Šta je novo?

Fotografije - 2014

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obe imaju samo sredjivanje boja malo, vibrance/saturation i nista naprednije...ekspozicija je 30 sekundi

Филтери се не користе ноћу.

Znam da se ne koriste nocu. Tek sad vidim odsjaj nocnih lampi na prvoj slici. 🙂 Zato sam i pitao za filter, mislio sam da je dan. 😛

Тешко да је дан судећи по звездама са десне стране а и боје облака/неба. Јачисто информативно, мада бих мога да пробам мој 10 stops и ноћу да видим шта бих добио🙂.

Facepalm! totalni sa moje strane... Na lekovima sam ovih dana ocigledno je to... xD

Ма дај опуштено, сви се учимо поготово ми аматери, цепај🙂, све добронамерно.

Jedna panorama sa krova Beogradjanka, iskoristio pauzu u snimanju da na brzaka ovo okinem 🙂

10333523_629553453793797_2621668709353464390_o.webp

Izvinjavam se zbog male rezolucije, trenutno muku mucim sa flickr nalogom pa sve linkove serujem sa FB 🙁

Атм0 шта је са Фликером? Лепа панорама. Браво Mr Big свака част.

Bravo Mr Big!

Hvala drugari .... i mene je ovo obradovalo posebno jer je namenski fotkano za njih a nije preko stocka zavrsila na coveru ...u samom magazinu ima jos 6-7 fotki u sklopu price o momku sa naslovne 😉

Svaka cast! 🙂

@Atm0
Свиђа ми се фотографија. Питање: Како си успео да се попнеш на врх "Београђанке"? Пре неколико година ја и другар смо питали портира на улазу који нам је рекао да тако нешто није могуће, макар не за обичне посетиоце. Не знам да ли се нешто променило у међувремену.

@Thierry - uvek sam se logovao preko Gmail naloga medjutim sada imam uzasne probleme sa tim jer nikako nece da izvrsi autentifikaciju :/ i sada sam bukvalno odsecen od svog naloga, poslao sam im mail pa cemo da vidimo sta se desava.

@Dislocated - radim neku reklamu za Reebok i jedna od scena je snimana na vrhu a organizovali smo to preko vrlo ljubazne redakcije Studio B. Idalje za "obicne" posetioce zabranjeno, mada mozda ako bi se nesto grupno organizovali i uspeli da uradite nesto...

А па да ја мислим да су променили да не може више Gmail. Болиди.

Pa moras napraviti Yahoo account i preko njega se ulogujes bez problema. Tokom pravljenja yahoo accouta tamo povezes tvoj fb nalog ili gmail nalog sa yahoo novim i bez problema se i dalje prijavljujes na flickr.

Добра, мада би овде и црно бела лепо легла;-). Контраст, сенке, светло, свега има.

Jesu ovo neke bele vinjete ili..? Ako jesu onda mislim da bi fotka bila bolja bez njih 🙂

Šta si od opreme koristio i da li je prikaz postignut filterima ili naknadnom obradom u PhSh-u npr Nik ili nešto slično

Види стварно, мораћу да клонирам.

Извучено је преко комбинације адоб raw и ника.

Hahaha, Sosa za Majdanpek kupio najnovije dampere sa 8 guma😀

То иде где оћеш најновији модел. Нисам пеовалио да је погрешно спојио фотке, пошто је панорама од 5 фотки.

Omladinche sa konopche iz kontra-zablje perspektive

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno