Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Pričaš o BTN-u?

Pozivnice možeš da šalješ samo ako si Master (predposlednja klasa). Sa Power User-om možeš da vidiš invite podforum gde staff drugih tracker-a nudi pozivnice za pristup njihovim tracker-ima.

Master?
Pfffffff, to tek mogu da zamislim koliko treba traffic-a. Aa BP nekako bih naskupljao preko ispunjenih zahteva.

@xbix
Za snatch-eve samo uploadujes nesto i poprilicno brzo se naskuplja.
Ja npr. Uploads Snatched: 1896.

Poslednja izmena:
Uopšte nemam ideju šta uploadovati na btn-u. Fali mi i nesto poena ali poeni mi nisu problem. I koliko su rigorozni da nesto prekopiram sa nekog drugog trakera, i postavim na btn.

Taman to da ostavis u nasledstvo svojim unucima :p

Demonoid nije ono sto je bio, mislim da ga ne vredi uopste imati

Kakvog sadržaja ima najviše na tom trackeru, koja su ukratkio pravila, (kolio dugo se mora držati seed na skinuti torrent...) dali je problem održavati ratio bez seedbox-a

Globalni tracker, svakako ga vredi imati. Dobro seedovan i dobre brzine. Nema bonus poena, sve ide na upload. Ja dam cross seedom uspeo da nabudzim fin ratio.

Ne znam stonse tice vremena seedovanja, drzim uvek dosta kao i na drugim trackerima. Moze bez seedboxa

Tezak je torrentleech za odrzavanje ratia, moze bez sedbox~a ali je previse cimanja. Ako imas IPT koji je bolji i laksi za odrzavanje po meni, netreba ti torrentleech (cuvaj accaunt torrentleecha za nesto sto nema na drugim trakerima). Ja ga imam god dana i nista skinuo nisam. Ako slucajno nemas IPT javi se, to prakticno svi imaju.

Tezak je torrentleech za odrzavanje ratia, moze bez sedbox~a ali je previse cimanja. Ako imas IPT koji je bolji i laksi za odrzavanje po meni, netreba ti torrentleech (cuvaj accaunt torrentleecha za nesto sto nema na drugim trakerima). Ja ga imam god dana i nista skinuo nisam. Ako slucajno nemas IPT javi se, to prakticno svi imaju.

e j'ga sad sam tek video tvoj odgovor ja sam se registrovao na torrentleech, videt ću kako će ići. :)

Nije lako kao na IPT-u, ali mislim da je kvalitetniji tracker. Stoga je i tezi za odrzavanje.

IPT nemam na ovaj sam se danas registrovao, kao što sam rekao, videt ću kako ide. Koliko sam uspeo da shvatim iz njihovih pravila seed na skinuti torrent se mora držati do 0.4 ili najmanje 60 sati.

IPT nemam na ovaj sam se danas registrovao, kao što sam rekao, videt ću kako ide. Koliko sam uspeo da shvatim iz njihovih pravila seed na skinuti torrent se mora držati do 0.4 ili najmanje 60 sati.

Nije problem tih 60h, nego što ćeš teško odsidovati do 0.4 globalno, nevezano za konkretan torent.
Ako hoćeš daj mail da ti pošaljem pozivnicu za SceneAccess, ima veliku freeleech sekciju i zbog toga je mnogo više beginner-friendly od TL-a.

Pejo sta ti to sve imas u steku?;)

Da, super ti je SceneAccess, lako se odrzava ratio zbog arhive.

Vrh Dno