Šta je novo?

Watch Dogs

Igra mi je za sada odlicna. Za 8-9 sati sto sam igrao, presao sam svega 2-3 misije iz glavne kampanje. Uglavnom istrazujem grad, radim sporedne misije itd.

Sto se tice optimizacije i grafike... igram skoro sa svim podesavanjima na ultra, sem tekstura i senki ( obe opcije na high ). Frejmrejt mislim da mi do sada nije pao ispod 50fps, uglavnom je oko 60. Vidim da neki imaju dosta jace konfiguracije od moje ( 3x 780ti i slicne kombinacije sa i7 procesorom ) pa opet imaju problema...

Graficki, ovo mi je najimpresivinija open world igra koju sam do sada igrao. Cikago nocu, tokom nevremena pogotovo, izgleda zaista neverovatno.

Jedina, i to ogromna, mana za sada mi je voznja. Uopste ne mogu da se naviknem, cak ni na dzojstiku. Moram da zamislim kakav je tek osecaj na tastaturi...

Instalirao sam ove 14.6 drivere i igra se doslovno vuce, izasao sam posle 5-6min iz igre. Podesavanja su bila 1080p i uglavnom sve na medium. Ne dobijam bsod ali ovo je neigrivo. Znam da konfiguracija i nije bas nova ali ovo je katastrofa :) Jel ima neki patch da je izasao?

Ima jedan patch tj. hotfix, trebala bi igra bolje da ti radi na toj konfiguraciji, ali stvarno je optimizacija katastrofa.

Instalirao sam ove 14.6 drivere i igra se doslovno vuce, izasao sam posle 5-6min iz igre. Podesavanja su bila 1080p i uglavnom sve na medium. Ne dobijam bsod ali ovo je neigrivo. Znam da konfiguracija i nije bas nova ali ovo je katastrofa :) Jel ima neki patch da je izasao?
Moralo bi da ti radi na toj konfiguraciji barem high a mozda po nesto i na ultra, samo teksture da ne budu na ultra zbog vRAM-a, mozda te zezaju drajveri, a u svakom slucaju skini ovaj hotfix i nosTEAM update, poboljsavaju situaciju, sad igam na ultra teksture+FXAA i sve ostalo na ultra, i nema vise onih nenormalnih padova na 5-6fps, ispod 25 ne pada a vrti se oko 40-45fps, kad spustim samo texture na high onda siba oko 60fps, ne pada ispod 45-50... Grafika je vrh, GTA 5 nema sta da trazi u poredjenju sa ovom i to u svakom pogledu ne samo graficki, a za grafiku je po meni jedino Crysis 3 neprikosnoven i dalje... Mozda je ova nosTeam verzija jos bolja, cekam da se skine jos uvek, jako slab protok ima, pa cu da probam nju ...

Poslednja izmena:
jer nepostoji pucanje iz kola ili ja nemogu da nadjem?

Ne postoji.

A kao što reče jedan lik na netu ''kako da puca, kad u jednoj ruci drži fon a u drugoj volan''. :)

E ovako, instalirah hotfix i sad igra radi odlicno. Nisam mijenjao drivere, odlicno radi i sa ovima 14.6 beta, sve na high sem sto sam spustio AA na default. Graficki definitivno najljepsa open world igra, voznja jeste smijesna ali daleko od toga da je neupravljivo, moze lagano da se vozi i na tastaturi :) Prica cini mi se odlicna iako sam samo prvu misiju presao, krenuo sam u istrazivanje grada. Je li moguce da su izbacili borbu na sake?

A ne postoji ni animacija kada svira iz kola, izgleda da su neka pametna kola. :) Snimio sam jedan klip kako to izgleda kod mene na ultra.

Jel moguce da se u ovoj igri sve svodi na to smaracko hakovanje i telefon? :d Pa bukvalno ne postoji bolji razlog da nikada i ne probam, to je bre za decu

Jel moguce da se u ovoj igri sve svodi na to smaracko hakovanje i telefon? :d Pa bukvalno ne postoji bolji razlog da nikada i ne probam, to je bre za decu

Ma *****ski koncept oko tog hakovanja.. Napalili su se na to da mu je telefon non stop u ruci wtf :)... Da nema tog hakovanja i da je prica klise kao u Sleeping Dogs-u drage volje bih igrao, ovako ne

Kako mogu da ubacim pesme u igru? Da li postoji ta opcija uopste?

8440e487-7ae3-427b-a9b7-c861a5521758_69.jpg

^^ plavi

Meni se cini da sam tokom loading ekrana video hint '' play your music ", ali nisam stigao da procitam do kraja...

Da, samo jedna...

Sjajno.

Baš me zanima kako će im ići prodaja zbog sveg ovog silnog lošeg marketinga... mislim, prodavaće se i ovako kao alva, ali zanima me da li će im prodaja biti manja od projektovane zbog svega ovoga.

Po meni bi bilo bolje da su radili igru još godinu dana ako treba, ispolirali je ljudski i izbacili grafiku identičnoj E3 2012 verziji i svi bi bili srećni, a ovako...

Čini mi se da ubi prednjači u ovom trendu prikazivanja "ludila" po sajmovima, a onda nam stigne žešći downgrade u retail verziji.

Da i ne pominjem ono njihovo drm klinčenje (mislim da i na tom polju prednjače). Pa zaista treba da budeš mentol pa da kupiš neku njihovu igru oriđiđi.

Eeee, a nekada sam čak i gotivio ubisoft...

P.S. Ovaj klip onaj trolejbus (kojeg više nema :banana:) u životu ne bi postavio, a kamoli iskomentarisao...

Poslednja izmena:
Da je igra izasla pre GTA IV ljudi bi je bolje prihvatili. Ovako je korak unazad u svakom pogledu.

9/10... No dogs in this game... :) :) :)

Ne bih da glumim Kellhusa ( vakcinisan sam od virusa kelltitis ), ali neki ovde zaista preteruju.

@ filipan

Odakle znas da je korak unazad u svakom pogledu? Na osnovu par odgledanih youtube klipova? Vec 3 dana ovde i meni na originu ( :D ) kukas kako je igra tezak fejl a nisi je ni probao.

Sem sto grafika nije na nivou E3 2012 ( a i pored toga rec je o graficki najnaprednijoj open world igri na trzistu trenutno ) ja ne vidim sta vas je tako Ubisoft zaje#ao? Sta su to konkretno rekli da ce biti u igri a da su izbacili?

Igram vec desetak sati i ne vidim razlog zasto dobija ovoliki hejt. Prica je za sada sasvim solidna, drzi paznju. Grafika je odlicna i radi mi savrseno na visokim podesavnjima... Gameplay je odlican, vecinu situacija mozete zavrsiti uz vise pristupa ( stealth/hacking ili rambo action fazon, gde se na realistic tezini veoma lako gine ). Jedina mana za sada mi je voznja, i slazem se da su tu zeznuli stvar poprilicno, ali opet da se navici na nju.

PS. No hard feeling munjo :D.

PSS. Emix, za svaku igru mozes sklopiti takav youtube video klip. Od prvog prelaska Tomb Raidera na PC-u sam mogao napraviti film duzine lord of the rings trilogije o kolicini prisutnih gluposti i glitcheva.

Poslednja izmena:
Slazem se. Samo obracas se ljudima koji su ubedjeni da je ovo GTA VI.

Odakle znas da je korak unazad u svakom pogledu? Na osnovu par odgledanih youtube klipova?
ne vidim razlog zasto dobija ovoliki hejt. Prica je za sada sasvim solidna, drzi paznju. Grafika je odlicna
Gameplay je odlican, vecinu situacija mozete zavrsiti uz vise pristupa ( stealth/hacking ili rambo action fazon
Jedina mana za sad ami je voznja, i slazem se da su tu zeznuli stvar poprilicno, ali opet se da navici na nju.
+1
Malo mi je smesno sto pojedinci kace linkove,klipove gde se maksimalno hejtuje igra!Zasto od vas neko ne napise i opise ovu igru svojim recima,svojim pravopisom ma kakav on bio i napise svoj review o ovoj igri?Imam utisak kako pola od nas razmislja tudjim glavama!Mislim da pola tih stvari ne bi ni primetili u samoj igri da nije tih ljudi koji montiraju te klipove!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno