Dođem sad sa faksa stavim mobilni da se puni... Trt ne puni se, ne reaguje, stavim na komp - isto...
I onda sam pokušavao i pokušavao i posle 100 pokušaja krene da se puni hvala Bogu![]()
Moj ti je savet da se snadjes i narucis za par dolara port a ja sam se ponudio da zamenim.Bar mozes da punis telefon a za transfer fajlova srecom ima drugih resenja.
Ok, ići ću sutra da vidim šta će reći ovi iz poslovnice.
I ja bih rekao da to garancija pokriva, ako nije vidljivo pokidan konektor sa ploče (fizičko oštećenje).
Zamena tog konektora u Nišu je prilično povoljna, 800-1200din.
Nije, sigurno, samo je punjač pokidala pa ga je punila usb kablom, valjda neće da prave problem zbog toga...
Ako ne uvaže iscimaću te na pm da mi preporučiš neki servis, pošto imam katastrofalno iskustvo sa jednim likom iz podzemnog
Koristio sam "cm-10.2.1-maguro" od kada je izašao i bio sam sasvim zadovoljan. Međutim, prije par dana je totalno puko... ujutro skinem telefon sa punjača, i dok sam stigao na posao, to jest nakon nekih sat i po, dva, baterija padne za 20%, a nije bio uključen ni wifi ni mobilni internet, i ne samo to, totalno koči, katastrofa. restartujem, isto, ugasim izvadim bateriju i nakon par minuta vratim je i upalim, isto...sreća pa od kolege na poslu dobijem kabel, povežem na komp, prekopiram sve dokumente, i dok sam čekao da kopira skinem "cm-11-20140405-SNAPSHOT-M5"... instaliram za par minuta (wipe data/cache/dalvik cache), i evo nakon ovih par dana mogu reći da sam zadovoljan, čini mi se da i baterija duže drži a i rama više slobodnog... nikakvih bitnijih problema....
Vidim juče je izašao i M6, ne znam šta toliko čekaju sa "stable"... kakva su iskustva sa updateom, to jeste da li mogu komotno odraditi update na ovaj M6 kroz dostupnu opciju iz samog sistema ili je bolje klasika: Recovery, wipe data/cache, instal zip...???
Ok, ići ću sutra da vidim šta će reći ovi iz poslovnice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari