 29500 za 1,3 BTC i jutros vidim da se spustilo do 29550. Bedak, umalo da pogodim :(

Ja uvek stavim neke ******ske brojeve gde nema zidova po toj ceni i gotovo uvek prođe.
Tipa tu bi stavio 29536 :)

Spavalo mi se, lupio onako i otišao u krevet, obično stavljam 666 ili 777 na kraju kad kupujem.

Nema mađija, samo da nisu okrugli brojevi, bolje prođe.

Kad kupujem gledam da na kraju bude preko 500 (ili 5000 za DRK) a kad prodajem na kraju je ispod 500. Iz mog iskustva tako bolje prolaze orderi. 500 je uvek neka granica, okrugla svota pa se tu nakupe orderi.

Nema mađija, samo da nisu okrugli brojevi, bolje prođe.

Kad kupujem gledam da na kraju bude preko 500 (ili 5000 za DRK) a kad prodajem na kraju je ispod 500. Iz mog iskustva tako bolje prolaze orderi. 500 je uvek neka granica, okrugla svota pa se tu nakupe orderi.

a to jeste, ali sto 666 i 777, 666 mu dodje kao los broj a 777 dobar koliko ja znam :D

Ako neće jedno, nek prođe drugo :)

Evo ga opet wall na 31. Ocigledno nekom ne odgovara sad u ovom trenutku jak BC, mozda zbog DRK ili vec nekog drugog gde je ulozeno.
Sad gledam kako mu jedu wall, sa 70 BTC na 49, sekund posle nema vise Wall-a :D.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno