au koje pisanje
najjace je sto telefon je velicine s5 ili htc one a ima 0.5 incha veci ekran ...
Veci je od S5:
http://www.phonearena.com/news/LG-G3-vs-S5-vs-Z2-vs-One-M8-size-comparison-screen-to-body-for-the-win_id56495
au koje pisanje
najjace je sto telefon je velicine s5 ili htc one a ima 0.5 incha veci ekran ...
Takodje nemam pojma da li G3 ima ''stari'' sony 1/3'' senzor ili sada saradjuju sa nekim drugim proizvodjacem pa imaju veci senzor?
Koristi onaj senzor iz G Pro 2 sa OIS+.
Malo mi je jadno da isti senzor iz g2 stavljaju u g3(mislim nije los ali ima i boljih).
Najveci problem u ovoj raspaloj hiperprodukciji je podrska. Evo sad neko kupi bilo koji od ovih vodecih modela i sve mu odgovara. A za 6 meseci ce vec imati na neki nacin malo zaboravljen telefon za koji je prso lepe pare.
Zato mi je ios pa i wp8 keva, lepo znas da ces bar 2 godine imati podrsku (na wp8 mozda ne kao u slucaju ios-a ali za skuplji model 2 godine). A na androidu stalno nesto kilave, pa i kad stigne apdejt cesto ima nekih problema, bagova (dobro, realno nikada manje, ono pre ICS je bilo smesno/strasno).
Pa valjda bar za vodeci model moze i mora da se podrazumeva podrska od bar 2 godine. Da smo u 70-im, 80-im bilo bi tako :d :d a sada je suva zarada najbitnija a sto je najgore ljudi ce da kupuju jer se prime zbog tone informacija po netu i agresivnog marketinga.
Gaming, benchmark: http://www.youtube.com/watch?v=3jGHYWRurWU
Samo 28.000?? :S:
Ma ne valja tu nesto. Ili mu se pregrijao ili tko zna kakav je primjerak.
Pazi 3d score - 7497 ...pa ga ima iznad 9300 (klokan i preko 10000) (evo meni stock 9393 - naravno fhd)
ram speed samo 23xx, kod mene na stock 3298
multitask 4919 ? --kod mene (da..stock..6194)
runtime - 3062(moj stock 3298)
Tako da..ne treba svakome dati da review pravi.
+ @video : 05:12 (imei)
jos se nije pojavio kdz
Ali kad se pojavi nadajmo se barem portovima kamere, keyboard, lghome cini mi se radi.
Gde je g2 super za drzanje kad se kliza ko nezdrav :smash:
M8 je prelep,dizajn,velicina telefona,fenomenalno su ga odradili,danas sam se malo igrao sa M8 i utisci su fenomenalni.U odnosu na S5 M8 je za klasu ispred.A LG G3 je preveliki,mislim kome treba ekran od 5,5 inca,to je vec preveliko u svakom smislu.Za dve godine ce biti telefoni od 8 inca ili sta vec!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari