Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Nekih 3-4 dana pre onog pump-a do 94000 je skakao dnevno po 25-40%, pa je onda uzleteo do 94k. Pre toga je sa oko 1000, svaki dan lagano išao gore, uz male povremene padove, dok nije došao do nekih 9000-9500, tu bio par dana, pa su onda nastupila 3-4 dana iz prve rečenice... :)

moje misljenje je da ne neko vreme...nema dnevnih dumpera.samo ne znam da li je ovo neka vest ili se vraca tamo gde mu je mesto

Ma ide ovo opusteno preko 40....valjda :d

EDIT

Ladno prebaci 40k. Auu,bice ovde svasta....

Poslednja izmena:
aj i ja jednom da ubodem.. kopam na onom njihovom multipool-u danima.. napokon pump :) e sad samo pametno odigrati i GG :)

Ja sam ga vec uzeo :D
Taman da me malo rashladi. Cudi me da do sad nije bilo veceg dumpa.

Pa sutra bi trebalo Coinkite da proradi. Mozda to,mozda nesto drugo... Najavljeno je par bitnih stvari za sledecih par nedelja :)

Imam jos 1000 komada ne znam kad da prodam, jer mirise na pad do 35k, ali to sam ocekivao jos kod 40k, a ono se penje li penje

Znaci cijena bi lako mogla da ode na nivo predhodnog pumpa tj preko 90k.

Sto je najludje prosle subote je bio veci obim, ali je bio i pump i dump, tako da ce dump biti sigurno samo ga treba ubosti

edit: krenulo je

Poslednja izmena:
Krenuo dump. Uskacite ko moze :D
Nadam se da ce pogoditi moj buy posto je nizak.

Sva sreća pa samo trećinu novčića drzim na menjačnici... prodao sam 2000 na 38k i čekao retract do 32-33k.
Ne diram više do 0.001 :)

meni je jos rano da prodam i tu trecinu...a ostatak naravno da ceka 0.001

Ja bih voleo pump do 0.001 bez obzira što sam deo prodao na 38k.
Realniji scenario je da ga pumpaju još neko vreme pa retract a dok god se smesti iznad 30k, dugoročno je to odlično za budućnost novčića.
U svakom slučaju blackcoin je pokazao zube drugim shitcoin-ima.

Ja mislim da je zurka gotova za veceras, da ce sada da se vrti oko 40k neko vreme, pa posle opet poletanje.

Sto sam prodao to sam i kupio i odoh da spavam, kud i upalih komp, samo sam razbio san.
Aj sa srecom svima

trebalo je ovo da se desi nesto malo raije ali su imali problem u svom timu...deluje na oporavak

Krvava borba na 40k :d

buć :/

EIDT: jedva radi MintPal... vuce se ko šteta

EDIT2: Currently under maintenance :-/

Poslednja izmena:
puce MP... :(

Kako ce se ovo odraziti na cenu da mi je znati...???!!!

Na Mintpal-u se sada setili da su i ranije imali problem sa velikim volume-om...buranija.

Vratio se, da li ce izdzati...videcemo :)

Edit:

Definitivno treba neka bolja i jaca menjacnica kada ovako nesto krene...svaki put ista prica na MP... strasno...

Poslednja izmena:
Meni radi mp,malo je bio zapucao na minut-dva :d

P.S.

Sa irc-a

22:38:51] <+bobcaticus> never forget 5/31 - the 2nd day BC killed Minty

hahaha :d

Gledaj chart na cryptsy-ju isti ko onomad, sad bi trebali da smo u bulltrap-u.

Nazad
Vrh Dno