Šta je novo?

Spisak sajtova koji salju robu u Srbiju

Za koliko obicno stigne posilhka sa iherbs-a?
I da li ima nekog koda za popuste? Prvi put bih narucio...

Evo ti 10$ popusta za prvu porudzbinu preko 40$: DEJ294 (da, moj :))
Sada prilicno cekaju na carini :(

Rs = Indijska Rupija, ili Malezijski Ringgit (JAKO retko, i neformalno, nece se naci na sajtovima, vec po forumima greskom vise).

Poslednja izmena:
@alfaunits
Da nisi porucivao sa ovog sajta? Prema cenama ovo je Indijska Rupija, vredi 1.457 Dinara. Malezijska valuta je 26.5 Dinara, pa bi ovo bilo preskupo. Ok su cene, treba probati, vidim i da je dosta veliki izbor artikala. Ovo je sajt za ostatak sveta http://www.jabongworld.com/, pise da je free shiping za Srbiju.

Poslednja izmena:
Nisam porucivao, i cene su sigurno indijske rupije na njemu.

Ne znam gdje da postavim ovo pitanje, pa mi ovaj thread djeluje kao logican. Zna li neko da li se preko Shipito-a moze kupovati nesto ako je na tom sajtu na preorder-u? Ima na Newegg-u novi Evga mis za 'male pare' na preorder, pa bih ga uzeo. I koliko je postarina otprilike preko njih?

Jel moze neko da mi preporuci neki sajt gde mogu da nabavim neku eksternu bateriju za mobilne i tako te stvari. Ako moze i konkretno i samu bateriju da bude 5000mAh pa navise. Naravno da salju za Srbiju i da baterije budu ok, da rade, da ne budu neke krs baterije.

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi preporuci neki sajt gde mogu da nabavim neku eksternu bateriju za mobilne i tako te stvari. Ako moze i konkretno i samu bateriju da bude 5000mAh pa navise. Naravno da salju za Srbiju i da baterije budu ok, da rade, da ne budu neke krs baterije.

Xiaomi 10400 23$ dx.com

Mislim da nema bolje

Jel moze neko ovo da mi objasni? Cekam posiljku u Beogradu, a prodavac na ebay-u mi je potvrdio da je poslao na adresu koju sam hteo i da je za zemlju stavio Serbia and Montenegro, jer valjda samo Serbia i dalje ne postoji.

untitled-1.jpg

Мени ово личи на Цетиње :)
Иначе, пре неки дан сам почео да радим у Италији, па сам између осталог куповао и неке ствари за кућу. Приликом уноса броја мог пасоша у регистар, као земљу су ставили Југославију, зато што не постоје ни Србија ни СЦГ....

Ajde postavi cu ovde pitanje,
koja je najbolja androud aplikacija za precenje paketa, koju vi koristite?

Ovaj alex dosao sebe da reklamira pa ovako rastura srpski? :d

Kao da je Google prevodio.:)

Može Pitanje u vezi eBay , plaćeno via PayPal ? Šta im znači ovo , odnosno šta treba da radim ?

Issues with this transaction?
You have 45 days from the date of the transaction to open a dispute in the Resolution Center.

To znaci da imas 45 dana od dana kada si izvrsio uplatu da se zalis (otvoris dispute) ukoliko nesto nije uredu sa posiljkom (nije stigla, stigla pogresna/pokvarena...).

Ne znam jel neko kupuje nesto na usellisell sajtu ali evo ipak da ostavim ovaj podatak: VIP010282

To je kupon za 4% popusta na citav iznos kupovine ako nekome zatreba. Taj kod sam ja dobio na papiru kada sam porucio foliju za tablet od nekoga na ebay-u, a posto ja retko kad narucujem nesto, samo kad mi nesto zatreba sa ebay-a onda mozda neko iskoristi ovaj kod jer ja sigurno necu imati potrebu :)
Mislio sam prvo da mi se javi na PM neko kome treba kod, ali kontam tako mozda neko zatrazi pa i on ne iskoristi nikad, a ovako kome prvo zatreba neka uzme. (Nisam proveravao da li salju u Srbiju robu, niti kakve su im cene)

Jel neko narucivao alkoholna pica sa nekog sajta a da nije preziveo infarkt pri pogledu na troskove slanja?

Veci ces infarkt dobiti pri pogledu na troskove carine, i uvid da ti nece dozvoliti vise od jednog litra zestokog pica odjednom da porucis.
I posle jos infarkt od samog pica vremenom :D

Piće se računa kao luxuzna roba koja pored carine i poreza takođe podleže i akcizama a sumnjam da bi dozvolili i taj jedan litar da se poruči poštom (šta ako je piće zapaljivo) već to više važi ako lično prenosiš alkohol preko grane.

To je stvar poste/transporta. Sto se carine tice, ima limita koliko mozes unesti postom alkohola (proverite koliko je, nisu iste cifre kada se ide preko granicne licno, i kada se porucuje za vecinu stvari).

Koji je fatality ovo sa ogranicavanjem litara alkohola: postarina 30++funti + samo jedna flasa= trosak transporta veci od cene flase :(

Imaj na umu da ni unutar EU ne mozes porucivati primetno vece kolicine IZMEDJU clanica EU. Postoje jako striktna pravila, i to je recimo jedna stvar koja je daleko od unificirane.

Da li neko zna neki provereni sajt za delove za bicikl? Ja sam nasao ovaj http://www.kckcyklosport.cz/ ali tu nemogu da se registrujem i koliko vidim nemogu da kupujem PayPal-om.

Ja sam od njih narucivao dva puta za Crnu Goru. Kolko sam ja uspio da pretrazim imaju najmanju postarinu od slicnih sajtova 7eura, cijene su im dosta niske a posiljka stize za 5-7 dana.
A tu je i ebay sa dosta velikim izborom

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno