Šta je novo?

Gamepad friendly igre za PC

mean_machine

Slavan
Učlanjen(a)
24.01.2006
Poena
350
Pazario sam gamepad i zanima me koje igre preporucujete na PC-ju za igranje preko istog. Razlog je vrlo prost, hocu da vidim da li mogu da se naviknem na isti jer me zanima kupovina konzole u skorijoj buducnosti (PlayStation).

Pes. :D

NBA :d

Pazario sam gamepad i zanima me koje igre preporucujete na PC-ju za igranje preko istog. Razlog je vrlo prost, hocu da vidim da li mogu da se naviknem na isti jer me zanima kupovina konzole u skorijoj buducnosti (PlayStation).

Pa onda probaj ono sto uopste moze da bude dilema, neki fps, tps i slicno, pa vidi kako ti lezi. Ostalo je svakako bolje na joypadu, pa ne mora da te brine. Daj mu vremena, svima nama sa pc pozadinom nije bilo lako u startu...

Igraj neki single player i zaboravi na navike sa misa i tastature.

- Grand Theft Auto IV
- Watch Dogs
- Batman ( Arkham Origins, Aslym, Arkham City )
- Sve sportske i trke ( FIFA/PES/N2K )
- Meal Gear Rising
- Sleeping Dogs ( uglavnom sve open world igre na fazon GTA su mi lakse uz dzojstik )

Mozda probaj i neke novije voznje...

Poslednja izmena:
Najteze ce ti biti da se naviknes na FPS, neces moci ni nebo da pogodis :). Ali budi uporan, vec za par sati ces osetiti veliki napredak.

Ja sam se toliko navikao na gamepad da odavno potpuno preskacem igre koje ga ne podrzavaju; FPS nisam igrao na misu i tastaturi preko 6 godina...

Dark Souls? :d

^ Haha, uze mi rec iz usta! :d

I to je deo testa, da li je u stanju da ga razbije :D

Najteze ce ti biti da se naviknes na FPS, neces moci ni nebo da pogodis :). Ali budi uporan, vec za par sati ces osetiti veliki napredak.

Ja sam se toliko navikao na gamepad da odavno potpuno preskacem igre koje ga ne podrzavaju; FPS nisam igrao na misu i tastaturi preko 6 godina...

Sad me podesti da sam davno igrao Quake 1 ili 2 na PS1. Joj koje je to mucenje bilo. Dakle neki FPS ako to izdrzim onda cu izdrzati sve.

Upravo iz tog razloga nove pucacine nisu kao Kvejk, da bi mogle da se igraju na gamepadu. Vecina modernih igara je gamepad friendly, to vazi i za portove.

Castlevania, Darksiders, Tomb Raider, Enslaved, Mortal Kombat, Giana Sisters, Rayman, Renegade Ops, Injustice...

Tombraider.

Igram AS4. Plovidba mi deluje daleko laksa na kontroleru ali mi je zato sunjanje slabo.

Ja od kako sam nabavio xbox 360 gamepad vise ga ne ispustam iz ruku, sve igre koje sam probao (svi zanrovi) su podrzane i zanimljivo mi je to kad pritisnes nesto na gamepadu ili pomeris analog odmah se igra presalta na njega. Svaka preporuka.
Jedino je za multiplayer bolje igrati na mis-tastatura ili mi jos treba iskustva sa gamepadom...

Vrh Dno